Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljene žlehtnobe

Cepljene žlehtnobe

Slovenci smo prvaki na svetu, pa ne v dobrem smislu, kar se korone tiče. Se pravi nekaj delamo prav al kako? Res niste normalni antivaxerji.

Odgovor na objavo uporabnika
cfhkgkvh, 08.11.2021 ob 08:39

Dejstvo je, da bi ob visoki precepljenosti bile bolnišnice bolj prazne. Dejstvo je, da bi vsi bolnišnični programi v tem primeru delali nemoteno. Dejstvo je, da se gospodarstvo zapira glede na zasedenost postelj. Dejstvo je, da večje in daljše kot bo zapiranje, večje posledice bodo pri zaposlovanju in revščini ljudi. In dejstvo je, da več kot petina Slovencev misli, da so ljudje živeli v času dinozavrov ter da tretjina ne verjame v evolucijo. (vir: Eurobarometer)

Zdaj, če ta dejstva razumsko ovrednotiš, je slika jasna. Tako glede dometa anticepilcev kot stanja šolskega sistema v Sloveniji. Ministrica, ki je tako ali tako daleč najslabša v zgodovini Slovenije, bi se morala pošteno zamisiti nad kvaliteto našega šolstva, ki producira ljudi s tako omejenim razmišljanjem. Dodatne besede glede anticepilcev so odveč, zato bi morala svoje narediti država in uvesti obvezno cepljenje. Za Slovence demokracija ni najboljša opcija, vsaj glede (javnega) zdravstva ne…

Podpis!

Ja to sem tudi sam opazil.

Opažam podobno, 08.11.2021 ob 08:22

Žal tudi sama opažam neko spremembo, pa ne gre le za vprašanja cepljenja. V povprečju lahko rečem, da so bolj živčni, nestrpni, hitreje jih nekaj spravi iz tira. Opažam pa že lep čas, a z veliko večino o cepljenju sploh ne govorimo. Vsak pač po svoje razmišlja.

Brez heca. Je bilo že večkrat napisano, da so posledica cepiva lahko nevrološke motnje. Očitno je agresivnost pogost stranski učinek.

Mi, ki se ne želimo cepiti z nepreverjenimi cepivi, ki so še v fazi preizkušanja, rajši živimo odgovorno do sebe in skrbimo za dobro kondicijo in imunski sistem, ki nam ga je dala mati narava, da se zaščitimo pred boleznimi.

Zaradi tega, ker smo odgovorni do sebe, premoremo kanček kritičnega razmišljanja, ter  ne sledimo slepo vsemu, kar se “prodaja” , smo postali osovraženi in tarče cepljenih, kateri očitno postajajo vse bolj nevarni …

Po vsem tem, se zagotovo ne grem cepiti …

Cepljeni okuži cepljenega – oba prebolita z lažjim prehladom

Cepljeni okuži necepljenega – prvi rahli  prehlad, drugi konča v bolnici.

Zakaj že bi se morali cepljeni testirati? Zaradi necepljenih!

Funkcionalne nevrološke motnje, 08.11.2021 ob 09:05

Brez heca. Je bilo že večkrat napisano, da so posledica cepiva lahko nevrološke motnje. Očitno je agresivnost pogost stranski učinek.

Mi, ki se ne želimo cepiti z nepreverjenimi cepivi, ki so še v fazi preizkušanja, rajši živimo odgovorno do sebe in skrbimo za dobro kondicijo in imunski sistem, ki nam ga je dala mati narava, da se zaščitimo pred boleznimi.

Zaradi tega, ker smo odgovorni do sebe, premoremo kanček kritičnega razmišljanja, ter  ne sledimo slepo vsemu, kar se “prodaja” , smo postali osovraženi in tarče cepljenih, kateri očitno postajajo vse bolj nevarni …

Po vsem tem, se zagotovo ne grem cepiti …

Nehajte že s temi eksperimentalnimi fazami in nepreverjenimi cepivi. Pfizer ima že nekaj časa redno dovoljenje:

Pfizerjevo cepivo v ZDA dobilo dokončno dovoljenje za uporabo

Ne, bedaki bi testno zdravilo. Netestno cepivo pa ni ok.

Manca628, 08.11.2021 ob 08:28

Anticepilci smo mentalno zaostali??!!! Bomo vidli,če boš istega mnenja čez leto,dve tri…

Mi bomo videli, ti pa mogoče ne.

Take nebuloze so bile že večkrat napisane.

Mimogrede, od kod tebi take motnje, kot da si bila že najmanj enajstkrat cepljena?

Debilno fašistično. 🙂

Za debilno cfhkgkvh

Ne maram butlov, 08.11.2021 ob 09:34

Take nebuloze so bile že večkrat napisane.

Mimogrede, od kod tebi take motnje, kot da si bila že najmanj enajstkrat cepljena?

