Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CEPLJENI nikar v LIDL, HOFER :)

CEPLJENI nikar v LIDL, HOFER :)

Glede na drastične ukrepe naše vlade upam, da v četrtek sprejmejo odlok o ne obiskovanje živilskih trgovin (lidl hofer,…), ki so zunaj trgovskih centrov, da nas cepljeni ne okužite, ker ste prenašalci virusa.

Zaradi necepljenih se virus ne širi, ker se samotestirajo 🙂

Torej ste krivi cepljeni in prebolevniki ostali smo se pred prihodom iz tujine testirali – vi se niste….

CEPLJENI PROSIMO VAS, DA NAS NE OGORŽATE – tako kot mi ne bomo od jutri dalje vas 🙂

Raje se cepi in ne bodi tak zahojen butelj.  Vsi cepljeni gremo lahko kamor nam pase brez problema.

Odgovor na objavo uporabnika
Fiona257, 14.09.2021 ob 07:05

Raje se cepi in ne bodi tak zahojen butelj.  Vsi cepljeni gremo lahko kamor nam pase brez problema.

Seveda ker ste cepljeni v glavo… In brezglavo trosite virus okrog in ogrožate ZDRAVE LJUDI…

Od samega začetka sem skoz med ljudi ne razkužujem si rok in se testiram…. še zdaj nisem staknil te vaše KORONE

Za nas cepljene se v bistvu ne spremeni nic.   Anticepilci pa znajo imet hude probleme.  Se kaksne drugacne, ne samo tiste v glavi..

Men je vseeno za te ukrepe. V gostilno ne hodim, narocam po netu, v sluzbo ne hodim, ce bom morala kam it bom dala tistih 12 ali 80e in stvar resena. Zaposlenim bomo pa ze placali tiste teste. Sploh ne vidim problema in me neumne groznje ne ganejo. Kje pise da moram spoh kam it.? Moz in hci sta prebolevnika, sin in njegova sta cepljena, vazno da so otroci zdravi, ok in se solajo, zaboli me ruzica za vse. Samo da smo zdravi in da ne zbolimo, cega nema brez tega se moze. Ne bom se cepila zato, da lahko okoli hodim, mi doma nic ne manka, da bi se pustila tako izsiljevati. Ce in ko se bom cepila se bom izkljucno zaradi zdravja, ko bo obvezno in nic prej.

Ne morem verjet kak0 so nekateri ljudje naivni in verjamejo igricam vlade… Gre se samo za biznis….

Kdaj v zgodovini je bilo še kdaj pritiskanje oziroma dobesedno prisiljevanje v cepljenje? Na začetku smo še verjeli ampak s tem pritiskanjem vedno manj…

Če pomisliš s kmečko logiko vidiš da nekaj ne štima….

Izjava politikov PRIDITE ČAKAMO VAS ZA CEPLJENJE

Mi je vceraj ena rekla: Ved, kako je nam, cepljenim, lazje? In to je tudi edini razlog, zakaj ste se cepili.

In kar naj vam bo, ce ste bili zato pripravljeni placati tako visoko ceno.

Kot pravi nekdo zgoraj: pustite male trgovine nam, vi pa veselo rajajte v velikih centrih!

Ali je razglašena pandemijo, da lahko delajo tak teror nad ljudmi???? In sprejemajo neustavne ukrepe

niti epidemija ni razglašena kaj šele pandemija

Tisti, ki druge silijo v cepljenje niso idioti, da bi sebe cepili.

Jaz poznam osebo, kjer so njeni svojci vsi okuženi in je normalno prišla v službo, vsi so necepljeni. Sedaj ko se je zvedelo bo še luštno, ostali na delu smo cepljeni. Bili smo v stiku. Kdo bo koga okužil.

Nihce me ne more prepricat, da se cepim. Pa lahko uvedejo se tako drasticne ukrepe. Ziv ne. Ko bom umrl me pa lahko cepijo kolikokrat hocejo v rit.

Cepljenje je edino sredstvo proti pandemiji. Le to lahko konca to koronaobdobje.  Na Danskem so lahko ze ukinili ukrepe, ker skandinavci so pametni in so vsi cepljeni.

Ne skrbi, ne bomo. Mi ta cepljeni z večjo inteligenco, posledično višjo plačo ne hodimo v nizkocenovnike. Mal heca. Saj imam masko, kaj pa te tako skrbi? Če se nisi do sedaj okužil pa so bili časi ko nihče ni bil cepljen in smo se drenali po trgovinah, zakaj bi se zdaj?

Yeahyeah, 14.09.2021 ob 08:50

Ne skrbi, ne bomo. Mi ta cepljeni z večjo inteligenco, posledično višjo plačo ne hodimo v nizkocenovnike. Mal heca. Saj imam masko, kaj pa te tako skrbi? Če se nisi do sedaj okužil pa so bili časi ko nihče ni bil cepljen in smo se drenali po trgovinah, zakaj bi se zdaj?

