Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljeni in maske

Cepljeni in maske

Zadnje čase opažam, da tisti, ki so se cepili pogosto nimajo več mask, za razliko od pred cepljenjem.

Prej so na veliko govorili o neodgovornosti tistih, ki maske npr. niso imeli pravilno nameščene, se niso razkuževali itd. Padale do celo besede, da so morilci…

Zdaj pa pravi nekdo npr, jaz ne potrebujem več maske, sem cepljen…  Še npr. doda, da za tiste, ki niso cepljeni ni prostora v bolnici, če bi zboleli in potrebovali pomoč…

A ni tako, da tudi cepljeni enako prenašajo virus kot necepljeni, ampak da so bolj ohroženi v tem primeru necepljeni…

Meni se ta aspekt določenih cepljenih ne zdi normalen, odgovoren in sprejemljiv, temveč sebičen, s kančkom maščevanja in privoščljivosti.

V letu dni smo postali bolna družba, 1000x slabša od živali!

Sploh nevem, zakaj je kdo se necepljen ????    In cepljeni virusa ne prenasamo, mogoce v  izredno redkem primeru.

Odgovor na objavo uporabnika
Nevihte, 18.07.2021 ob 11:00

Zadnje čase opažam, da tisti, ki so se cepili pogosto nimajo več mask, za razliko od pred cepljenjem.

Prej so na veliko govorili o neodgovornosti tistih, ki maske npr. niso imeli pravilno nameščene, se niso razkuževali itd. Padale do celo besede, da so morilci…

Zdaj pa pravi nekdo npr, jaz ne potrebujem več maske, sem cepljen…  Še npr. doda, da za tiste, ki niso cepljeni ni prostora v bolnici, če bi zboleli in potrebovali pomoč…

A ni tako, da tudi cepljeni enako prenašajo virus kot necepljeni, ampak da so bolj ohroženi v tem primeru necepljeni…

Meni se ta aspekt določenih cepljenih ne zdi normalen, odgovoren in sprejemljiv, temveč sebičen, s kančkom maščevanja in privoščljivosti.

V letu dni smo postali bolna družba, 1000x slabša od živali!

Se ne ukvarjam s tem in me ne moti, če jo kdo od cepljenih nima.

Afnna, 18.07.2021 ob 11:48

Sploh nevem, zakaj je kdo se necepljen ????    In cepljeni virusa ne prenasamo, mogoce v  izredno redkem primeru.

O ti butara naivna. Cepi se še v mozak, trapa naivna. ??

Saj noben normalen se ne bo cepil. Zato je tudi njihov aspekt nenormalnen.

Debilnost cepljenih prihaja do izraza na vseh nivojih.

Kdor visoko leta, nizko pade.

Če že ne zmoreš pogledat rast okuženih v državah z visoko precepljenostjo (Izrael, Malta, Anglija,….) boš dojela ko boš ponovno zbolela.

Kar nekaj cepljenih se ima za nadbogove, pa to niste, zelo verjetno imate le narcistično motnjo.

Eni ste pa res srečneži, kaj vse tlači zemljo. Ravno sedaj, če cepivo sploh kaj ščiti, bi morali še bolj spoštovati ukrepe, da bi kaj pomagalo. V nasprotnem primeru ne bo nič boljše.

Ravno včeraj po tv un ko sedeluje v oddaji Dobro jutro izjavi nošalantno, ko sta huje zbolela 2 rakava bolnika, katera sta bila oba cepljena – ja veste nekdo, ki ima slab imunski odziv zaradi primarne bolezni itak ne bo nikoli pridobil protitelesa za covid.

Ja zakaj ste jih pa potem cepili, kar malo za hec.

Ali te lahko se jaz cepim? Tako po bosansko.

V Izraelu je 50% okuzenih kar lepo cepljenih, ce sklepam po tem, ste cepljeni enako dovzetni za okuzbo kot necepljeni.

Cepljeni ne prenašajo virusa. No, ta pa tudi v Butalah zmaga.

Cepljeni imajo mnogo manjšo možnost, da prenašajo virus kot necepljeni – in sicer za približno 80%.

Ker pa možnost še vedno obstaja je zelo korektno, da imajo vseeno masko na nosu.

rok-1, 18.07.2021 ob 15:05

Cepljeni imajo mnogo manjšo možnost, da prenašajo virus kot necepljeni – in sicer za približno 80%.

Ker pa možnost še vedno obstaja je zelo korektno, da imajo vseeno masko na nosu.

V teoriji 80%, a v Izraelu v praksi to ne drzi, kar lepo zbolevajo tudi cepljeni in to baje celo v vecjem stevilu kot necepljeni.

A ni bilo xkrat receno, da s  cepivom 80% zaščitiš sebe, za prenos virusa pa naj bi bilo kot pred cepljenjem ?

