Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenim ne bo noben C pomagal v primeru lockdowna

Cepljenim ne bo noben C pomagal v primeru lockdowna

Odgovor na objavo uporabnika
Ali res ni, 31.10.2021 ob 08:44

nenene, 31.10.2021 ob 02:47

Ali res ni, 30.10.2021 ob 21:29

Bog MONa TM, 30.10.2021 ob 20:47

Saj ni nič obveznega, zaukazanega, ni grožnje s kaznijo za cepljenje ☺☺
Če pa slučajno fašem kovid imam pa možnost, da posledice ne bodo grozne
btw: zakaj ste proti cepilci tako nasilni?? Saj vam ni treba nič – kaj pa drugi počnemo sami s sabo se vas pa ne tiče … razen, kot zgleda, da ste fa.ko.na-isti !!! in hočete, da se drugi gremo po vaše … no, to pa NO.GO !!

btw: ko zdravnik/ca reče, da pridi čez dan, dva na kontrolo (zaradi česarkoli že) se tudi upreš???
Ali pa, če si zlomiš kaj in te hočejo dati v mavec … si proti??
Upam, da greš raje na protest, kot pa k zobarju ob zobobolu ☺☺☺

Da ni grožnje s kaznijo? Kaj pa grožnje javni upravi, da bodo zgubili sihtPa iz varne hiše so metali žensko, ki se je tja zatekla pred nasiljem. Pa čustveno manipuliranje, češ če pristaneš na intenzivi, ne bo socutja . Itd. Ob tem da je že zdavnaj kristalno jasno da ne gre za epi necepljenih. Ampak za epi ne pravočasnega zdravljenja  in na vsak način sfuranje qr kod za vsaj 70 posto svetovnega prebivalstva (vir, nedavni vrh G20). In tega ne bo konec dokler poligon s qr kodami za 4. Industrijsko revolucio z internetom teles ne bo pripravljen.

A je kdo sploh prebral prvo fazo fajzerjeve klin študije? A se spomnite da so nam zatrjevali da zdravilka učinkovina ostane v mišici. No v prvi fazi so testirali na podganah. In to ne s spike proteino., ampak z luciferazo. Noter ful zagotavljanja da se hitro izloči. Downplay tega, da se nabira v organih kot so jetra, žleze, jajčniki itd pa na polno. S spike proteinom sploh teh poskusov niso opravili. Od naših dr tega noben ne citira, ker je niti najti ne znajo. Pa je, na netu je! Samo varno varno varno. Pa na začetku, da ostane v mišici.

Če bi bil namen zdravje, bi bil pristop čisto drugačen. Ker ni, imamo grožnje, cenzuro drugih mnenj, polarizacijo družbe z iskanjem grešnega kozla v nepecljenih, ogromne denarje za pr, polic nasilje nad mirnimi ljudmi z drugačnim mnenjem, blatenje strokovnjakov z drugačnim mnenjem itd.

Če je treba nekaj

Kdaj vam bodo plasnice padle z oči?

Podpis

Zbrisalo se je: če je nekaj treba uvesti s tako prisilo, nasiljem, grožnjami, polarizacijo družbe in crnjenjem ene skupine ljudi, je jasno, da namen ni zdravje.

Tako kot namen razogljicenja ni razoglicenje. Spravljati bomo co2 pod zemljo, so menda plani. In hude milijarde bodo šle za to.  Pa ni boljšega pretvornika co2 kot je drevo. Da bi pa pogozdovali ali uvajali permakulturne prakse, ki na nekaterih področjih že spreminjajo puščavo v zelene oaze, nobenemu od silnih investitorjev me pride na pamet.  Ker ni keše v tem.

A vam še ni padlo na pamet, da je kapitalu zmanjkalo trgov? In da so naslednji trg naša telesa? Ne samo zunaj kože, z oblacili itd. Ampak znotraj, z digitalnimi tabletami in senzorji, ki bodo javlja li vaše stanje? Da so že v orbiti sateliti, v zasebni lasti, ki bois javljali vsak vaš korak? A mislite, da je tak nadzor mogoč brez da bi vsak od nas bil zveden ma qr kodo oz digitalno identiteto? Firm ki komaj čakajo, da se to zgodi, je nebroj. In ogromno jijb financira virusni krizo. Financiranje who, kdo je že največji sponzor? In ne, nisem teoretik zarote. Do nedavna mi je bilo vse skupaj videti kot naravna katastrofa. Ampak signalov je enostavno preveč, da bi bilo še mogoče verjeti v to, da je cilj zdravje. Cilj je kapital in nič drugega. Kapital pa se nima več kam širiti. Zato 4. Industrijska in zato rabi nas, uvedene na sužnje.

