Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CEPLJENJE

CEPLJENJE

Cepljenje zna biti za marsikoga škodljivo. Znanka je imela hude posledice, zdravstvene težave, ki jim ni bilo videti konca in so mejile na življensko ogroženost.

Za večino pa je koristno in vsesplošno moramo razmišljati na množično korist.

Čeprav glede otrok, dvanajstletne punčke, za moje pojme, to ni primerno.

To zapiranje, karantena razredov.

Sedaj so zaprli računalniško, ker je eden okužen, gimnazijo, ker sta dve okuženi.

Mojim otrokom ni nič pa so doma.

V čem je rešitev ?

Rešitev je v uporu, državljanski nepokorščini…Ozaveščanju.Vsak režim se uniči tako, da se ga neha podpirat.

Odgovor na objavo uporabnika
naj ne bo zapora za vse, 07.09.2021 ob 13:07

To zapiranje, karantena razredov.

Sedaj so zaprli računalniško, ker je eden okužen, gimnazijo, ker sta dve okuženi.

Mojim otrokom ni nič pa so doma.

V čem je rešitev ?

V prekuženosti.

V Izraelu govorijo že o četrtem odmerku, pa še s tretjim niso zaključili in glej kje so.

Rešitve… v klasičnem pomenu ni; vsi bomo prej ali slej zboleli in najbrž tudi zbolevali še kasneje… gre samo za vprašanje kako hudo zboliš. Smolo ima pa kdorkoli in kadarkoli lahko. Tako da… nekaj časa se bodo te omejitve še ohranjale, potem pa vejetno razvodenele.

Me pa prav zanima kako si zagrizeni anti-vse predstavljajo, da je rešitev v upiranju. Tudi če bi šlo tako, naj stopi naprej tisti, ki je pripravljen prevzeti odgovornost za življenja in ekonomijo, če bi šlo po njegovem.

Do zdaj ga ni bilo.

Kaj pa takrat, ko so posledice cepljenja še hujše kot covid-19 sam. Pri moji mami je bilo tako, da smo mislili, da ne bo preživela, po cepljenju. Strdek, kap, intenzivna nega, sepsa.

Covid-19 pa jih je kar nekaj prebolelo, ne da bi vedeli, da ga imajo.

Moje tete in strici, jih ne bomo prepričali, da naj se cepijo in vnukov tudi ne, bratrancev in sestričen, ki se še niso cepili, tudi ne.

starejši in cepljenje, 07.09.2021 ob 14:31

Kaj pa takrat, ko so posledice cepljenja še hujše kot covid-19 sam. Pri moji mami je bilo tako, da smo mislili, da ne bo preživela, po cepljenju. Strdek, kap, intenzivna nega, sepsa.

Covid-19 pa jih je kar nekaj prebolelo, ne da bi vedeli, da ga imajo.

Moje tete in strici, jih ne bomo prepričali, da naj se cepijo in vnukov tudi ne, bratrancev in sestričen, ki se še niso cepili, tudi ne.

Ja v obe smeri je lh grozno res! Je mami ok? Moja teta npr. Je zrt covida teden dni sede ležala, kuhalo jo je na polno, potem so ji našli strdek v roki, drugače delovna gospa, zdaj zadihana jamrica. Kolega se ukvarja z downhillom, str 38, bil na kisiku zrt covida. Po letu dni ni več v taki pripravljenosti kakor je bil.

Drug breg, zdravnica cepljena prebolela(kolegica) stara 36 zdaj zbolela huje za delto. Se še zdravi doma, žal ne gre na boljše, razmišljajo o hospitalizaciji. Sovaščan dan po cepljenju umru!? Od zaposlene sin ima ženo, ki jo je kap po prejetju cepiva.

So extremi v obe smeri. Večinoma pa vse zgurajo ok. Smrdi pa, da nas nekaj silijo, če ne vedo!

robi567, 07.09.2021 ob 13:09

Rešitev je v uporu, državljanski nepokorščini…Ozaveščanju.Vsak režim se uniči tako, da se ga neha podpirat.

JA, Robi mi že dolgo ne ubogamo več, pa nas še vedno znova matretirajo. Ne pustimo, da otroci nosijo maske  ne v trgovini, ne v  šoli, množično bomo bojkotirali roditeljske sestanke, ker je pogoj PCT. Otroci so se skoz že od marca 2020 družili med seboj, starši tudi, organizirali smo piknike, doma pred bajto, skratka vsi s katerimi se družimo se poserjemo na vse te ukrepe in na ves ta nateg.  Na začetku so nam vsa igrala polimali, da se ne smejo upirabljati, ker je virus živ 47 dni in napada otroke, če gredo na igrala. Seveda smo vsak dan sproti  s škarjami odstranjevali tisti selotejp dol z gugalnic, da so se otroci lahko skoz igrali. Kakšne laži  neumnosti so nam govorili.

