Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cepljeni, vam je kaj zal

Cepljeni, vam je kaj zal

Tisti, ki ste se cepili. Ste kaj jezni, ker ste se cepili? Epidemije bo čez 2 meseca konec, vi pa boste ostali naivni zasmehovani butli. Ostali smo se vedno zdravi, brez vbrizganega strupenega zvarka in se nam ne bo treba nikoli izpostavljati za poskusne podgane. HAHAHAHHA

Glede na to, kako si žleht, te bo kje drugje usekalo.

Ne sploh. V moji familiji so vsi necepljeni “pocepali”. Kar bolani, nič kake lažje oblike prehlada, vsak v svoji sobi, meni je ostal samo stol v kuhinji. Ker pa nisem egoistična rit, sem doma, kljub temu, da mi karantena ni odrejena.

Ni mi žal, ker mi v vsem tem času ni uspelo zbolet za corono. Poznam par ljudi, ki jih je konkretno zdelalo – še pred cepivom. Ne trdim, da nisem zbolela zaradi cepiva, ampak da bi mi škodilo, za zdaj ni videt. Če je res vsega konec, pa super.

Here we go again… Avtorica ni ti potrebno prilivati olja na ogenj ker imamo že cel kres med cepljenimi in necepljenemi, pozabljamo pa kdo ga je zanetil, tisti ki sedijo ob kresu in se lepo grejejo!

Odgovor na objavo uporabnika
Pravica963, 23.01.2022 ob 20:36

Tisti, ki ste se cepili. Ste kaj jezni, ker ste se cepili? Epidemije bo čez 2 meseca konec, vi pa boste ostali naivni zasmehovani butli. Ostali smo se vedno zdravi, brez vbrizganega strupenega zvarka in se nam ne bo treba nikoli izpostavljati za poskusne podgane. HAHAHAHHA

Kakšen konec ti vidiš in kje? V Avstriji in Nemčiji se je komaj dobro začelo, zdaj posiljujejo s četrtim odmerkom, kmalu bo na vrsti peti…

Ne ni mi žal. Zakaj bi mi bilo?

Spet provocira en cepljeni debil, ki bi rad samo povzročil sovraštvo med cepljenimi in necepljenimi.

Konec bo zaradi tistih ki smo se cepli. Nas je kar po svetu veš. Ne nič žal.

Edina škoda, da nisem že prej spoznal dobro znanko, ki mi je zrihtal knjižico celjenja, ki mi odpira vra v svet

Ne, niti najmanj. Pred kratkim smo v Celju pokopali kolega. Športnik, zdrav, ne-cepljen. Korona. 44 let.

Je pa res, da je to edini primer v moji družbi od “mladih”. Jaz pač nisem želel tvegat respiratorja, po nasvetu prijatelja onkologa, ki pravi, da so ta cepiva dosti bolj raziskana in varna kot vse možne kemoterapije, pa jih na polno še šopajo rakavim bolnikom, me ni preveč skrbelo.

Kakšno žalostno povzdigovanje svojega jaza… To je prav tragično brati.

In ne – sem cepljen in nič mi ni žal. Niti najmanj.

Mojemu mozu zelo, jaz necepljena, on 3x, zbolela oba istocasno, jaz blazje simptome kot on..

Ni mi žal, žal mi je pa za vse tiste, ki so umrli ko cepiv še ni bilo – prvi val – pa tudi za kasnejše umrle, sploh tiste v drugem valu in te, ki so jim sledili in ki so umrli zaradi lastne neumnosti, ampak po drugi strani pa sprejemam dejstvo, da gre za nekakšen zakon narave ki poskrbi, da neka (preveč) razmnožena živalska vrsta sama poskrbi za “naravno” uravnoteženje, pa čeprav na podlagi inteligence.  Torej, šibkejši, neumnejši.

V bistvu je žalostno ampak logično.

Sem trikrat cepljena, marca bi se pa še četrtič. Počutim se super, zbolela nisem, če pa bom mi ne bo hudega.