In cepici se sploh ne zavedate da so necepilci na protestih tudi za vas in vaso prihodnost, pa prihodnost otrok, vnukov in vseh prihodnjih generacij.

Zadnji odstavek je pa stvarno češnja na torti.

Dragi necepilci, nič ne hodite na shode pod pretvezo, da se borite tudi za cepilce.

Vi to počnite zase in še enkrat samo zase. Se ograjujem, da se tisti papki na Trgu republike, ki plešejo kolo, delajo to zame. Naj pokažejo vso svojo untiligenco, mene in najbrž mnogo drugih cepljenih, pa naj ne mešajo v te “boje”.

Ma niso se brezveze.. saj vsi vemo, da so se zaradi privilegijev-lahko hodijo prosto naokoli, ne rabijo dokazovat da so zares negativni in prosto širijo virus naprej. Ker seveda svojih privilegijev nočejo izgubiti, mečejo krivdo na necepilce, tudi šolarje itd..

Za zdravje pa mogoče en na sto cepljenih..

Ojej, 31.10.2021 ob 09:03

Zadnji odstavek je pa stvarno češnja na torti.

Dragi necepilci, nič ne hodite na shode pod pretvezo, da se borite tudi za cepilce.

Vi to počnite zase in še enkrat samo zase. Se ograjujem, da se tisti papki na Trgu republike, ki plešejo kolo, delajo to zame. Naj pokažejo vso svojo untiligenco, mene in najbrž mnogo drugih cepljenih, pa naj ne mešajo v te “boje”.

Resnično nimaš pojma. Dobro so te speogramirali. Samo ne jokaj potem, ko bo tvoje telo in tvoje zdravje se veliko večji poligon kapitala, kot je zdaj s pecivom. Pecivo je samo predigra precej večje igre, ki jo nekateri že uspešno igrate, ne da bi se sploh zavedali. Pa še nasedli ste, da imate neko moralno pravico zgražati se nad sojudmi drugačnega mnenja.

Vse vojne so se začele s polarizaciji. Vse.

Da bi pa se pripravili in razpisali mesta za dodaten kader, dvignili plače negovalnemu osebju in sestram, izboljšali normative in bolje pripravili bolnišnice, če morebiti cepiva vseeno ne bi bilao tolk učunkovita, jim je pa zgleda zmanjkalo vsega, od volje in domišljije. In zaradi teh kratkovidnih vladnih bedakov bomo ljudje trpeli in že trpimo, ko so postelje prezadene in se odpovedujejo operacije. Pokljukar, odstop!

Ja, bravo!! Tako zelo preprosto je v bistvu. Bi dodal še, da cepljenje je potrebno za rizične skupibe, starejše. Na HR so že naložili zdravnikom, da vsakega necepljenega  nad 65 let pokličejo ali obiščejo na domu in mu razložijo nujnost cepljenja. Sem prepričan, da bodo s tem uspešni.

Ostale pa pustit po švedskem modelu in konec odlokov, zaprtij, strašenja, deljenha, protestov. TAKO ZELO PREPROSTO JE.

Tako je.

Na koncu bi lahko vprašali, kdaj bodo ljudem padle plenice z obrazov. Ker bo to prvi znak, da se je narod zbudil iz suženjstva.

To je bilo namenjeno “ali res ni”.

Ali res ni, 31.10.2021 ob 09:16

Resnično nimaš pojma. Dobro so te speogramirali. Samo ne jokaj potem, ko bo tvoje telo in tvoje zdravje se veliko večji poligon kapitala, kot je zdaj s pecivom. Pecivo je samo predigra precej večje igre, ki jo nekateri že uspešno igrate, ne da bi se sploh zavedali. Pa še nasedli ste, da imate neko moralno pravico zgražati se nad sojudmi drugačnega mnenja.

Vse vojne so se začele s polarizaciji. Vse.

Nič se ne zgražam nad vami. Samo, ne jemljite si te pravice, da se kot borite tudi zame. Nikakor!

