Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Cepljeni in necepljeni če se zdaj ne bomo skupaj uprli

Cepljeni in necepljeni če se zdaj ne bomo skupaj uprli

Zdaj je trenutek, da vsi stopimo skupaj in rečemo tej vladi STOP in adijo!
Vsi na ulice??

Kje ste bili 5 let nazaj ko se je dejansko še dalo kaj naredit.. se mi smejali. Neka.

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 22.08.2021 ob 07:50

Kje ste bili 5 let nazaj ko se je dejansko še dalo kaj naredit.. se mi smejali. Neka.

In kaj si naredila 5 let nazaj? Nič! Čakala da bo kdo drug. Kot zdaj.

Ce bi se cepili, bi bilo pandemije in vsega sranja hitro konec. Tako pa raje trmarite in delate zgago.  Takim idiotom nobena vlada ne more pomagat.

Najbolj žalostno je to, da tudi pri kakšni drugi vladi , ne bi bilo nič drugače. Edino, kar bi se spremenilo bi bil odnos do javnosti. Vsi so hlapci eu, nato pakta, Amerike. Dejte še naprej kupovat rožice za policaje, pa nadaljujte z zbiranjem ob petkih. To je vse , kar premorete.

Luanda, 22.08.2021 ob 08:04

Ce bi se cepili, bi bilo pandemije in vsega sranja hitro konec. Tako pa raje trmarite in delate zgago.  Takim idiotom nobena vlada ne more pomagat.

Še ena uboga naivna ?, ki misli, da če se bo cepil/a, da bo vsega konec. Ne dojamete kajne, da nas že leto in pol vlečejo za nos?

To je bil plan, ki so ga podkupljenci zlahka sprejeli in začeli izvajati na svojem narodu.

Laži, laži in laži… Vse pljučnice, gripe in ostale bolezni evidentirajo kot Covid, prav tako smrti. Za pljučnico in gripo so ljudje tudi umirali, sploh starejši in tisti s predhodno oslabljenim imunskim sistemom.

Mene bi bilo sram, če bi sprejel njihovo igro in se celo hvalil, da sem se cepil. Raje bi molčal, ker če zdaj niste spregledali, da gre za hudo prevaro, vam več ni pomoči.

Napačen stavek. Moralo bi pisati: Če  bi se cepili redno, vsak mesec, bi bilo pandemije kmalu konec. S tem, da je ta konec nedoločen. Lahko bi uvedli samocepljenje. Upokojenci, ko dobijo penzijo, ženske prvi dan menstruacije, ostali pa ob sobotah, ko zatulijo gasilske sirene.  Razen, če ni določeno drugače. Ja, imaš prav. Dajmo se malo potruditi. Bljak.

Če ne bi bilo cepljenih ovc, bi bilo vse drugače. Tako pa cepljene ovce kvarite povprečje, ker se zdaj ne dojame te, da je vse skupaj en velik nateg, ki je bil planiran že zdavnajj. Žalostno da tega do zdaj niste skapirali.

Tale virus jim je namernopo nesreci usel iz laboratorija, mogoce celo iz vecih laboratorijev. Dozirajo nam ga kot dnevne vitamine, le da je dan dolg pol leta :))). Danes a, jutri d, itd.

Boga pitaj kaj lepega so nam se pripravili. Pravijo da je virus od netopirja, te buce lahko prodajajo svoji mami. Jebo li njih netopir.

Mary nepr, 22.08.2021 ob 10:23

Tale virus jim je namernopo nesreci usel iz laboratorija, mogoce celo iz vecih laboratorijev. Dozirajo nam ga kot dnevne vitamine, le da je dan dolg pol leta :))). Danes a, jutri d, itd.

Boga pitaj kaj lepega so nam se pripravili. Pravijo da je virus od netopirja, te buce lahko prodajajo svoji mami. Jebo li njih netopir.

Dozirajo nam lepo počasi vsaki dan več vojnega strupa SARINA, ki povzroča izgubo vonja in okusa, suhi kašelj, vročino, glavobole……………………to so simptoma izmišljenega covida. Zdaj špricajo vsaki dan malo več, zato tudi vel pozitivnih. Vi pa mislite da gre za en nevaren virus, v resnici vas pobijajo!!

Pa ti resno verjameš v te bedarije ?

Noben virus se tako ne obnaša, ker bi to moral biti nadpovprečno inteligenten virus. Ta virus celo loči privatne in poslovne žurke. Ne moreš verjeti.

Spet ni bilo citata. Vprašal sem Mary.