Za tovarišico, ki ima funkcionalno nevrološke motnje. Sicer ne vem natančno kako izgledajo, ampak verjetno je to to.

https://www.facebook.com/anicabidar/photos/a.3595527330518943/6447722315299416/

Debili ste psihopati in morilci.

https://www.facebook.com/gerard.rennick/videos/633017121201408

Jahno, 08.11.2021 ob 09:13

Cepljeni okuži cepljenega – oba prebolita z lažjim prehladom

Cepljeni okuži necepljenega – prvi rahli  prehlad, drugi konča v bolnici.

Zakaj že bi se morali cepljeni testirati? Zaradi necepljenih!

Gledam v svojem okolju – približno 20 ljudi v službi. Necepljeni smo jo kar dobro odnesli, bolniške cepljenih pa so daljše in za kratek čas je bil en cepljeni hospitaliziran. V zadnjem valu so zboleli izključno cepljeni, na prebolele in necepljene se ni razširilo.

Berger650, 07.11.2021 ob 12:01

Večina vseh ljudi, ki so se cepili so postali izredno arogantni in napadalni. Motijo jih necepljeni in mislijo, da so zdaj nekaj več kot tisti, ki se niso. Po moje so izredno jezni, ker vedo, da niso nič na boljšem, le strup so si dali vbrizgat in jih je strah kaj jim bo to prineslo čez čas. In zdaj jim seka vsa zlehtnoba ven.

Meni je čisto vseeno kdo se cepi ali ne.

Bistvo je, da bodo bolniške postelje dodeljene v enakem razmerju kot je razmerje meed cepljenimi in necepljenimi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=311767100760392&set=pcb.311767494093686

Od Tammy
“Res sem želel počakati z objavljanjem tega, dokler ne dobim celovite diagnoze, ampak ta nenehna zapora “Cepited to Rešujte življenja” s strani moči, ki so, postaja preveč zame, da bi sedel in gledal. Tukaj je torej zgodba (zaenkrat).
19. oktobra sem imel drugo cepivo Pfizer. 24 ur po tem sem trpel normalne bolečine, bolečine in gripa podobne simptome. Misleč, da sem bil izven gozda, me je 22. oktobra zbudila intenzivna ‘prebava’ kot bolečina, ki je še dodatno napredovala v bruhanje veliko roza barve (in kasneje krvi). Poklical sem 13 Zdravje, ki mi je svetoval, naj grem v bolnišnico. Sam sem se odpeljal v bolnišnico. Kot stalen refluks/zgaga trpi, je bilo novo le roza bruhanje.
Ko sem prišel v bolnišnico, so dr. začeli vrsto različnih testov, ki so sčasoma pokazali, da je moje srce utrpelo poškodbo. Dr mi je povedal, da bom doživel srčni napad. Motil se je. Moji nivoji so se vračali dol, zato sem verjetno doživel srčni napad.
Naslednji dan, sem praznovala (?) svoj 35. rojstni dan v bolnišnici. En teden sem preživel v bolnišnici z več različnimi testi, ki so diagnosticirali tudi vnetje srca, imenovano miokarditis. Znan stranski učinek cepiva Pfizer in Moderna.
Samo prejšnji teden je TGA v Avstraliji prepoznala 60 primerov takšnega stanja, ki so ga povzročila ta cepiva. Prvotni statistični podatki, ki jih je predložila vlada, so bili precej nižji od teh dejanskih številk.
Zgodba je še več, ampak to se nadaljuje, ko bom sam vse vedel! “

Ogroman broj sportaša i mladih ljudi umire od srčanih udara – pogledajte popis

Človek, ki kot referenco (in to misli čisto resno) objavlja FB linke, druge obklada z debili 🙂 komedija.

Genocidniki.

https://www.facebook.com/100009740205022/videos/380306677154805

Dmuuk, 08.11.2021 ob 09:15

Nehajte že s temi eksperimentalnimi fazami in nepreverjenimi cepivi. Pfizer ima že nekaj časa redno dovoljenje:

Pfizerjevo cepivo v ZDA dobilo dokončno dovoljenje za uporabo

To je spet medijska laž. Pfizerju so PODALJŠALI ZAČASNO DOVOLJENJE.

Če meni ne verjameš, guglaj po verodostojnih virih, najbolje kar dokument, ki dokazuje zgornje.

Kako lahko je ovce pognati čez pečine.

Tuberkuloza, ošpice, mumps, tetanus, rdečke … ziher  vsaj 11 špikov.

Za *ne maram butlov*

Robi917, 08.11.2021 ob 09:36

Za debilno cfhkgkvh

A se sploh zavedaš, kako butasto izpadeš?

cfhkgkvh, 08.11.2021 ob 10:13

A se sploh zavedaš, kako butasto izpadeš?

Saj je vseeno kako izpade, bistveno je, da govori resnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close