Drugače pa se sama še enkrat preberi. Toliko gneva in skodoželjnosti ter privoščljivosti kot je v postu ob tem, da se imate taisti za mirovnike, vedezevalce, strokovnjake, pa res ne srečaš nikjer drugje kot pri antivakserjih.

Najboljša je prognoza, da bomo v roku dveh let zboleli in umrli. Pomeni, da čez nekaj let ne bo slovenskega življa ( več kot milijon cepljenih), vi peščica pravovernih boste pa v rezervatu plesali kolo…

Se že veselim tega pogleda izza mavrice.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221065604054749&set=a.10209874346320300

Ojej, 31.10.2021 ob 09:28

Nič se ne zgražam nad vami. Samo, ne jemljite si te pravice, da se kot borite tudi zame. Nikakor!

Drugače pa se sama še enkrat preberi. Toliko gneva in skodoželjnosti ter privoščljivosti kot je v postu ob tem, da se imate taisti za mirovnike, vedezevalce, strokovnjake, pa res ne srečaš nikjer drugje kot pri antivakserjih.

Najboljša je prognoza, da bomo v roku dveh let zboleli in umrli. Pomeni, da čez nekaj let ne bo slovenskega življa ( več kot milijon cepljenih), vi peščica pravovernih boste pa v rezervatu plesali kolo…

Se že veselim tega pogleda izza mavrice.

o fak si ti negativen! V roku dveh let zboleli in urli je najboljša prognoza? No za cepljene verjetno res, žal.. jaz zase vem da imam 99% možnosti da prebolim brez znakov ali kot prehlad.

Cccccc, tako so vas ali presrali ali pa ste farmavladni uslužbenci da promovirate cepivo, da ali ne vidite ali pa zaradi keša nočete vidt resnico kovida.

ČE me seveda ta opevani virus obišče.. se me kar izogiba čeprav sem ves čas v stiku z ljudmi…

Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 09:34

o fak si ti negativen! V roku dveh let zboleli in urli je najboljša prognoza? No za cepljene verjetno res, žal.. jaz zase vem da imam 99% možnosti da prebolim brez znakov ali kot prehlad.

Cccccc, tako so vas ali presrali ali pa ste farmavladni uslužbenci da promovirate cepivo, da ali ne vidite ali pa zaradi keša nočete vidt resnico kovida.

Upam, da se ne motiš. Ker taka izjava, da boš 99% prebolela kot prehlad, pa res zmaga. Osebno poznam dva, ki sta takole govorila. Gospa je umrla, 35 letni mladenič, športnik, ki je prisegal na svoj močen imunski sistem, se je pa komaj rešil.

Ne delaj prognoz tam, kjer ni še jasno, kako se stanja sanirajo.

Želim ti vso srečo.

Kot prehlad ali asimptomatsko prebolevajo samo otroci pred puberteto, pa še pri teh obstaja možnost kasnejših zapletov.

Ostali obležijo.

Kje pa pišem o kaki prognozi? Citat, prosim. A mogoče pišem, da virusa ni? A se norca delam iz obolelih za njim? Ne! Ker mi je kristalno jasno, da virus je in da lahko za njim zbolim. Ampak namen cele drage pa NI to, da bomo in eni in drugi zdravi! Če bi bil, bi se vsak dan govorilo o ZGODNJEM zdravljenju! In cepljenih in necepljenih! Namesto tega se pa skuša vzbuditi jez, sovraštvo med nami (btw kako pa veš, da spadam pod protestnike ali celo ne cepljene? Ne veš, kar pripišeš in obsojas vnaprej). In to jim zlahka uspeva, ker si enostavno ne date dopovedat, da biti drugačnega mnenja se ne pomeni zanikanja virusa in hudih posledic! Ja, so in so lahko grozne. Ampak z ZGODNJIM zdravlenjem so lahko povsem preprecene! Poglej si video v katerem ameriški de iz prve frontne črte, torej kovid bolnic, govorijo o točno tem. Govorijo tudi o tem, da je virus že zdavnaj mutiral tako, da je cepljenje s temi pecivi popolnoma bv, ker se jim izogne! In s cepljenjem samo spodbujamo nastanek novih, hujših mutantov.

