Najdi forum

CEPLJENJA!!!!

A misliš iti danes 21.10.2002? Jaz grem lahko samo ob sobotah? Nika, kaj pa ti?
LP, E.

jest sm napisala 21.10. – (to pomeni od tega pa tega naprej).
A je v sobotah ambulanta sploh odprta? midva sva se odlocila da greva jutri, ce je le ok s cepivom. no, ce bi se kdo sel cepit nej pove! lp

jaz bi sla tudi jutri,
moj telefon: 040250240

a si z lj? mi2 sva.

Folk, cepljenja v Trstu so običajno samo ob sobotah in ponedeljkih, zato pokličite, preden greste kak drug dan!

jst sm zdele klicala tja v ordnacijo in mi je model povedu NEVER hepatitis A. uglavnem kt, da ga nimajo in ga sploh ne bo vec….italjanski spikerji pomagejte! 🙂
nika a znas ti itljansko?

a res? no sej zdej itak vseen, ce nimajo hepatitisa a…. kaksna druga ideja?

Folk,

preveril sem situacijo v Trstu, se pravi, poklical sem jih. Povedali so mi da

-so trenutno res brez cepiva proti hep. A,
-se utegne zgoditi da bo tako nekaj časa, ker so poslali ministrstvu za zdravstvo nekakšno zahtevo po obnovitvi zaloge cepiv, odgovora pa še nimajo.

Zato priporočam, da vsi, ki se želite cepiti proti hep. A, počakate vsaj do konca meseca, če je mogoče, in takrat še enkrat pokličete. Naslednji ponedeljek bom izvedel in sporočil, kje so v Furlaniji rezervne lokacije za cepljenje proti hep. A.

V najslabšem primeru se bo sicer treba oglasiti na trubarjevi v lj.

primorc ti si zlat! hvala!

pikapolonca, kam potuješ, oz. kam spremljaš fanta?

in ti, se gres cepit za A ali za kaj drugega? jaz trenutno rabim cepit predvsem B, ker ga je treba 3X ponovit, z A lahko pocakam.

bom se poklicala, ampak moja italijanscina bolj pesa, in ne garantiram, da bi izvedela pravo.

grem naceloma lahko tudi v soboto.

Če nimajo cepiva bom jaz počakala do začetka novebra, nato preverila kakšna je situacija v Trstu in se na podlagi tega odločila. Še vedno grem lahko na IVZ in tam pustim 13.000,00 SIT in si zraven mislim vse naj naj naj slabše o tem naše zdravstvu.
lpe

v srednjo ameriko potujeva 🙂
cez 14 dni!!!!! komej cakam!

Ali kdo mogoče ve kje v Avstriji, poleg Gradca, se še da cepiti? Ali je kakšna možnost v Celovcu?
Včeraj so mi namreč v Trstu rekli, da s tokratno pošiljko niso dobili cepiva za hep. A in da se da zgoditi, da ga sploh ne bodo več imeli.
Klicala sem tudi v sanitetni center v Monfalcone kjer pravijo, da cepijo samo v Trstu, kjer pa vemo kakšna je situacija.
A bomo res primorani plačati 13 f….. jurjev?!
lpe

13 jurjev je normalna cena za cepivo povsod po Evropi. V Avstriji je se nekoliko dražje. Italija je izjema. Sori.

Pozdrav!

Cisto slucajno sem izvedela za cepljenja v Trstu, zanima pa me, ce kdo ve, ce je cepivo sedaj na zalogi oz. na razpolago.
Za to informacijo (ali pa kakrsnokoli v zvezi s cepljenjem proti hepatitisu A) sem vam iskreno hvalezna.

Imejte se ful lepo, ze vnaprej hvala!

NiNa

Obveščam glede cepljenj v Trstu. Sem govorila ravno sedaj s Sanita Maritima v Trstu in cepiva za hepatitis A in tifus nimajo in ga tudi nekaj časa ( beri mesecev) ne bo. Za naprej pa ne vedo.

Pa še to: cepljenje v Novi Gorici na Zavodu za zdr. varstvo je Tifus – 3000sit in hepatitis A – 9000 sit, sem zgoraj brala o večjih cenah ( 4900 tifus in 13000 hA). Mogoče bo zanimivo za koga, se da kar nekaj prihraniti, če iz LJ pridete v šoping, pa zraven še to zrihtate.

Lep pozdrav, Beba

P.s. Pa še to: če pridete v NG se cepiti do 10.00 se ni potrebno najaviti, za kasneje pa je bolje vprašati po tel., če so zdravniki v ambulanti.

ne vem, kdo je plačal ceno 13000 v LJ, jaz sem se cepila včeraj, pa sem plačala 9300 SIT. Glede na čas, ki tiga nameni zdravnica in obilo nasvetov v zvezi z zdr.začito mislim, da je vredno plačati. Razen seveda, če niste že ful izkušeni stari mački?
čao, zeka

Cene cepiv so decembra šel dol po celi sloveniji, tako sedaj ista cena velja tudi v Kranju! Glede cepljenja v Italiji: cepiva tam sofinancira država, ko je država ugotovila da se v Trst hodijo cepit Slovenci je verjetno ambulanti stopila na prste… Mislim, da je vprašanje če bo cepljenje v Italiji sploh še mogoče…

LP, Mihe

ah dej no dej prplacvt nasvete ki jih dobis v vsakem popotniskem priročniku skor 10x vec klele tu mac, glede tga pa italija rula..

kwa je ze marine de sanita al neki .. 🙂

lp
dc

nismo vsi ljubljančani, tako da te prosim, da pišeš v slovenščini. hvala

dej dej ne pretiravi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close