Dobro da si tako izobražen, da imaš samo ti masko – mi necepljeni pa je nimamo 🙂

Kar naj zganjajo teror, se bo sesulo gospodarstvo, bo veliko novih brezposelnih, manj pobranega davka….  Napenjajo mišice, brez razmisleka, kaj je za vogalom? Enostavno so hlapci Amerike, nato pakta, eu, in umetne tvorbe Izrael, in to jim je v ponos. Prodane duše, prepolne egoizma, in materializma, to jim je edina zvezda vodilja v življenju.Samo eno bom rekel, tudi njihova sveča, ne bo večno gorela!

Žal ne bo šlo, ker mi je ravno Hofer najbolj pri roki – oz takoj za vogalom.

PCT. Tudi tebi se pogojuje gibanje. Tudi ti, potrebuješ dokazilo,masko, distanco, škropilnico. Cepljeni ste res, cepljeni.

rozloži si, 14.09.2021 ob 12:40

PCT. Tudi tebi se pogojuje gibanje. Tudi ti, potrebuješ dokazilo,masko, distanco, škropilnico. Cepljeni ste res, cepljeni.

Kaj je pa zdaj s tem narobe?

Ne razumem, 14.09.2021 ob 12:43

Kaj je pa zdaj s tem narobe?

Če si debil, ni nič narobe.Narobe je, da pričakuješ, da se bomo vsi obnašali debilno.

yram, 14.09.2021 ob 07:38

Men je vseeno za te ukrepe. V gostilno ne hodim, narocam po netu, v sluzbo ne hodim, ce bom morala kam it bom dala tistih 12 ali 80e in stvar resena. Zaposlenim bomo pa ze placali tiste teste. Sploh ne vidim problema in me neumne groznje ne ganejo. Kje pise da moram spoh kam it.? Moz in hci sta prebolevnika, sin in njegova sta cepljena, vazno da so otroci zdravi, ok in se solajo, zaboli me ruzica za vse. Samo da smo zdravi in da ne zbolimo, cega nema brez tega se moze. Ne bom se cepila zato, da lahko okoli hodim, mi doma nic ne manka, da bi se pustila tako izsiljevati. Ce in ko se bom cepila se bom izkljucno zaradi zdravja, ko bo obvezno in nic prej.

? tacno za zenti!!!

Dze te je naso onaj tvoj?

to da se hvalite, kao lahko gremo povsod. Seveda da lahko greste. Ampak z vsemi pogoji, ki jih nalagajo vsem ostalim. Mislim, res, cepljen je cepljen. Osnova vam peša.

Mercator in tuš sta si z to zadnjo potezo, zabila žebelj v krsto, Prav je tako, konec bo megaprojektov opankarja in mirka stuširanega z hladno vodo. Spar bo preživel, ker je mednarodna zadeva. Pripravimo se na nov val brezposelnih v turizmu, gostinstvu, trgovini, in avto industriji. Ne zasukaj rokav, in bodi junak! Drugim servirajo pomije, sami bi pa jedli torto. Tudi tega, bo enkrat konec, tudi vaša sreča, oziroma sveča, ima svoj rok trajanja!

Ne rabim kina glupe holiwudske produkcije, ne rabim režimskih kulturnih predstav, ne  rabim gledati  nogometnih amaterjev v Sloveniji, testiral, se bom samo za odhod zdravniku, ali zobozdravniku. In tudi glede tega, bom počakal, če se bo le dalo , do boljših časov, ker tej ukrepi ne bodo večni. Ne moreš, me , kar tako zlomiti, kjer je volja je tudi pot!

cepljeni v glavo, 14.09.2021 ob 06:54

Glede na drastične ukrepe naše vlade upam, da v četrtek sprejmejo odlok o ne obiskovanje živilskih trgovin (lidl hofer,…), ki so zunaj trgovskih centrov, da nas cepljeni ne okužite, ker ste prenašalci virusa.

Zaradi necepljenih se virus ne širi, ker se samotestirajo 🙂

Torej ste krivi cepljeni in prebolevniki ostali smo se pred prihodom iz tujine testirali – vi se niste….

CEPLJENI PROSIMO VAS, DA NAS NE OGORŽATE – tako kot mi ne bomo od jutri dalje vas 🙂

Saj samotestiranje velja samo za šolo ali službo. Za ostalo rabite pct. Za neživilske pa ne. Kaj imate potem tu zraven samotestiranje, ki v noben primeru ne velja, razen kot omenjeno? Mislim no, a se je zgoraj kak ob spremenil, da preveč na kislo vleče al kaj se vam dogaja? ????

Anonimno 2458, 14.09.2021 ob 07:48

Tisti, ki druge silijo v cepljenje niso idioti, da bi sebe cepili.

cepljenje se mi zdi ok za druge in zame. Ne vem zakaj siliti druge v nekaj, česar sam ne odobravaš. Potem si škodljivec in dvoličnež.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close