Mi ni popolnoma nič žal.

Osebno poznam tri osebe, starosti 55- 60 let, ki so umrle za covidom, v 4. valu.

Brez pridruženih ali kroničnih bolezni. Vsi zdravi in aktivni ljudje.

Tako da sem brez pomislekov in obžalovanj ob statusu cepljene.

Ja res je. Normalni smo cepljeni, nevem zakaj bi nam bilo zal.  Temu se reče svoboda.     Anticepilci se iz INATA ne bi , oni so iz INATA proti vsem. To so slabi ljudje, slab karakter, izobrazba, razgledanost….na koncu pa še sebičnost, egoizem in zlehtnoba.    Ni jih veliko, so pa glasni.

Moji bliznji, ki so cepljeni- vsem je zal in noben se vec ne bo cepil. Pocutijo se zavedene in ce bo kdaj moznost tozbe (verjetno slabo kaze, ker je bilo prostovoljno) bojo tozili drzavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Elissa, 24.01.2022 ob 13:00

Ja res je. Normalni smo cepljeni, nevem zakaj bi nam bilo zal.  Temu se reče svoboda.     Anticepilci se iz INATA ne bi , oni so iz INATA proti vsem. To so slabi ljudje, slab karakter, izobrazba, razgledanost….na koncu pa še sebičnost, egoizem in zlehtnoba.    Ni jih veliko, so pa glasni.

Pridi mi osebno povedat, da sem slab človek.

Žal? Zakaj že? Glede na to, da ne verjamem, tako kot vi verjamete, da bom čez par mesecev ali let zaradi cepiva zguznil, nimam razloga za obžalovanje.

Vi projicirate svoje občutke prestrašenosti na nas.:) Ker se vi bojite cepiva, menite, da se ga vsi bojimo. No, meni je ravno, zbolel še nisem v teh dveh letih, prav tako se odlično počutim. Ne vidim, zakaj bi mi bilo žal. Kot bi spraševal nekoga, ki se je cepil proti gripi, ni zbolel ne nič, če mu je žal, da se je cepil. :)))))

Epidemije ne bo konec, zato pa zahodne države sprejemajo ukrepe C, Avstrija obvezno C,  Francija je že naredila zamenjavo PCT s C.  Za anticepilce se zadeva šele začenja.

Popolnoma nesmiselno vprašanje, ker ne moreš istočasno biti cepljen in necepljen, tako da ti vedno manjka vsaj pol slike. V obeh primerih upaš na najbolje, pa je, kar je.

Avtor, s svojim stilom pisanja prispevaš k razdvajanju ljudi. Eno je argumentirana in spoštljiva debata, drugo pa je posplošeno žaljenje in provociranje drugače mislečih.

Glede cepljenja so plusi in minusi, naj vsak naredi, kot sam čuti in misli, da je prav.

Za nas navadne ljudi ni dobro, da se glede česar koli kregamo in razdvajamo. S tem samo širimi negativo in sovraštvo, ki nas bo na koncu še bolj udaril kot nas je covid. Ko da ni življenje že dovolj težko, si ga na koncu otežimo še sami. Ne nasedajte medijem, ki jih vsaj delno usmerjajo oblastniki in delujejo po principu deli in vladaj.

Avtor želim ti veliko modrosti, strpnosti in vse dobro

Vecina cepljenih tega ne bo priznala!

Ne da bi mi bilo žal, ampak se mi zdi nekako brez veze, vsaj za mlajše od 50 let, recimo.

Ravno prebolevam, sicer cepljena. Naj bi bil omicron, pa sem že 5. dan zanič. Najprej 3 dni vročine in simptomov orng gripe, zdaj pa se nadaljuje to zanič počutje, omotica, utrujenost, kašelj,… Glede na opažanja teža bolezni (vsaj pri omicronu) in status cepljenja nista povezana. Poznam pozitivne necepljene brez simptomov in cepljene, ki jih je virus čisto povozil, pa tudi obratno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close