HARAMBAŠA, 22.08.2021 ob 10:29

Dozirajo nam lepo počasi vsaki dan več vojnega strupa SARINA, ki povzroča izgubo vonja in okusa, suhi kašelj, vročino, glavobole……………………to so simptoma izmišljenega covida. Zdaj špricajo vsaki dan malo več, zato tudi vel pozitivnih. Vi pa mislite da gre za en nevaren virus, v resnici vas pobijajo!!

Karkoli ze dozirajo bil strup kot pravis ti ali bila to bolezen ,ni vec vazno, vazno je, da nam iz dneva v dan vse bolj postaja jasno, da je tole umetna tvorba s katero netopir iz trznice v wuhangu nima nic.

robi445, 22.08.2021 ob 10:36

Spet ni bilo citata. Vprašal sem Mary.

Robi ne da verjamem ampak vem in pri zdravi pameti izjavljam (nisem pjana, ne drogirana ,niti luda), da je neka cudna bolezen zunaj, (ok nekdo zgoraj pravi, da nas zastrupljajo s strupom v to se nisem poglabljala, niti razmisljala o tem) ker imam doma bolanega moza, ki nikakor ne pride v celoti k sebi.  Moski, ki je bil zdrav kot riba, sportnik, ne pije, ne kadi je ves bogi ze skor dva meseca. Razna vnetja, antibiotiki, utrujenost, izguba apetita, slabosti, nezmoznost razmislanja kot prej itd. Vse mozne preiskave delava, ce bo slo tako naprej bo moral verjetno v bolnico. Zdaj pa ti meni povej kako naj ne bi verjela, ce imam vse to doma pred ocmi vsak dan, pocutim se nemocno in srce me boli zanj. Dej povej .

Mary nepr, 22.08.2021 ob 10:47

Robi ne da verjamem ampak vem in pri zdravi pameti izjavljam (nisem pjana, ne drogirana ,niti luda), da je neka cudna bolezen zunaj, (ok nekdo zgoraj pravi, da nas zastrupljajo s strupom v to se nisem poglabljala, niti razmisljala o tem) ker imam doma bolanega moza, ki nikakor ne pride v celoti k sebi.  Moski, ki je bil zdrav kot riba, sportnik, ne pije, ne kadi je ves bogi ze skor dva meseca. Razna vnetja, antibiotiki, utrujenost, izguba apetita, slabosti, nezmoznost razmislanja kot prej itd. Vse mozne preiskave delava, ce bo slo tako naprej bo moral verjetno v bolnico. Zdaj pa ti meni povej kako naj ne bi verjela, ce imam vse to doma pred ocmi vsak dan, pocutim se nemocno in srce me boli zanj. Dej povej .

Žal mi je za tvojega moža. Zanima pa me, če se je cepil.

Hudo, 22.08.2021 ob 10:53

Žal mi je za tvojega moža. Zanima pa me, če se je cepil.

Ne, ni bil cepljen.

In kako bi nam naj dozirali ta virus ?

Namerno okužijo ali pošpricajo par ljudi ?

Kje in kdo bi naj to počel ?

Pa saj nismo ljudje lani začeli umirati ali zbolevati. Pa se nekateri tak obnašajo, kot da prej nihče ni umrl ali imel posledic od gripe ali drugih bolezni. Bolj je problem to, da zaradi namernega uničevanja zdravstva, zdravniki več nočejo normalno zdraviti ljudi. Še posebej, če nek brezvezen test pokaže pozitivno.

Večno zdrav pa ne bo nihče. Starejši smo, več je za to možnosti.

robi445, 22.08.2021 ob 11:05

In kako bi nam naj dozirali ta virus ?

Namerno okužijo ali pošpricajo par ljudi ?

Kje in kdo bi naj to počel ?

Pa saj nismo ljudje lani začeli umirati ali zbolevati. Pa se nekateri tak obnašajo, kot da prej nihče ni umrl ali imel posledic od gripe ali drugih bolezni. Bolj je problem to, da zaradi namernega uničevanja zdravstva, zdravniki več nočejo normalno zdraviti ljudi. Še posebej, če nek brezvezen test pokaže pozitivno.

Večno zdrav pa ne bo nihče. Starejši smo, več je za to možnosti.

Robi karkoli ze ta bolezen je, to ni klasicna gripa, prehlad itd. Kako dozirajo ne vem, jaz jim ne verjamem, da je to od netopirja. Svet je pokvarjen, kje pise, da namerno niso spustili ven virusa, ki zdaj hara okoli. Z vsem mogocim eksperimentirajo, zakaj ne bi tudi s tem.?