Ni problem toliko to, da verjamete v peciva. Problem je, da nasedajte na binarno, črno belo logiko! Če imaš drugo mnenje, avtomatsko ne priznavaš virusa, imaš nekaj proti cepljeni, si sam necepljem ird. Tako popreprosceno lahko dojema samo preprost um, in take je, simpl sprogramirati. Pripisuje tudi kar eno sovraštvo. Nikakor! S kakšno pravico pripisujes slab e namene drugačnemu mnenju? Ne sovražim nikogar v življenju, bom oa vas, japajade. Smilite se mi, nič drugega. Pa še to, s kakšno pravico mi pripisujes necepljenost? Kar avtomatsko? Ravno zato se mi smilite, ne ker bi se cepili, mapka ker ne znate zunaj črnobelih stanj pogledat. In to je tisto kar nas vse pelje v pogubo, niti ne toliko cepljenje.

Ali res ni, 31.10.2021 ob 10:46

Kje pa pišem o kaki prognozi? Citat, prosim. A mogoče pišem, da virusa ni? A se norca delam iz obolelih za njim? Ne! Ker mi je kristalno jasno, da virus je in da lahko za njim zbolim. Ampak namen cele drage pa NI to, da bomo in eni in drugi zdravi! Če bi bil, bi se vsak dan govorilo o ZGODNJEM zdravljenju! In cepljenih in necepljenih! Namesto tega se pa skuša vzbuditi jez, sovraštvo med nami (btw kako pa veš, da spadam pod protestnike ali celo ne cepljene? Ne veš, kar pripišeš in obsojas vnaprej). In to jim zlahka uspeva, ker si enostavno ne date dopovedat, da biti drugačnega mnenja se ne pomeni zanikanja virusa in hudih posledic! Ja, so in so lahko grozne. Ampak z ZGODNJIM zdravlenjem so lahko povsem preprecene! Poglej si video v katerem ameriški de iz prve frontne črte, torej kovid bolnic, govorijo o točno tem. Govorijo tudi o tem, da je virus že zdavnaj mutiral tako, da je cepljenje s temi pecivi popolnoma bv, ker se jim izogne! In s cepljenjem samo spodbujamo nastanek novih, hujših mutantov.

Ni problem toliko to, da verjamete v peciva. Problem je, da nasedajte na binarno, črno belo logiko! Če imaš drugo mnenje, avtomatsko ne priznavaš virusa, imaš nekaj proti cepljeni, si sam necepljem ird. Tako popreprosceno lahko dojema samo preprost um, in take je, simpl sprogramirati. Pripisuje tudi kar eno sovraštvo. Nikakor! S kakšno pravico pripisujes slab e namene drugačnemu mnenju? Ne sovražim nikogar v življenju, bom oa vas, japajade. Smilite se mi, nič drugega. Pa še to, s kakšno pravico mi pripisujes necepljenost? Kar avtomatsko? Ravno zato se mi smilite, ne ker bi se cepili, mapka ker ne znate zunaj črnobelih stanj pogledat. In to je tisto kar nas vse pelje v pogubo, niti ne toliko cepljenje.

Namenjeno Ojej.

In zaprli bodo sole, gostilne in frizerje.. Ze videno stokrat, da je neucinkovito vrabci civkajo, ampak naj izgleda, da nekaj delajo oziroma ukrepajo.

Po drugi strani se pa necepljeni 75 plus letniki brez omejitev  za zabavo setajo v lidlu itd.

Ojej, 31.10.2021 ob 09:42

Upam, da se ne motiš. Ker taka izjava, da boš 99% prebolela kot prehlad, pa res zmaga. Osebno poznam dva, ki sta takole govorila. Gospa je umrla, 35 letni mladenič, športnik, ki je prisegal na svoj močen imunski sistem, se je pa komaj rešil.

Ne delaj prognoz tam, kjer ni še jasno, kako se stanja sanirajo.

Želim ti vso srečo.

Ne, tvoja butasta izjava zmaga. V dveh letih zboleli in umrli.

če me v dveh letih uradno ni ujel (lani januarja 2020 pa ne priznajo da je bil tisti neznani virus kovid) me tudi še v dveh ne bo kaj šele ubil.

Tebe pa če si tako usmerjen v smrt zaradi kovida pa lahko da bo.

