Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cepljeni zadnji čas, da nehate terorjem,ker boste še prosili antivakserje

cepljeni zadnji čas, da nehate terorjem,ker boste še prosili antivakserje

Se je že pričelo. Zmankuje krvi, pozivajo za darovanje krvi in to samo necepljene, ki ne potrebujejo PCT, samo da darujejo. A vam to kaj cepljenim mogoče pove?

Toliko o nas antivakserjih, ki smo gnoji, zabiti, hudobni,egoisti, majn izobraženi, ki bi nas bilo potrebno strpati v plinske celice, postaviti pred strelski vod, nas zapreti v kleti,ki bi bi morali pocrkati na najbolj grozovit način, brez zdravstvene oskrbe,… Cepljeni, ki nam želite vse najslabše, koga boste prosili za zdravo kri , če jo boste potrebovali, če vam je mi ne bomo hoteli darovati, ker se bomo spomnili na vse vaše izrečene in privoščljive grdobije?

Vir tega ali pa nehaj ustvarjati prepir, vseeno ali si cepljen ali ne.

Prejšnji teden so me klicali iz rdečega križa, če lahko darujem, rabili B negativno, mojo, menda zelo redka. Sem cepljena, česar pa niso niti spraševali. Tako da ne laži!!

Odgovor na objavo uporabnika
Ni res, 14.12.2021 ob 16:24

Prejšnji teden so me klicali iz rdečega križa, če lahko darujem, rabili B negativno, mojo, menda zelo redka. Sem cepljena, česar pa niso niti spraševali. Tako da ne laži!!

Ne morem prilepit. Območno združenje RK Sevnica ima takšno objavo, je bila deljena na fb.

nas mora biti strah, da cepljeni lahko darujete kri… ker ravno s krvjo je polno problemov in zapletov po cepljenju

Saj ovce smo navajene iti na kolena. Tak se ženemo za travo, da gremo na kolena kaj se ne bi tudi za kri!!

zdrava kri je zlato, 14.12.2021 ob 16:39

Ne morem prilepit. Območno združenje RK Sevnica ima takšno objavo, je bila deljena na fb.

Joj, no, ženska. Piše, da si je treba pogledati posebej, kako je pri cepljenih. In potem imaš napisano:

Cepljenje

Kdaj lahko darujem kri po ceplenju?

Če ste bili cepljeni proti:

1. Gripi, klopnemu meningoencefalitisu, humanemu papiloma virosu, davici, in po ceplenju niste imeli stranskih učinkov (t.j. bolečin na mestu ceplenja, povišane telesne temperature, utrujenosti..) lahko darujete kri že naslednji dan;

2. hepatitisu B, oziroma kombinaciji cepiv proti hepatitisu A in B, lahko darujete kri po 14 dneh; 

3. Mumpsu, ošpicami, rdečkami, rumeni mrzlici, paratifosu, tifosu, koleri, tuberkulozi, noricam, lahko darujete kri čez 4 tedne; 

4. COVID 19:

– z nRNA cepivom (Pfizer/BioNTech – Comirnaty in COVID-19 Vaccine Moderna in vektorskim cepivom (AstraZeneca –  Vaxzeria, COVID-19 Vaccine Janssen) lahko darujete kri že naslednji dan (24 ur), če niste imeli neželenih učinkov; 

Če ste bili cepljeni proti boleznim, ki jih transfuzijska služba ne nevaja, pa to sporočite na krvodajalec@ztm.si ali jih pokličete na 01/5438-113

V primeru, da ste preboleli covid lahko krvi darujete 28 dni po prvih znakih okužbe oz. 14 dni po popolni ozdravitvi (razen simptomov kot so npr. izguba vonja, okusa, kašelj.., ki lahko ostanejo dlje časa po bolezni). Počutiti se morate zdravi.

Torej, ja, če si cepljen proti kovidu, lahko že naslednji dan daruješ, če nimaš stranskih učinkov. Drugače pač počakaš, da ti učinki minejo, jasno ne? Saj ne boš vročičen šel kri darovat. Kot rečeno, mene niso nič spraševali. Samo če se dobro počutim. Dajte že nehat s temi antivaxerskimi blodnjami. Kaj torej, tisti, ki bo dobil mojo kri, bo prejel še čip ali pa pač cepivo skupaj s krvjo. Hahahaha, predlagam, da nosite s seboj kartonček, na katerem piše, da v slučaju, da boste rabili transfuzijo, zavračate kri cepljenih ljudi.

Kakšni idioti!

Avtorica, zakaj lažeš?

Se zavedaš, da s svojo lažjo lahko marsikomu škodiš?

Dejstvo je, da vsak cepljen lahko daruje kri in ja, večina krvodajalcev je cepljenih. Necepljeni redko darujjejo kri.

