Cepljeni, prijavljajte stranske učinke
Maja757, 19.11.2021 ob 15:21
19112021, 19.11.2021 ob 14:53
Stranski učinki: dvojno delo v službi, ker so vsi necepljeni doma s covidom.
3X cepljena.
Ha,ha,ha na žalost tudi pri nas v podjetju. Okuženi necepilci na bolniški, dva hudo bolana v bolnici, mi cepljeni pa z povečanim delom in nadurami – evo to je stranski učinek.
Enako pri nas.
Po treh dozah dveh različ cepiv nobenega stranskega ućinka, razen bolečine na dotik na mestu pika.
Prav je, da se ljudem, ki so utrpeli stranske ucinke da denar, zdravja kupiti ne mores, lahko si pa olajsas zdavljenje, vsi vemo, da zdravljenje in razne terapije stanejo. Meni je zal vseh, ki imajo posledice in prav je da drzava ljudem, ki jih je prizadelo cepivo nameni pomoc v obliki financ, tako bojo vsaj do zdravnika prisli. Se pa bojim, da ne bo na koncu s temi odskodninami spet – veliko govorijo malo naredijo.
od a do ž, 19.11.2021 ob 15:27
Vsaj malo bolj bodi originalen pri izbiri nicka. Kot da ni že dolgo jasno, da je avtor velike večine komentarjev, katerih nick je osebno ime, plačan za promocijo cepljenja.
Vam nezaposlenim antovaxerjem je vseeno, ampak tistim s šihtom pa ni.
no jah, 19.11.2021 ob 16:19
Pri nas smo vsi cepljeni razen najstarejšega sina, ki se je odločil proti. Tudi 16-letnica je cepljena. Srednja hči je imela peti dan po prvem cepljenju s Pfizerjem hude herpetične izpuščaje po žrelu, ustih, jeziku, dlesnih…razjeda pri razjedi, 40 vročina… v tuji literaturi piše, da je to lahko stranski učinek cepljenja, saj so to v tujini že zaznali, izbruh herpesa zosterja in herpesa simplexa v dveh tednih po cepljenju. Povedala zdravniku, vztrajala, da se napiše med stranske učinke, zdravnik zamahnil z roko in ji predpisal antibiotik. Isto zadevo je dobila sodelavka en mesec za mojo hčerjo. Bila na bolniški deset dni. Huda oblika herpes simplexa, tudi njej niso nič vpisali med stranske učinke.
Močno verjamem, da je cepljenje koristno, vendar pa se niti slučajno ne strinjam s tem, da se stranske učinke pometa pod preprogo!!!
prijavite jih sami oreko spleta na javni agenciji za med. pripomočke in zdravila… imas tam vsa navodila kako prijavis sama
Forum je zaprt za komentiranje.