Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljeni kolikokrat

Cepljeni kolikokrat

Se cepili?Ali se morda ne boste več?

3x in če bo treba še večkrat

Cepljen trikrat proti kovidu in enkrat proti gripi.   Pocutim se fantastično, kar se zdravja in svobode tiče.

Cepljen sem trikrat proti kovidu in enkrat proti koroni.  Cepljenje mi ne predstavlja nobenega problema. Počutim se fantastično, kar se zdravja in svobode tiče.

niti 1x in tako bo ostalo, cepit se z nicvrednim cepivom ki ti daje lazno zascito?kot bi fukal brez zascite in bil preprican da se ne bo primlo hehe

Odgovor na objavo uporabnika
Tristan530, 26.12.2021 ob 10:06

Cepljen sem trikrat proti kovidu in enkrat proti koroni.  Cepljenje mi ne predstavlja nobenega problema. Počutim se fantastično, kar se zdravja in svobode tiče.

Imena v nicku = plačan režimski trol

Julij Cezar, 26.12.2021 ob 10:07

niti 1x in tako bo ostalo, cepit se z nicvrednim cepivom ki ti daje lazno zascito?kot bi fukal brez zascite in bil preprican da se ne bo primlo hehe

In ti še trdiš, da nisi debil!

Nikoli se ne bom cepil ne proti klopnem miningitisu, gripi, ronci,…Sedaj je grafen hidroksid tudi v cepivu proti gripi. Nekateri, ki so se cepili proti gripi so imeli hude stranske učinke.

Enkrat v septembru sem se in po mesecu dni sem dobil korono, tako kot vsi v družini. Torej, cepivo se je izkazalo za ničvredno in cepili se ne bomo več.

čefurček mehurček, 26.12.2021 ob 10:20

Nikoli se ne bom cepil ne proti klopnem miningitisu, gripi, ronci,…Sedaj je grafen hidroksid tudi v cepivu proti gripi. Nekateri, ki so se cepili proti gripi so imeli hude stranske učinke.

trolček, ne zavajaj.

jaz sem se tudi proti gripi.

nobenih omembe vrednih stranskih učinkov, samo rahle bolečine v rami en dan.

Zaenkrat se nisem ne cepljena, ne prebolela. Upam, da tako ostane.

Tisti vbod v ramo s skoraj centimetrsko iglico strašno boli in to le redki prenesemo.

Jaz se ne bom, saj bo kmalu 80% precepljenost in potem bo konec izsiljevanja. Tako bo do marca še tistih 20% ovc nasedlo in stvar bo zaključena.

Ne zaenkrat, 26.12.2021 ob 10:43

Jaz se ne bom, saj bo kmalu 80% precepljenost in potem bo konec izsiljevanja. Tako bo do marca še tistih 20% ovc nasedlo in stvar bo zaključena.

Za Ne zaenkrat, o tem je za razmisliti. Poglej primer Italije.

Let’s go over Italy’s COVID response. First they introduced a vaccine and said it was optional. They then shifted to a “Green Pass” where you had to be vaccinated or take an antigen test to go to indoor restaurants and leisure activities. Then, they decided that wasn’t enough.

So they shifted to a Green Pass to go to work and began to garnish wages if you didn’t comply. They then decided that wasn’t enough and moved to a Super Green Pass system. The Super Green Pass ELIMINATED the option to take COVID tests – you HAD to be vaccinated to go anywhere.

They then decided THAT wasn’t enough. So they introduced a MEGA Green Pass. The MEGA green pass is only available to those with two shots plus a booster. That will now be the standard for entry to events and leisure activities. The MEGA pass expires every 150 days. Awake yet?

Tako kot pravo Pesut. Sem trikrat, ce bo treba bom tudi sedemkrat cepljen.

Anonimno 9146, 26.12.2021 ob 10:24

trolček, ne zavajaj.

jaz sem se tudi proti gripi.

nobenih omembe vrednih stranskih učinkov, samo rahle bolečine v rami en dan.

Ja, ker ti praviš, da nisi imel hudih stranskih reakcij na cepljenje potem je cepivo varno?! Ne vem koga misliš tu prepričat budalo jedno!!!

Trikrat 🙂

Marlon486, 26.12.2021 ob 13:44

Tako kot pravo Pesut. Sem trikrat, ce bo treba bom tudi sedemkrat cepljen.

Samo razlozi prosim, zakaj bi se nekdo cepil 3x ali 7x,ce vidis, da stvar ne deluje?

Ce te boli glava, vzames en aspirin, ce se vedno boli, vzames se en aspirin in ce ne neha, pac aspirina ne vzames vec, ampak vzames nekaj deugega, lekadol ali nalgesin.

Pri cepljenju pa vztrajate pri cepivih, ki ne delujejo in ste jih pripravljeni vzeti tudi 7 ali 10 ali vec! Do kdaj?! Kdaj vam bo kapnilo, da ne funkcionirajo?

nespamet, 26.12.2021 ob 13:54

Samo razlozi prosim, zakaj bi se nekdo cepil 3x ali 7x,ce vidis, da stvar ne deluje?

Ce te boli glava, vzames en aspirin, ce se vedno boli, vzames se en aspirin in ce ne neha, pac aspirina ne vzames vec, ampak vzames nekaj deugega, lekadol ali nalgesin.

Pri cepljenju pa vztrajate pri cepivih, ki ne delujejo in ste jih pripravljeni vzeti tudi 7 ali 10 ali vec! Do kdaj?! Kdaj vam bo kapnilo, da ne funkcionirajo?

pa saj taki se ne cepijo zaradi dobrobita zdravja,  ampak zaradi ugodnosti svobode gibanja; ker da njih pa že ne bo nihče omejeval.

Tako ti povem, 26.12.2021 ob 10:13

In ti še trdiš, da nisi debil!

odgovorno trdim da nisem, ce bi bil bi bil ze cepljen kot vi debili hehe

Niti 1x, protitelesa imam, nikoli pozitivna. Probleme imam s cvetnim prahom 😉

Stvar deluje. A je treba vedeti, da ucinkovitost popusti.   Je treba vsake toliko casa po pozivitveni odnerek. Nic narobe.

Delta800, 27.12.2021 ob 17:59

Stvar deluje. A je treba vedeti, da ucinkovitost popusti.   Je treba vsake toliko casa po pozivitveni odnerek. Nic narobe.

????

Sem, ampak postajam skeptična. Zajezitev kje?

cepljenih je več vrst, 26.12.2021 ob 17:27

pa saj taki se ne cepijo zaradi dobrobita zdravja,  ampak zaradi ugodnosti svobode gibanja; ker da njih pa že ne bo nihče omejeval.

Ma no, nismo vsi šoping feni. Rada pa diham. In je moreče, ko dihajo tisti, ob katerih se ne počutiš prijetno. Zgolj to. Pa ni seksualni dovršaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close