Pa seveda kri cepljenih gre tudi necepljenim.

Ne morem pa verjeti, da ste ljudje taka golazen in lažete tudi na tako pomembnih področjih kot je kri. Avtorica, sram te je lahko.

Če necepljen dobi kri cepljenega, bi moral prav tako imeti pravico do Qrčeve kode.

Joj, kolk vas imam dost, anticepilci. Res ste naravnost za bruhat.

Robi650, 14.12.2021 ob 17:07

Če necepljen dobi kri cepljenega, bi moral prav tako imeti pravico do Qrčeve kode.

Presrano pezde, ki verjame, da bo umrlo, če se cepi, pa ga je tako strah cepljenja, da tu do onemoglosti trola. Če bi pa tole dobil prek transfuzije, pa ni problema, ne? Samo kodo mi dajte, ker to v bistvu hočem, pa sem prevelik pussy, da bi se šel cepit.

zakaj lažeš, 14.12.2021 ob 17:02

Avtorica, zakaj lažeš?

Se zavedaš, da s svojo lažjo lahko marsikomu škodiš?

Dejstvo je, da vsak cepljen lahko daruje kri in ja, večina krvodajalcev je cepljenih. Necepljeni redko darujjejo kri.

Pa seveda kri cepljenih gre tudi necepljenim.

Ne morem pa verjeti, da ste ljudje taka golazen in lažete tudi na tako pomembnih področjih kot je kri. Avtorica, sram te je lahko.

Saj v bistvu ne laže. Samo anticepilci (intelektualno nižja klasa ljudi) niso sposobni razumeti informacij ali priti do njih. Tole je prebrala:

Trenutno niste primerni za darovanje krvi:

če imate prehlad, kašljate in kihate,
    imate povišano telesno temperaturo,
    če imate znake, značilne za COVID-19
    prebolevate nalezljivo bolezen,
    ste bili v stiku z obolelo osebo,
    ste v zadnjih 28 dneh preboleli nalezljivo bolezen,
    če ste bili cepljeni – podrobnosti v zavihku Kdo je lahko krvodajalec
    če imate zaradi vrnitve iz tujine izdan ukrep o karanteni (veljajo enaki pogoji kot za vstop v državo).

No, in potem v zavihku Kdo je lahko krvodajalec piše tisto, kar sem gor prilepila, poleg vseh ostalih cepljenj namreč:

– z nRNA cepivom (Pfizer/BioNTech – Comirnaty in COVID-19 Vaccine Moderna in vektorskim cepivom (AstraZeneca –  Vaxzeria, COVID-19 Vaccine Janssen) lahko darujete kri že naslednji dan (24 ur), če niste imeli neželenih učinkov; 

Do tega ni prispela, ker ne zna. Ali pa je v vsej svoji vzhičenosti, kako cepljeni ne smejo darovati krvi, skočila na prvo žogo in to objavila. To ni laž, samo neumnost.

daj ti trolasti butelj od Robija, 14.12.2021 ob 17:19

Presrano pezde, ki verjame, da bo umrlo, če se cepi, pa ga je tako strah cepljenja, da tu do onemoglosti trola. Če bi pa tole dobil prek transfuzije, pa ni problema, ne? Samo kodo mi dajte, ker to v bistvu hočem, pa sem prevelik pussy, da bi se šel cepit.

Evo, točno to. Velika večina anticepilcev je pussyjev, ki bi v bistvu zelo radi imeli to QR kodo, itak. Ampak so boječke, strah jih je, ko prebirajo Bidarjevo in ostala sveta pisma anticepilcev, da bodo podlegli in grozno zboleli ali umrli. In potem se vlečejo ven s tem, da so oni pa razumeli, da je za vsem skupaj veliki mastermind, veliki plan, po katerem hoče elita ubiti preostali narod. Saj so točno o tem noreli tudi konec 19. stoletja, na ulicah Anglije je bilo 120.000 ljudi proti prvemu cepivu v zgodovini človeštva (Jenner). Da se bodo spremenili v krave, če bodo to cepivo prejemali. Da so si to vladajoči izmislili, da bi naredili živino iz ljudi bla bla bla. Saj zdaj je isto. Tepci so vedno isti. No, narod ni postal živina. Po cepljenju se niso spremenili v krave, tako kot tudi zdaj ne bo nobenih hujših posledic tega cepljenja. Saj bodo prišli do tega, da se bodo tudi oni enkrat končno cepili, ampak takrat, ko bo “preverjeno”. Beri: cepivo bo čisto isto kot je zdaj, nič bolj ne bo preverjeno kot zdaj, ko je bilo pocepljenih milijarde ljudi. Ampak eno leto zanje ni dovolj. Dajmo počakat tri leta. Pa tudi po treh letih, bog ve, kaj pa,če se posledice pokažejo šele čez 10 let?? Enkrat vmes bodo obupali in se tudi sami cepili. Ali pa se ne bo treba več cepit, ker bo kovid samo še en prehlad. Vmes bodo pa 5 let v kevdru živeli pa testirat se bodo morali non stop. Ja, okej, kar….

