Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cepljeni necepljeni družina

cepljeni necepljeni družina

Odgovor na objavo uporabnika
za zdravnike ni res, 18.09.2021 ob 14:21

Nitine, 18.09.2021 ob 14:14

Ja,ja, 18.09.2021 ob 14:06

Vsak po svoje.

Sem komentarje nekje brala, da če imaš alergije, da težje fašeš prehlad.

Me pa čudi zapis malo više, da so vsem s cepivom tudi pamet vbrizgali, ker so vsi visoko šolani in pametni.

Kakor komu drago. Ni pa merilo pameti, izobrazbe in koleracije s ceplenjem, ker med cepilci in tudi necepilci je veliko pametnih, pa tudi cepcev.

Je kar precej koleracije, že v zdravstvenem osebju (zdravniki 90% precepljeni, sestre samo 60%, strežnice še manj) sama pa lahko oceniš kaj je vzrok in kaj posledica.

Ne vem, kaksno je trenutno stanje s precepljenostjo zdravnikiv, a pred enim mesecem so bili tam pol-pol.

ZAkaj zavajaš in lažeš? Te ni nič sram? Takole je bilo v začetku julija:

https://www.google.com/amp/s/zurnal24.si/amp/zdravje/taksna-je-precepljenost-med-zaposlenimi-v-zdravstvu-369730

Biobil, 18.09.2021 ob 12:59

Midva in obe hceri smo se ze davno cepili. In njuni prijatelji 25 do 30 let enako.  So pa res vsi visoko izobrazeni, kulturni in razgledani.

Ravno sem se v eni temi oglasila. Bila sem cepljena drugi odmerek 15.6.2021, pred kratkim hospitalizirana, precej hud potek bolezni. Trije smo bili podoben primer. Zelo mi je žal, ker. Sem pritiskala in bodrila mlajšega brata, da se mora cepiti. Nikoli več ne bom tako brezglavo zaupala in nekaj trdila. Lahko bežiš, ne boš pa se skril. Priporočam ti, da paziš na jezik, mogoče boš ti na koncu jokal, kot se to dogaja meni.

pr ns ni za najt folk k nb bil cepljen. pa prv nben ni mel nobenih stranski ućinkov. je pa lan decembra velik folka blo po bolnicah. mjo še zdj long koviid. pa pomrl jih tut velik. vsak pozna koga. tk da ta pametni so se cepl zarat zdravja.

vatikanske ječe, 18.09.2021 ob 12:45

Jaz sem iz kroga izključil vse necepljene, ki niso aktualni prebolevniki. takoj, ko slišim, da se nekdo pusti poniževalno enkrat tedensko testirati, da lahko samo gre v službo in nikamor drugam, vem, da gre za bedaka. Z bedaki pa ne razpravljam.

A ti, ki moraš pred vsakimi vrati kazati potrdilo, se pa ne ponižuješ? Neverjeto, kakšnih dvojnih meril ste nekateri sposobni, in jih za nameček poskušate še racionalizirat. IQ enak številki noge.

kakšne iluzije, 18.09.2021 ob 15:50

A ti, ki moraš pred vsakimi vrati kazati potrdilo, se pa ne ponižuješ? Neverjeto, kakšnih dvojnih meril ste nekateri sposobni, in jih za nameček poskušate še racionalizirat. IQ enak številki noge.

Midva sva bedaka. Pustila sva se jim, da iz naju delajo testna zajčka. Zame dvomiv ni več. Še vedno me zelo zanima, je kdo bil na slikanju  MR odkar je cepljen? Roka me je res zelo bolela v predelu, kjer sem prejela cepivo. Še kdo, ki bi lahko imel podobno izkušnjo? Hvala

Zbolela, 18.09.2021 ob 14:59

Ravno sem se v eni temi oglasila. Bila sem cepljena drugi odmerek 15.6.2021, pred kratkim hospitalizirana, precej hud potek bolezni. Trije smo bili podoben primer. Zelo mi je žal, ker. Sem pritiskala in bodrila mlajšega brata, da se mora cepiti. Nikoli več ne bom tako brezglavo zaupala in nekaj trdila. Lahko bežiš, ne boš pa se skril. Priporočam ti, da paziš na jezik, mogoče boš ti na koncu jokal, kot se to dogaja meni.

Samo cepivu se lahko zahvališ, da si še živa.

Dejdej, 18.09.2021 ob 16:15

Samo cepivu se lahko zahvališ, da si še živa.

Ni šanse, da bi po doživetem verjela takšni neumnosti.

fenom ste, 18.09.2021 ob 14:18

prnastako, 18.09.2021 ob 12:39

5 nas je z vseh strani, od zdravstva, JU, računalništva, umetnosti in en tudi čist obični delavec. vsi cepljeni brez nekih hudih debat v prvem valu. noben od takrat dalje nobenih znakov, težav ali zbolel

Kako ste se pa uspeli cepit v prvem valu, ko se ni bilo cepiva?!

