Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CEPLJENI nikar v LIDL, HOFER :)

CEPLJENI nikar v LIDL, HOFER :)

Ljudje pametni bomo stopili skupaj.

Pravzaprav izobraženi po duši, ne samo na papirju in bomo izkazali s solidarnost do sočloveka.

Ne potrebujete javnega prevoza, razširilo se bo potovanje z več osebami, ki bodo nudile prevoze

Javni potniški promet bo kolapsiral.

Ne potrebujem testa za Petrol, sramota zvesta sem vam ohoho let, sedaj se bomo. Poslovili na, drug terminal v kolikor ne uredite okevca za mobilno placilo.

Bomo pa pri konkurenci tankali. Moj cepljeni mehanik mi z veseljem tanka moj avto za nasmeh. Samo nasvet.

Petrol razmislite.

Odgovor na objavo uporabnika
cepljeni v glavo, 14.09.2021 ob 06:54

Glede na drastične ukrepe naše vlade upam, da v četrtek sprejmejo odlok o ne obiskovanje živilskih trgovin (lidl hofer,…), ki so zunaj trgovskih centrov, da nas cepljeni ne okužite, ker ste prenašalci virusa.

Zaradi necepljenih se virus ne širi, ker se samotestirajo 🙂

Torej ste krivi cepljeni in prebolevniki ostali smo se pred prihodom iz tujine testirali – vi se niste….

CEPLJENI PROSIMO VAS, DA NAS NE OGORŽATE – tako kot mi ne bomo od jutri dalje vas 🙂

to hitro testiranje tudi ni tako 100%, dejansko je nekje 80%. Sem imel vročino in 100% virus pa je hitri test kazal negativno…

Pozdrav soncu, 14.09.2021 ob 17:16

Ljudje pametni bomo stopili skupaj.

Pravzaprav izobraženi po duši, ne samo na papirju in bomo izkazali s solidarnost do sočloveka.

Ne potrebujete javnega prevoza, razširilo se bo potovanje z več osebami, ki bodo nudile prevoze

Javni potniški promet bo kolapsiral.

Ne potrebujem testa za Petrol, sramota zvesta sem vam ohoho let, sedaj se bomo. Poslovili na, drug terminal v kolikor ne uredite okevca za mobilno placilo.

Bomo pa pri konkurenci tankali. Moj cepljeni mehanik mi z veseljem tanka moj avto za nasmeh. Samo nasvet.

Petrol razmislite.

Res je. Treba je bojkotirati fašiste in vse, ki izvajajo diskriminacijo.

Meni so že pred skoraj enim letom na enem petrolu zatežili z nagobčnikom, pa sem jim povedal, da tja več nikoli ne pridem

Ne boš verjel/a, ampak nekateri se nismo cepili zato, da lahko po starem nakupujemo, kofetkamo ali brezskrbno hodimo na dopust in nasplošno med ljudi. Vemo, da lahko prenašamo virus, zato se pazimo še naprej, kljub temu, da smo cepljeni. V živilske trgovine hodimo še vedno nekje na 3 tedne, oblačila, obutev in šolske potrebščine naročamo online. Rojstnodnevnih praznovanj, porok in ostalega se ne udeležujemo.

Robi567, 14.09.2021 ob 18:17

Res je. Treba je bojkotirati fašiste in vse, ki izvajajo diskriminacijo.

Meni so že pred skoraj enim letom na enem petrolu zatežili z nagobčnikom, pa sem jim povedal, da tja več nikoli ne pridem

Čudno, da še niso propadli, če TEBE že celo leto ni tam…

Tudi jaz apeliram na pelcovane, da ne hodijo v diskonte. Ker to so sedaj trgovine samo za (brezposelne in brezdomce) ne cepljene drzavljane. Hvala za razumevanje. Lp

Plavi, 14.09.2021 ob 14:41

Ne rabim kina glupe holiwudske produkcije, ne rabim režimskih kulturnih predstav, ne  rabim gledati  nogometnih amaterjev v Sloveniji, testiral, se bom samo za odhod zdravniku, ali zobozdravniku. In tudi glede tega, bom počakal, če se bo le dalo , do boljših časov, ker tej ukrepi ne bodo večni. Ne moreš, me , kar tako zlomiti, kjer je volja je tudi pot!

Rada te berem, všeč so mi tvoji pogledi, vidim, da razmišljaš široko. In strinjam se s tabo. Tudi meni ne pride na kraj pameti, da bi nastavila ramo za kofetkanje, bluzenje po šoping centrih in ostalo.

A zdaj hodiš peš, debil idiotski?

Ne razumem, 14.09.2021 ob 20:34

A zdaj hodiš peš, debil idiotski?

Namenjeno debilu Robi567 idiotu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close