Tako mimogrede:

tisti, ki je pozitiven pa nima simptomov, sicer prenaša virus, ampak zelo malo, ker ne kiha, kašlja naokrog, torej  raztrosi zelo malo virusa okrog.

Če recimo cepljeni raznaša okrog virus, ga tudi izjemno malo, ker pač ne kiha, smrka naokrog.

Drugače pa v trgovino, k zdravniku, povsod, kjer so maske zahtevane, vseeno nosim masko.

Imam pa tako službo, da se ljudje okrog mene gužvajo, niso cepljeni, nočejo nosit maske, nočejo upoštevat razdalje… tako, da sem izpostavljena na polno. Od začetka sem jih opozarjala na maske, na razdaljo, potem sem pa obupala. Nisem dovolj plačana, da bi se prepirala z antimaskarji, anticepilci.

Zase pa močno, močno upam, da cepivo deluje. Ker preprosto se ne morem umaknit množici ljudi, ki se gužvajo okrog mene.

Neprijavljena, 18.07.2021 ob 12:15

Kdor visoko leta, nizko pade.

Če že ne zmoreš pogledat rast okuženih v državah z visoko precepljenostjo (Izrael, Malta, Anglija,….) boš dojela ko boš ponovno zbolela.

Kar nekaj cepljenih se ima za nadbogove, pa to niste, zelo verjetno imate le narcistično motnjo.

Veliko necepljenih se ima za nadbogove. Veste vse o virusu, vse o covidu, vse o farmaciji. Ma vse veste, zakaj ste potem sploh še na forumu, če niste neki zdolgočaseni brezvezmi luzerji, ki samo še smradite po forumih kako vse veste.

Veste vi en k. Zato pa ste na forumih.

Jaz sem poslal uradno vprašanje in odgovor je sledeč od pristojnih.

“Do sedaj ni nobenega dokaza, da cepljenje prepreči okužbo in prenos okužbe na drugo osebo.”

Ker, če bi to izjavili kar ti trdiš pa se to dejansko zgodi so potem takem odgovorni za posledice.

Potem pa eni kar v % pišete neresnice, katere še oblast ne podpre. In samo korektno je premalo, moralo bi biti obvezno. Samo ste navadni sleparji. Iz ene skrajnosti v drugo brez pravih učinkov.

Cepivo je največji nateg tega tisočletja. Vam zdrava pamet tega ne pove?

Vesel oče, necepec

Podpis.

A Ti povem ali ne?

V Angliji, ki ima največjo precepljenost, jih je samo polovica med obolelimi. Kar redko ja.

sem cepljena, 18.07.2021 ob 17:57

Tako mimogrede:

tisti, ki je pozitiven pa nima simptomov, sicer prenaša virus, ampak zelo malo, ker ne kiha, kašlja naokrog, torej  raztrosi zelo malo virusa okrog.

Če recimo cepljeni raznaša okrog virus, ga tudi izjemno malo, ker pač ne kiha, smrka naokrog.

Drugače pa v trgovino, k zdravniku, povsod, kjer so maske zahtevane, vseeno nosim masko.

Imam pa tako službo, da se ljudje okrog mene gužvajo, niso cepljeni, nočejo nosit maske, nočejo upoštevat razdalje… tako, da sem izpostavljena na polno. Od začetka sem jih opozarjala na maske, na razdaljo, potem sem pa obupala. Nisem dovolj plačana, da bi se prepirala z antimaskarji, anticepilci.

Zase pa močno, močno upam, da cepivo deluje. Ker preprosto se ne morem umaknit množici ljudi, ki se gužvajo okrog mene.

Tudi za večino pozitivnih, ki se dobro počutijo in nimajo simptomov, velja, da ne kašljajo in kihajoi, torej zelo redko prenesejo virus na druge. Torej je enako kot s cepljenimi.

maske so še vedno potrebne za cepljene in necepljene

Saj zato ne vidim smisla se cepit.

Łukasz Pedalski245, 19.07.2021 ob 10:45

Saj zato ne vidim smisla se cepit.

Če bo pa mafija začela še s tem izsiljevati in bodo rekli, da cepljeni ne rabijo nagobčnikov, pa se boš cepil ?

Večina se je cepila le zaradi diskriminacije, ker je mafija cepljenim dala več svobode. Kar pomeni, da so cepljeni debili s cepljenjem podprli diskriminacijo.

Očitno je veliko ljudi totalnih debilov. Kot so včasih podpirali rasizem, nacizem, zdaj podpirajo korona fašizem.

Tule imate nekaj poljudno napisanega za razumevanje tega, da tudi cepljeni lahko zboli:

https://www.zurnal24.si/zdravje/toliko-cepljenih-bo-zbolelo-za-delto-370080?fbclid=IwAR2j51PMVLXHQw4N2_OJJrkl8mlpPhlvMX2cDia7bbRXThx1I1kBJJLUQPU

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close