Cepljenje 14 letnik
Ste vedeli, da je FDA (guglajte) vložil zahtevo za razbremenitev odgovornosti Pfizerja oziroma nerazkritje podatkov o cepivu do leta 2076?
Seveda ste vedeli, kajne?
Samo neodgovorni starši cepijo svoje najstnike in otroke, ki so še v fazi razvoja, z neraziskanim cepivom, katerega stranski učinki se sistematično pometajo pod preprogo.
Ps. sama in moji otroci smo cepljeni proti vsem otroškim boleznim, kar pomeni, da so imunizirani nanje, kar pomeni, da so TRAJNO zaščiteni pred temi boleznimi. Ne pa 3-4 odmerke letno za virus, ki nenehno MUTIRA in ki praktično NI nevaren za otroke.
rok-1, 19.11.2021 ob 12:33
Seveda je delno neodgovorno, podobno kot pustiti, da najstnik preboleva relativno novo in slabo znano bolezen, za katero se ne ve kakšne dolgoročne posledice vse lahko pušča.
Ocenjujem, da je cepljenje nekaj manj neodgovorno. Ti pa po svoje – mene nič ne moti če misliš drugače.
miokarditis, perikarditis pri mladih fantih. Izjemno povečanje primerov. Umirajo tudi mladi športniki brez predhodnih težav. Učinki za razmnoževalne organe še vedno niso znani.
Ampak prosim, ti kar.
avstrijska mama, 19.11.2021 ob 11:54
Ste vedeli, da je FDA (guglajte) vložil zahtevo za razbremenitev odgovornosti Pfizerja oziroma nerazkritje podatkov o cepivu do leta 2076?
Seveda ste vedeli, kajne?
Samo neodgovorni starši cepijo svoje najstnike in otroke, ki so še v fazi razvoja, z neraziskanim cepivom, katerega stranski učinki se sistematično pometajo pod preprogo.
Ps. sama in moji otroci smo cepljeni proti vsem otroškim boleznim, kar pomeni, da so imunizirani nanje, kar pomeni, da so TRAJNO zaščiteni pred temi boleznimi. Ne pa 3-4 odmerke letno za virus, ki nenehno MUTIRA in ki praktično NI nevaren za otroke.
Izpod katerega kamna si pa ti prilezla? Da ste trajno imunizirani? Ne se hecat, no. Ne, niste oz. nismo. Zakaj pa npr. misliš, da cepijo z vsemi možnimi cepivi proti otroškimi boleznimim(npr. otroško paralizo) vojake, ki gredo v Mali. Francozi že vedo zakaj to zahtevajo. Za čisto vsa cepiva velja, da delujejo samo določen čas. Učinkovitost pada, kar vedo že dolgo, samo imamo pač srečo, da jih ni. Če pa se pojavijo, bo pa spet pestro in bomo spet vsi v vrsti za cepljenje. No, razen bedakov. Nič ni večno, nič ni 100% učinkovito. Vprašanje je samo kako zelo smo izpostavljeni boleznim.
avstrijska mama, 19.11.2021 ob 12:44
miokarditis, perikarditis pri mladih fantih. Izjemno povečanje primerov. Umirajo tudi mladi športniki brez predhodnih težav. Učinki za razmnoževalne organe še vedno niso znani.
Ampak prosim, ti kar.
No no, ravno športniki, predvsem nogometaši so dol padali še preden smo vedeli za kakšno korono. Malo pogooglaj za nazaj. Ogromno jih je bilo. Ne vem kaj točno delajo na treningih in s čim jih filajo, ampak to je bila katastrofa. Švabi so uvedli preiskave par let nazaj, pa je potem vse potihnilo. Po vseh državah je tako. Kao opravljajo zdravniške preglede, pa očitno ne najdejo nič dokler se igralec ne zruši.
Glede miokarditisa in ostalih srčnih obolenj – ja, ni hec, samo trenutno je še vedno največja nevarnost za to preboleli COVID. Cepljenje ima v primerjavi z boleznijo precej manjše tveganje. Ni pa zanemarljivo, zato je treba biti previden.
Uij, 19.11.2021 ob 13:04
No no, ravno športniki, predvsem nogometaši so dol padali še preden smo vedeli za kakšno korono. Malo pogooglaj za nazaj. Ogromno jih je bilo. Ne vem kaj točno delajo na treningih in s čim jih filajo, ampak to je bila katastrofa. Švabi so uvedli preiskave par let nazaj, pa je potem vse potihnilo. Po vseh državah je tako. Kao opravljajo zdravniške preglede, pa očitno ne najdejo nič dokler se igralec ne zruši.
Glede miokarditisa in ostalih srčnih obolenj – ja, ni hec, samo trenutno je še vedno največja nevarnost za to preboleli COVID. Cepljenje ima v primerjavi z boleznijo precej manjše tveganje. Ni pa zanemarljivo, zato je treba biti previden.
Za starejse!! ima pozitivne ucinke, za mlajse, sploh otroke pa nikakor ne.. Zakaj mislite, da je Strukelj Borut, on je farmacevt, ze 2x na Odmevih povedal, da NI za cepljenje otrok (ni rekel direkt, ampak med vrsticami.) Ampak je dodal, da on je farmacevt.. Ja seveda, kdo pa bolje pozna zdravila, njegovo sestavo in ucinke kot farmacevt??
rok-1, 19.11.2021 ob 11:37
onemu oslu robiju, ki se poskuša vtikati tudi v naše družinske odločitve, pa ne odgovarjam več direktno…
le napišem tu za druge – da to zmerjanje o fazi preizkušanja sploh ne drži – že od začetka. Ko je podana odobritev za uporabo na splošni populaciji, je faza preizkušanja že zaključena.