Ni res, 14.12.2021 ob 17:24

Saj v bistvu ne laže. Samo anticepilci (intelektualno nižja klasa ljudi) niso sposobni razumeti informacij ali priti do njih. Tole je prebrala:

Trenutno niste primerni za darovanje krvi:

če imate prehlad, kašljate in kihate,
    imate povišano telesno temperaturo,
    če imate znake, značilne za COVID-19
    prebolevate nalezljivo bolezen,
    ste bili v stiku z obolelo osebo,
    ste v zadnjih 28 dneh preboleli nalezljivo bolezen,
    če ste bili cepljeni – podrobnosti v zavihku Kdo je lahko krvodajalec
    če imate zaradi vrnitve iz tujine izdan ukrep o karanteni (veljajo enaki pogoji kot za vstop v državo).

No, in potem v zavihku Kdo je lahko krvodajalec piše tisto, kar sem gor prilepila, poleg vseh ostalih cepljenj namreč:

Do tega ni prispela, ker ne zna. Ali pa je v vsej svoji vzhičenosti, kako cepljeni ne smejo darovati krvi, skočila na prvo žogo in to objavila. To ni laž, samo neumnost.

Nenamerna laž je vseeno laž. Ampak to za te nepismence ni nič novega.

Vseeno je laž, 14.12.2021 ob 17:37

Nenamerna laž je vseeno laž. Ampak to za te nepismence ni nič novega.

Ponavadi ignoriram te objave. Danes pa mi je ta skočila v oči in sem jo res površno prebrala. Tako, da se moja neumnost opravičuje vsem tukaj gor, ki ste bili čustveno kakorkoli  prizadeti.

Hvala za dodatno pojasnilo. Sem že bila v strahu, da bomo antivakserji končali kje ob cesti ali v kakšnih prepadih brez krvi zaradi vampirskih napadov cepljenih.

to lahko napiše sm osebek, ki ni koli ni dal krvi. dj avtor ne bluzi teslo zabito. par klikov te takoj  postavi na laž.

Nenamerna laž ne obstaja, saj lahko nekdo laže samo, če ve, da navaja nekaj, kar ne drži, kar pomeni, da je laž vedno namerna.

Joj kri cepljencev pa res ne bi smeli darovati. Ta je le polna teh nanodelcev, s katerimi nas čipirajo. V interesu cepljencev je, da darujojo kri in se probajo čim več tega znebiti.

zdrava kri je zlato, 14.12.2021 ob 17:46

Ponavadi ignoriram te objave. Danes pa mi je ta skočila v oči in sem jo res površno prebrala. Tako, da se moja neumnost opravičuje vsem tukaj gor, ki ste bili čustveno kakorkoli  prizadeti.

Hvala za dodatno pojasnilo. Sem že bila v strahu, da bomo antivakserji končali kje ob cesti ali v kakšnih prepadih brez krvi zaradi vampirskih napadov cepljenih.

Nič nismo bili “čustveno prizadeti”, pač samo odkrivamo tvoje NENAMERNE neresnice. A po tvoje bi pa morali biti lepo tiho in verjeti vsemu, kar antivaxsarji sproducirate?

Je pa pohvalno, da si se opravičila, pa čeprav vzvišeno in arogantno.:))

Pa saj je cepec oziroma cepljenec s cepivom prijel nekaj podobnega HIV-u. Hkrati se kri cepcov oziroma cepljencev gosti!

Pričakujemo torej, da bodo antivakserji zavračali transfuzije. Ker pa res ne morejo sprejeti umazane krvi cepljencev.

Še dobro, da sem ovca. Bog pa naj pomaga ljudem!

demotivation, 14.12.2021 ob 18:20

Nenamerna laž ne obstaja, saj lahko nekdo laže samo, če ve, da navaja nekaj, kar ne drži, kar pomeni, da je laž vedno namerna.

Ja, mentalno hendikepirani ne morejo lagati. Preveč komplicirano zanje.

Anti327, 14.12.2021 ob 18:40

Pričakujemo torej, da bodo antivakserji zavračali transfuzije. Ker pa res ne morejo sprejeti umazane krvi cepljencev.

Jap, to bo naslednja zadeva. Zavračanje krvi cepljenih. Takih okužb menda ja ne bodo trpeli.

Zadnjič, ko sem darovala kri smo bili tam samo cepljeni in preboleli. Preboleli so darovali kri za plazmo.

Mož ima kri po kateri je več povpraševanja in ga vsake tri mesece vabijo. To da je cepljen ni ovira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close