Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljeni in maske

Cepljeni in maske

Odgovor na objavo uporabnika
sem cepljena, 18.07.2021 ob 17:57

Tako mimogrede:

tisti, ki je pozitiven pa nima simptomov, sicer prenaša virus, ampak zelo malo, ker ne kiha, kašlja naokrog, torej  raztrosi zelo malo virusa okrog.

Če recimo cepljeni raznaša okrog virus, ga tudi izjemno malo, ker pač ne kiha, smrka naokrog.

Drugače pa v trgovino, k zdravniku, povsod, kjer so maske zahtevane, vseeno nosim masko.

Imam pa tako službo, da se ljudje okrog mene gužvajo, niso cepljeni, nočejo nosit maske, nočejo upoštevat razdalje… tako, da sem izpostavljena na polno. Od začetka sem jih opozarjala na maske, na razdaljo, potem sem pa obupala. Nisem dovolj plačana, da bi se prepirala z antimaskarji, anticepilci.

Zase pa močno, močno upam, da cepivo deluje. Ker preprosto se ne morem umaknit množici ljudi, ki se gužvajo okrog mene.

Tisti, ki smrka in kiha, takoj pogrunta, da nekaj ni ok, ostane doma in virusa ne prenasa vec naprej.

Tisti, ki ne kiha in kaslja, in pod krinko cepljenja brez maske hodi naokoli, virus veselo trosi naokoli, ker se mu niti sanja ne, da je kuzen.

Imam obcutek, da se nas cepljeni prav bojijo. Pa kako, ce so zasciteni, in cetudi bi zboleli, bi dobili milo obliko bolezni??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close