No vidis,tudi sama ne zelim,da se kdo vtika v družinske odločitve,in kakor vidim se cepljeni zelo vtika te… za Rok 1
Nojiko, 19.11.2021 ob 13:10
Za starejse!! ima pozitivne ucinke, za mlajse, sploh otroke pa nikakor ne.. Zakaj mislite, da je Strukelj Borut, on je farmacevt, ze 2x na Odmevih povedal, da NI za cepljenje otrok (ni rekel direkt, ampak med vrsticami.) Ampak je dodal, da on je farmacevt.. Ja seveda, kdo pa bolje pozna zdravila, njegovo sestavo in ucinke kot farmacevt??
Tudi za otroke. Ker ni ravno hec, če dobijo večorganski vnetni sindrom.
rok-1, 19.11.2021 ob 14:49
Mislim da se jaz ne. Napišem kar mislim, včasih je to tudi priporočilo – nikogar pa ne silim, da bi moral tako kot jaz.
Ti samo zagovarjaš in podpiraš tiste, ki silijo. In brez takšnih debilov, ki podpirate koronski zločin, ne bi bilo tistih, ki silijo.
Tinche, 19.11.2021 ob 09:40
-
Od kolegice fotra je kap par mesecev po cepljenju. Njej je to prirocen izgovor proti cepljenju, a clovek je imel 85 let . Kap bi ga itak. Nekateri bodo iskali negativo povsod. Nikar tako ; Cepiva so varna zelo in ucinkovita tudi.
Čudno, tako zelo varna cepiva – le zakaj naenkrat možnost odškodnin zaradi stranskih učinkov? Pa ne gre za boleče roke, dan ali dva vročine.
Učinkovita? Zakaj je potem epidemiološka slika v državah z visoko precepljenostjo nič kaj zavidljiva? Tudi o lažjem poteku nima smisla izgubljati besed. V mojem okolju so težje prebolevali cepljeni kot necepljeni. Od septembra dalje so zboleli izključno cepljeni.
Tit, 19.11.2021 ob 13:32
Tudi za otroke. Ker ni ravno hec, če dobijo večorganski vnetni sindrom.
Ojoj, kako so vas oprali s tem sindromom, vse za promocijo cepljenja otrok.. Sej ne recem, obstaja, ampak je 10x manjsa verjetnost dobit to, kot vnetje srcne misice zaradi cepiva..
Ampak sej, kot je rekla Beowitchka, vnetje srcne musice je ponavadi blago in se popravi v enem tednu:-)). . Aja, ok, potem pa ni panike, a ne?
Pikoleet, 19.11.2021 ob 09:09
Cepila sem se pred 14 dnevi. Imam občutek, da malo težje diham. Sicer vse drugo BP. Normalno funkcionira. Še kdo tak?
Pred časom sem tukaj brala zapis ene, katere prijateljica se je po cepljenju soočala s težjim dihanjem, tako dolgo, dokler je niso peljali na urgenco in ugotovili da je covid pozitivna in ostala na kisiku. lahko poiščeš kje nazaj med posti
Nobenih dolgoročnih posledic ni – do zdaj je še vse izzvenelo. Ampak ti se ne daš.
Cepivo ni v fazi preizkušanja, je bilo pa odobreno po skrajšanem postopku, torej so faze preizkušanja, ki po navadi trajajo leta, krepko skrajšali. To je preprosto, zlahka dokazljivo dejstvo. Zato pa prihaja na dan cel kup stranskih učinkov, ki jih niso predvideli. In še cel kup jih z leti bo.
Če meni ne verjamete – cepiva še vedno dobivajo dovoljenja po SKRAJŠANEM POSTOPKU, torej s skrajševanjem faz preizkušanja varnosti. In če dobro preberete, so dovoljenja izdana na podlagi dokumentacije proizvajalca – ki ji EMA očitno verjeme na slepo.
Saj ni čudno potem, da je toliko hudih posledic. Tole velja za novo cepivo Novovax. Torej se od začetka epidemije ni spremenilo čisto nič – modus operandi se nadaljuje.
Jaz sem cepljena, ker me “ni škoda”, recimo – da to naredim otroku – NI VARIANTE!!!
“Ocenjevanje bo potekalo po skrajšanem postopku, mnenje o dovoljenju za promet pa bi lahko bilo sprejeto v nekaj tednih, če bodo predloženi podatki dovolj trdni in celoviti, da bodo dokazali učinkovitost, varnost in kakovost cepiva,” je zapisala Ema. Kot je dodala, bo izdajo pogojnega dovoljenja priporočila, če bodo koristi cepiva pri zaščiti pred covidom-19 odtehtale tveganja.
hgkzjšoed, 19.11.2021 ob 18:14
In pazite tale šokanten podatek – v ZDA v povprečju traja 12 let!!!!!, da zdravilo pride od začetka razvoja do potrošnikov. Dajmo to ponovit. 12 LET!!!!
Kar pomeni, da so bili ob teh cepivih zanemarjeni in načrtno spregledani vsi dolgotrajni varnostni protokoli.
@ hgkzjšoed
Temu se reče debirokratizacija. Najlažje dosežeš… če kupiš nadzornika. ?
Forum je zaprt za komentiranje.