Tole je vse skupaj cista loterija, niti slucajno ne mores vedet v kaksni meri te bo prizadelo. Tasca je prebolela lani brez tezav. Hci letos brez tezav, (v istem casu kot moz, vsi smo bili v karanteni) kar pa za moza ne morem rect. Jaz sem bila pa negativna, kot pravi moja zdravnica ocitno si imuna, tudi taki primeri so. Ampak Robi jaz na to imunost ne dam veliko, jaz se raje pazim. Nic me ne bo prepricali v nasprotno, ker so me izkusnje prepricale, da je vse skupaj loto.

Možno je, da so kaj eksperimentirali in namerno izpustili kakšen virus. Saj so “zdravilo” za to vrsto korone imeli patentirano že prej, preden se je sploh pojavil ta covid.

A vseeno jim ne gre po planu, ker je večina imuna na ta koronavirus, saj koronavirus ni nič novega za naše telo.

Mogoče je bilo v planu več mrtvih in bi se po planu morali skoraj vsi zaradi strahu pocepiti. Ker pa ne gre po planu, pa se zdaj izvaja ves ta fašistični teror in nasilje, da bi ljudi prisilili v cepljenje.

Iz tega sklepam, da ni virus tisto biološko orožje in cilj, ampak je orožje cepivo. Virus je bil le sredstvo za ustrahovanje. Prav tako so morali prilagajati ter si izmišljevati število mrtvih zaradi Covida in celo namerno pobijati ljudi v imenu Covida, ker je premalo ljudi zbolelo

Mary nepr, 22.08.2021 ob 11:15

Robi karkoli ze ta bolezen je, to ni klasicna gripa, prehlad itd. Kako dozirajo ne vem, jaz jim ne verjamem, da je to od netopirja. Svet je pokvarjen, kje pise, da namerno niso spustili ven virusa, ki zdaj hara okoli. Z vsem mogocim eksperimentirajo, zakaj ne bi tudi s tem.?

Tole je vse skupaj cista loterija, niti slucajno ne mores vedet v kaksni meri te bo prizadelo. Tasca je prebolela lani brez tezav. Hci letos brez tezav, (v istem casu kot moz, vsi smo bili v karanteni) kar pa za moza ne morem rect. Jaz sem bila pa negativna, kot pravi moja zdravnica ocitno si imuna, tudi taki primeri so. Ampak Robi jaz na to imunost ne dam veliko, jaz se raje pazim. Nic me ne bo prepricali v nasprotno, ker so me izkusnje prepricale, da je vse skupaj loto.

Mary, kako veš, da ima mož covid19?? Samo v SLO so za to diagnozo umrli tisoči vsi povrsti so imeli 2-3 kronične bolezni, stari nad 85 let. Vsi ki so umrli v prometnih nesrečah, samomori…če so bili pozitivni so umrli zaradi nekega kao covid19. Mary, virusi niso živa stvar, to je nekaj kar se ne razmnožuje, ker nima nobenih organov, niti respiratornih organov nima, torej niti dihati ne more in tudi ne živeti. Tvoj mož ima očitno neko bolezen, ampak ne covid, ker ta virus SARS-COV-2, ki naj bi povzročal  to bolezen nikjer ni nikoli ni bil izoliran in dokazan, kljub nagradi 1,5 milj. dolarjev, še vedno čaka na stručkota, ki bo prinesel dokaz. Da so pri nas našteli skoraj 4500 mrtvi, so pobrali vse kronične bolnike po DSO in jih priključili na respiratorje, kjer je 9 od 10. umrl. Zakaj so umrli, ja zato, ker so jih dali na respirator in zaradi kroničnih težkih bolezni in starosti. Ljudje kar naprej umirajo, vsaki dan pri nas umre okrog 60 ljudi. Nekatere države niso uporabljale respiratorjev in so imeli nizko stopnjo smrti. To so delali namerno, to je težko verjeti ampak tako je in to še vedno delajo! Kakšne simptome ima tvoj mož?

Pa še to sem se spraševal, če samo hipotetično rečem, da nas nekdo namerno zastruplja z virusom, zakaj bi nam potem vsiljevali nagobčnike, pa PCT ?

Pustili bi, da bi se nas čim več okužilo in bi tako čim prej dosegli svoj cilj z zastrupljanjem. Zato dvomim v to namerno zastrupljanje in bolj verjamem v to, da so fašistični ukrepi le način za izsiljevanje ter umetno zastraševanje, ker nevarnega virusa v bistvu ni. Brez umetnega zastraševanja, pa se nihče ne bi hotel cepiti.

Robi567, 22.08.2021 ob 11:27

Možno je, da so kaj eksperimentirali in namerno izpustili kakšen virus. Saj so “zdravilo” za to vrsto korone imeli patentirano že prej, preden se je sploh pojavil ta covid.

A vseeno jim ne gre po planu, ker je večina imuna na ta koronavirus, saj koronavirus ni nič novega za naše telo.