Saj si prebrala zapis – nekdo dela v zdravstvu. Cepili so se po vezah in poznanstvih. Kar nekaj se jih je. Pač so se zrinili mimo ogreženih, ki so čakali v vrsti. Kaj pa pol če je nekdo umrl ker je zaradi njih dobil prepozno cepivo. Važno da so izobraženi.

To pa je debilna izjava leta, ko nekdo omeni, da so se cepili, ker so močni karakterji. 🙂

Od kdaj pa močni karakterji padajo na izsiljevanja lažnivih fašističnih medijev ?

Od kdaj močni karakterji rabijo navidezen občutek večvrednosti, da se pocepijo zaradi dopusta in bonitet ?

Od kdaj močni karakterji podpirajo vso nasilje ter diskriminacijo ter zločin nad človeštvom ?

Od nikoli in od nikdar.

To vse velja le za uboge debilne karakterje.

Za debile in debilne karakterje je fašistični režim nova normalnost, ne pa poniževanje. Debili se počutijo večvredne, ker imamo fašistični režim.

Domači se nič ne kregamo, si pustimo imeti lastno mišljenje okoli tega.

V službi pa druga zgodba. Jaz nobeni ne vsiljujem svojega mnenja, ena cepljena pa stalno vsiljuje svoje meni. Pa se spičiva, ker jaz ne dovolim, da se mi karkoli vsiljuje (konec koncev tudi jaz ne drugim svoje), pol pa neha za neki časa, pol pa spet začne pa jo spet nazaj. Ji še ne kapne očitno, da meni svojega ne more vsiliti. Ostale me pustijo pri miru.

Neprijavljena, 18.09.2021 ob 16:56

Saj si prebrala zapis – nekdo dela v zdravstvu. Cepili so se po vezah in poznanstvih. Kar nekaj se jih je. Pač so se zrinili mimo ogreženih, ki so čakali v vrsti. Kaj pa pol če je nekdo umrl ker je zaradi njih dobil prepozno cepivo. Važno da so izobraženi.

se opravičujem, je bilo čudno napisano.

oče prebolel in je rizičen, je bil cepljen takoj zatem; mati dela v zdravstvu – ona2 sta bila cepljena takoj. ostali smo se cepili (2. odmerek) tam nekje junija, pred to norijo. spomnim se, da so bila cepilna mesta tako prazna takrat, da sem bil sam pri cepilnem kontejnerju. toliko o vezah in da smo skakali čez vrsto – vrste ni bilo sploh.

Pr nas smo vsi cepljeni. Jaz drugo dozo v januarju, ostali marca.

Nobenih težav, se ne kregamo. Imamo pa v krogu družbe 90% necepljenih in tudi z njimi se nič ne kregamo. Vsak odloča zase, popolnoma brezveze iskat konflikte.

Aja pa še za eno, ki omenja magnet. Imela magnet glave,podroben +drugih delov +nekatere druge preiskave (nevrologija, kardiologija, ščitnica) v oktobru 2020,februarju 2021, maju2021 in sedaj čakam na konec septembra nikjer nobenih sprememb ne na krvi, ne v glavi od lani. Toliko kot so me preslikamo v tem letu me v celem življenju niso. Imam pa težave, ki so se začele boleti 2014, daleč pred covidom.  Tud cepivo ni nič poslabšalo stanja, hm ne bi rada rekla, ampak od kar sem cepljena se počutim celo bolje. Ampak nočem tega govoriti, ker me boste sežgali na grmadi.

Zartrose izven profila, 18.09.2021 ob 17:43

Domači se nič ne kregamo, si pustimo imeti lastno mišljenje okoli tega.

V službi pa druga zgodba. Jaz nobeni ne vsiljujem svojega mnenja, ena cepljena pa stalno vsiljuje svoje meni. Pa se spičiva, ker jaz ne dovolim, da se mi karkoli vsiljuje (konec koncev tudi jaz ne drugim svoje), pol pa neha za neki časa, pol pa spet začne pa jo spet nazaj. Ji še ne kapne očitno, da meni svojega ne more vsiliti. Ostale me pustijo pri miru.

Mi smo cepljeni, sosedje pa nekje pol pol. Kregamo se ne, se pa večkrat precej razgreto pogovarjamo 🙂

V službi imamo nekaj zagretih anticepilcev. V debati cepljeni vedno postanemo “ovce”.  Zakaj je treba mene, ki se se cepila čisto po svoji volji v prvem prostem terminu, ponižati z ovco? Tudi jaz sem kaj prebrala, in se potem sama odločila. Ali imajo izključno samo tisti, ki so proti cepljenju, pravico povedati svoje mnenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close