Cepljeni in necepljeni če se zdaj ne bomo skupaj uprli
robi445, 22.08.2021 ob 11:39
Pa še to sem se spraševal, če samo hipotetično rečem, da nas nekdo namerno zastruplja z virusom, zakaj bi nam potem vsiljevali nagobčnike, pa PCT ?
Pustili bi, da bi se nas čim več okužilo in bi tako čim prej dosegli svoj cilj z zastrupljanjem. Zato dvomim v to namerno zastrupljanje in bolj verjamem v to, da so fašistični ukrepi le način za izsiljevanje ter umetno zastraševanje, ker nevarnega virusa v bistvu ni. Brez umetnega zastraševanja, pa se nihče ne bi hotel cepiti.
Ok Robi, recimo, da je tako kot pravis ti, da ne obstaja ta covid 19 razlicica in da je le ta samo sredstvo za karkoli ze…vstavi poljubno, od cesa je potem moj moz bolan, od cesa so bili bolni cepljeni izraelci, ki so po 4 dneh cudezno ozdraveli kot, da jim nic ne bi bilo , ampak pazi bolni so bili par dni in test je bil jasen- pozitiven.? To so dejstva in ne da se jim spregledat.
Racunaj, da je pcr pokazal vsem okuzenim pozitivno ne glede na potek bolezni, test je bil pozitiven in to je ponavljam dejstvo.
Zakaj sem bila jaz negativna.. vse sva pocela kar pac pocneta moz in zena, pa jaz nisem zbolela, tudi posmrkala nisem (verjetno niso rekli ajd ker je pa to Mary ji bomo dali negativni izvid, moza pa ko smirgla), vprasanj brez odgovorov je miljon. Stvaro so cudne.
Za Mary.
Od česa je zbolel tvoj mož, je težko reči.
Ampak, če bi res imeli nek nov virus, potem ti in večina ostalih ljudi, ne bi bila imuna tako, da niti posmrkali ne bi.
Kar pomeni, da je večina s tem virusom že prišla v stik. Tudi to je dejstvo.
Tudi to je dejstvo, da gripa ne more izginiti zato, ker nosimo te nagobčnike.
Največ covid primerov je bilo tam, kjer jih je bilo največ cepljenih proti gripi.
Mogoče se je pojavil nek nov sev gripe, ki se že tako ali tako pojavi vsakih nekaj let. Ali pa je cepivo proti gripo ustvarilo takšno mutacijo virusa.
Zadeve bo definitivno treba še raziskati
Mary nepr, 22.08.2021 ob 10:47
robi445, 22.08.2021 ob 10:36
Spet ni bilo citata. Vprašal sem Mary.
Robi ne da verjamem ampak vem in pri zdravi pameti izjavljam (nisem pjana, ne drogirana ,niti luda), da je neka cudna bolezen zunaj, (ok nekdo zgoraj pravi, da nas zastrupljajo s strupom v to se nisem poglabljala, niti razmisljala o tem) ker imam doma bolanega moza, ki nikakor ne pride v celoti k sebi. Moski, ki je bil zdrav kot riba, sportnik, ne pije, ne kadi je ves bogi ze skor dva meseca. Razna vnetja, antibiotiki, utrujenost, izguba apetita, slabosti, nezmoznost razmislanja kot prej itd. Vse mozne preiskave delava, ce bo slo tako naprej bo moral verjetno v bolnico. Zdaj pa ti meni povej kako naj ne bi verjela, ce imam vse to doma pred ocmi vsak dan, pocutim se nemocno in srce me boli zanj. Dej povej .
Serrapeptaza, cink in baker.
Poguglaj na splet.
Tudi zdaj, 22.08.2021 ob 08:00
soft, 22.08.2021 ob 07:50
Kje ste bili 5 let nazaj ko se je dejansko še dalo kaj naredit.. se mi smejali. Neka.
In kaj si naredila 5 let nazaj? Nič! Čakala da bo kdo drug. Kot zdaj.
Če ti ne veš kje sem bila in kaj sem tudi za vaše usrane riti že takrat naredila in delala, to ne pomeni, da nisem. Ko sem pa iskala vašo podporo sem se zaman obračala za sebo tam sem stala sama. Pred politiki. Pred Fakinom sredi parlamenta. Pred bogovi v belem. Sodniki. Kučanom in Janšo.
Ko sem postavljala vzporedni sistem obstoječemu, v želji da imamo plan B, ki ni vezan na politiko, so edini, ki so želeli sodelovati z menoj le iskali možnost prevzema oblasti in pikirali stolčke, vsi pa bili ZA cepljenje že takrat.
Zdaj pa imate. Jaz si lepo žvižgam in grem po svoji poti naprej, neobremenjena. Svoj delež sem naredila. Če bi vsak vsaj toliko kot jaz, ne bi bili tako nepripravljeni danes.
Lalalala… Katero bomo danes zakantali? 🙂
Tudi ta fašist od ihana bo kmalu zjeban:
HARAMBAŠA, 22.08.2021 ob 10:29
Mary nepr, 22.08.2021 ob 10:23
Tale virus jim je namernopo nesreci usel iz laboratorija, mogoce celo iz vecih laboratorijev. Dozirajo nam ga kot dnevne vitamine, le da je dan dolg pol leta :))). Danes a, jutri d, itd.
Boga pitaj kaj lepega so nam se pripravili. Pravijo da je virus od netopirja, te buce lahko prodajajo svoji mami. Jebo li njih netopir.
Dozirajo nam lepo počasi vsaki dan več vojnega strupa SARINA, ki povzroča izgubo vonja in okusa, suhi kašelj, vročino, glavobole……………………to so simptoma izmišljenega covida. Zdaj špricajo vsaki dan malo več, zato tudi vel pozitivnih. Vi pa mislite da gre za en nevaren virus, v resnici vas pobijajo!!
Ja iz aviona in helikopterjev spustijo neke krogle, iz katere se razpršijl nekaj … Moja kolegica je to videla na lastne oči. 5 dni kasneje lani je Slovenija uradno razglasila epidemijo. Ni hec.
Forum je zaprt za komentiranje.