Mogoče je bilo v planu več mrtvih in bi se po planu morali skoraj vsi zaradi strahu pocepiti. Ker pa ne gre po planu, pa se zdaj izvaja ves ta fašistični teror in nasilje, da bi ljudi prisilili v cepljenje.

Iz tega sklepam, da ni virus tisto biološko orožje in cilj, ampak je orožje cepivo. Virus je bil le sredstvo za ustrahovanje. Prav tako so morali prilagajati ter si izmišljevati število mrtvih zaradi Covida in celo namerno pobijati ljudi v imenu Covida, ker je premalo ljudi zbolelo

Vse je mozno, uradnim razlagam o nekem netopirju in trznici jaz ne verjamem. Cemu tocno pa sluzijo ta cepiva (uradno se rekli, da naj bi scitila pred takoimenovano korono, zal jim tudi tega ne verjamem, spet izkusnje) ne vem veliko, vem pa eno stvar- zaupanja niso vredni. Naj oni drugim razlagajo, da je to nek gripi podoben virus, malo morgen je to res. To je neka svinjarija iz laboratorijev. Spet se nekdo igra boga, ljudje so pa vsak dan bolj na koncu z zivci od vseh teh ukrepov, razlag itd. Samo resnicne resitve ni nikjer.

Itak, da mafijaši nikoli niso bili vredni zaupanja. Kdo pa verjame psihopatom, kriminalcem, zločincem ?

naturopat cenzuriran, 22.08.2021 ob 11:31

Mary, kako veš, da ima mož covid19?? Samo v SLO so za to diagnozo umrli tisoči vsi povrsti so imeli 2-3 kronične bolezni, stari nad 85 let. Vsi ki so umrli v prometnih nesrečah, samomori…če so bili pozitivni so umrli zaradi nekega kao covid19. Mary, virusi niso živa stvar, to je nekaj kar se ne razmnožuje, ker nima nobenih organov, niti respiratornih organov nima, torej niti dihati ne more in tudi ne živeti. Tvoj mož ima očitno neko bolezen, ampak ne covid, ker ta virus SARS-COV-2, ki naj bi povzročal  to bolezen nikjer ni nikoli ni bil izoliran in dokazan, kljub nagradi 1,5 milj. dolarjev, še vedno čaka na stručkota, ki bo prinesel dokaz. Da so pri nas našteli skoraj 4500 mrtvi, so pobrali vse kronične bolnike po DSO in jih priključili na respiratorje, kjer je 9 od 10. umrl. Zakaj so umrli, ja zato, ker so jih dali na respirator in zaradi kroničnih težkih bolezni in starosti. Ljudje kar naprej umirajo, vsaki dan pri nas umre okrog 60 ljudi. Nekatere države niso uporabljale respiratorjev in so imeli nizko stopnjo smrti. To so delali namerno, to je težko verjeti ampak tako je in to še vedno delajo! Kakšne simptome ima tvoj mož?

Za neutropat

Covid je bil potrjen na hrvaskem julija, zacelo se je z obicajnimi prehladnimi znaki. Testiral smo se vsi s pcr testom, dobili karanteno- logicno. Pol se je pa zacelo, ko so izginili znaki kot je vrocina, cisto suh nos brez vonja in pekoce grlo, tezke bolece roke in noge, glavobol.  Ko je to minilo se je zacelo: bolecine v trebuhu pod rebri, bolecine v nogah, nenadna slabost in tresenje,vrtoglavica in fizicna nemoc , glavobol zadaj v glavi, brez pravega apetita, ne more se skoncentrirat, ne delajo mozgani tako kot prej. Veckrat cez dan zadrema, to nikoli prej ni bilo, pa se kaj se najde obcasno. Krvna slika, ultazvok  je bila ne prevec dobra, dobil antibiotik, zdaj ga vsaj pod rebri ne boli vec pa slabo mu ni v trebuhu. Saj to. Ima pa se nekaj pregledov za opravit. To meni ne deluje kot gripi podoben virus. Imeli smo goste iz tujine (cepljene) tudi oni zboleli
, sicer za lazjo obliko, eden je bil tako otecen v obraz (pod ocmi in lica) , da se samo cudis lahko. Ko so sli nazaj domov, so se tam karanteno dobili hoces noces, pa ceprav je minil mesec dni od okuzbe. Pa bodi pameten pri vsem tem. Ne mores. Edino, da se pazis, pa se to ni 100%.

In po kaj bi šli na ulice? Da bi nas potem vodili tisti opravilno nesposobni kulturniki in nevladniki? Ni govora. Raje stokrat tole kot imamo zdaj, sicer ni najboljše, ampak za prihajajoče razmere edino usposobljeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close