Bolezen je treba videti v celotni sliki, ne zgolj tisti mali % težjega poteka. Izrabljate jo in manipulirate z njo. Če je to edini način s katerim ste si zmožni polniti žepe ste res podn od podna. Od vlade stroke do vas plačancev ki po forumih strašite ljudi. Na srečo smo nekateri že v štartu porajtali bistvo te viroze.

Zakaj proticepilci mislite, da imamo cepljeni kaj proti lockdownu? A cepljeni protestirajo po Ljubljani? A cepljeni mahajo z bedastimi napisi na kartonu?  A cepljeni obkladamo drugače misleče z ovcami? A cepljeni v čisto vsako temo na facebooku… pa četudi se tiče odpadkov… vtaknejo link o kakem “znanstveniku”, ki je proti cepljenju… in še in še….

No, jaz nimam nič proti začasnemu zaprtju takoj po praznikih. Cela Slovenija se v teh dneh sprehaja po pokopališčih in veselo trosi viruse naokrog. Ene 14 dni izolacije nam ne bi nič škodilo.

Ajej, 31.10.2021 ob 12:51

Zakaj proticepilci mislite, da imamo cepljeni kaj proti lockdownu? A cepljeni protestirajo po Ljubljani? A cepljeni mahajo z bedastimi napisi na kartonu?  A cepljeni obkladamo drugače misleče z ovcami? A cepljeni v čisto vsako temo na facebooku… pa četudi se tiče odpadkov… vtaknejo link o kakem “znanstveniku”, ki je proti cepljenju… in še in še….

No, jaz nimam nič proti začasnemu zaprtju takoj po praznikih. Cela Slovenija se v teh dneh sprehaja po pokopališčih in veselo trosi viruse naokrog. Ene 14 dni izolacije nam ne bi nič škodilo.

Pa se zapri debilno. Ali ti kdo brani ?

Cepljenim res ni več pomoči.

70% SMRTNIH SLUČAJEVA IZAZVANIH COVID-OM U ŠVEDSKOJ I VELIKOJ BRITANIJI U SEPTEMBRU BILO JE KOD POTPUNO VAKCINISANIH PACIJENATA

https://www.facebook.com/701694363207484/photos/a.851690998207819/4732189786824568/

Robi917, 31.10.2021 ob 13:25

Cepljenim res ni več pomoči.

70% SMRTNIH SLUČAJEVA IZAZVANIH COVID-OM U ŠVEDSKOJ I VELIKOJ BRITANIJI U SEPTEMBRU BILO JE KOD POTPUNO VAKCINISANIH PACIJENATA

Ja, zadeva se obrne pri 60+, kjer je več cepljenih umrlo.  Manjka pa čas cepljenja, da bodo podatki realni.  Če upoštevaš, da so bili ti ljudje cepljeni na začetku leta, je jasno, zakaj jih je jeseni pobiralo.

Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 11:47

Ne, tvoja butasta izjava zmaga. V dveh letih zboleli in umrli.

če me v dveh letih uradno ni ujel (lani januarja 2020 pa ne priznajo da je bil tisti neznani virus kovid) me tudi še v dveh ne bo kaj šele ubil.

Tebe pa če si tako usmerjen v smrt zaradi kovida pa lahko da bo.

Januarja 2020 ni bil covid. Jst sem imel tudi. Sem se šel  testirat na protitelesa. Jih nimam. Pa sem bil isto leto še večkrat bolan z neko virozo. Vedno testiran, negativen. Okoli mene zbolevajo za covidom, meni letos nič. Zelo malo se družim,pa vedno z masko v gužvi in s sabo razkužilo. Pri meni deluje.

Robi917, 31.10.2021 ob 12:58

Pa se zapri debilno. Ali ti kdo brani ?

Hahaha. Najbolj smešno je, ko ti nekomu rečeš naj se zapre noter, a ti si od vseh tu gor najbolj zaprt v svojo klet. Skoz visiš na monu, torej kaj maš od življenja? Pisarjenje po monu in svojo klet. Vsakemu svoje.

Čisto vsi necepljeni, ki jih poznam, so že imeli kovid. Tudi amrsikdo cepljen, ampak pri cepljenih je šlo gladko skozi, necepljeni pa so pogosto končali v bolnišnici. Tako da, samo debili, ki drug drugemu prikimavate na facebooku, verjamete, da cepivo nima učinka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close