Opažam pa, da tisti, ki so se cepili že počasi prihajajo k sebi in jim počasi začenjsjo delovati uni zaostali možgani in pravijo, da se s tretjim odmerkom ne bodo nikoli cepili.

Pa še to Robi, veliko nas je, ki smo proti vsemu temu nategu in vedno več nas je. To zastraševanje bo trajalo do februarja 22, potem ne bodo več imeli moči, ker bodo tudi slepi spregledali, sploh bodo pa ljudje v javnosti začeli govorit o stranskih učinkih cepiva in se nihče ne bo več upal cepit. Ker bodo dojeli, da se ne greš cepit zaradi tega, da greš lahko na dopust.

Pa še za tiste, ki še vedno verjamete, da cepiva niso škodljiva. Vsi , ki so na visokih položajih so se cepili s placebom. So na flaškah posebej označbe. Samo tako v vednost.

rok-1, 07.09.2021 ob 13:57

Rešitve… v klasičnem pomenu ni; vsi bomo prej ali slej zboleli in najbrž tudi zbolevali še kasneje… gre samo za vprašanje kako hudo zboliš. Smolo ima pa kdorkoli in kadarkoli lahko. Tako da… nekaj časa se bodo te omejitve še ohranjale, potem pa vejetno razvodenele.

Me pa prav zanima kako si zagrizeni anti-vse predstavljajo, da je rešitev v upiranju. Tudi če bi šlo tako, naj stopi naprej tisti, ki je pripravljen prevzeti odgovornost za življenja in ekonomijo, če bi šlo po njegovem.

Do zdaj ga ni bilo.

Samo en problem- ekonomija je šla v kuratz prav zaradi ukrepov, kradlo se je na veliko, inflacija požira prihranke in plače. Ne mi rečt da je to rešitev. Kot smo debatirali leto in pol nazaj- tale kriza je hudičevo pripravna za  razne špekulante, in ostale ki imajo. V glavnem… bulšit.

Samo debili so za PCT, 07.09.2021 ob 17:21

JA, Robi mi že dolgo ne ubogamo več, pa nas še vedno znova matretirajo. Ne pustimo, da otroci nosijo maske  ne v trgovini, ne v  šoli, množično bomo bojkotirali roditeljske sestanke, ker je pogoj PCT. Otroci so se skoz že od marca 2020 družili med seboj, starši tudi, organizirali smo piknike, doma pred bajto, skratka vsi s katerimi se družimo se poserjemo na vse te ukrepe in na ves ta nateg.  Na začetku so nam vsa igrala polimali, da se ne smejo upirabljati, ker je virus živ 47 dni in napada otroke, če gredo na igrala. Seveda smo vsak dan sproti  s škarjami odstranjevali tisti selotejp dol z gugalnic, da so se otroci lahko skoz igrali. Kakšne laži  neumnosti so nam govorili.

Opažam pa, da tisti, ki so se cepili že počasi prihajajo k sebi in jim počasi začenjsjo delovati uni zaostali možgani in pravijo, da se s tretjim odmerkom ne bodo nikoli cepili.

Isto mi. Tega zločina ne bom podpiral.

wd40a, 07.09.2021 ob 17:32

Samo en problem- ekonomija je šla v kuratz prav zaradi ukrepov, kradlo se je na veliko, inflacija požira prihranke in plače. Ne mi rečt da je to rešitev. Kot smo debatirali leto in pol nazaj- tale kriza je hudičevo pripravna za  razne špekulante, in ostale ki imajo. V glavnem… bulšit.

To je namen, da se uvede faking digital money in prestrukturira cel sistem in uvede blockchain tehnologija. Da ne bodo mel več stroškov amapk sam še dobiček. GAMAD…

Darwin477, 07.09.2021 ob 18:03

To je namen, da se uvede faking digital money in prestrukturira cel sistem in uvede blockchain tehnologija. Da ne bodo mel več stroškov amapk sam še dobiček. GAMAD…

Čisto možno.

Red mora biti, NIJZ je odločil, da se cepi ali pa plačuj teste.

Ljudje, zaupajte stroki.

Pri nas pa gre vse na liniji politike. Če reče Šarec-ne, ne se ne bom cepil, ker je Janša rekel, da naj se cepim.

Wd –

Krade se pri nas itak z veseljem, pa še vedno volimo takšne, ki to počnejo prav amatersko; Najbrž nam je nekaj na tem všeč – sicer ne vem, zakaj kot narod to počnemo.

Niti približno ne trdim, da je karkoli vladnega posebej dobra rešitev za ekonomijo – mislim samo, da tudi noben izmed “pametovalcev” oz nasprotnikov ni kaj boljši.

Kljub temu pa ekonomija še ni šla ravno v k…, poglej kazalce na letni ravni. Pozne posledice igračkanja sicer še pridejo, a vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close