Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljene žlehtnobe

Cepljene žlehtnobe

Večina vseh ljudi, ki so se cepili so postali izredno arogantni in napadalni. Motijo jih necepljeni in mislijo, da so zdaj nekaj več kot tisti, ki se niso. Po moje so izredno jezni, ker vedo, da niso nič na boljšem, le strup so si dali vbrizgat in jih je strah kaj jim bo to prineslo čez čas. In zdaj jim seka vsa zlehtnoba ven.

In kolikokrat moraš še ponoviti te bebave domneve in laži?

Odgovor na objavo uporabnika
Domneve, 07.11.2021 ob 12:23

In kolikokrat moraš še ponoviti te bebave domneve in laži?

odgovor domnevi: vsakič, ko se za nastalo situacijo obtoži samo necepljene!

vsakič znova, 07.11.2021 ob 12:35

odgovor domnevi: vsakič, ko se za nastalo situacijo obtoži samo necepljene!

ZAlostno je to, da danes uletim v lokalno stacuno in not tip, brez maske, zaflosan, vsi vemo, da brska po smeteh. Me se neki ogovarja in mu recem, zakaj nima maske. In on vehementno- jest sem cepljen. Pa mu recem, da to ni dovolj in da lahko se vedno zboli in prenasa virus naokol. Se pa samo smeje, on je zasciten! Je..e se njemu…

Saj ne, da če bi se vi idioti že cepili enkrat, ne bi imelo veze kdo širi virus in zakaj, ker bi pač preboleli in bi to bilo to.

Ampak vi ste tako zaostali, da tega pač ne dojamete in raje filate intenzivno nego. Osebno bi intenzivno za vsa zapru.

Cepljeni so se odlocili cepiti po svoji volji. Ce se nuso cepili po svoji volji in popustili psihicnim pritiskom sedaj krivijo da so se cepili druge, samo sebe ne.

To so naivneži, strahopetci un lajdrarji.

Cepili so se da se lohk okol gonjo, zdej pa mene ki sem zaprt in testiran krivijo da imajo zaradi mene ki sem necepljen tezave.

Cepilci so tisti ki imajo kovid potrdilo da se lohk okol gonjo. Mislijo da je leto 2018.

T TUDI ZA CEPLJENE.

Kr neki218, 07.11.2021 ob 12:44

Cepljeni so se odlocili cepiti po svoji volji. Ce se nuso cepili po svoji volji in popustili psihicnim pritiskom sedaj krivijo da so se cepili druge, samo sebe ne.

To so naivneži, strahopetci un lajdrarji.

Cepili so se da se lohk okol gonjo, zdej pa mene ki sem zaprt in testiran krivijo da imajo zaradi mene ki sem necepljen tezave.

Cepilci so tisti ki imajo kovid potrdilo da se lohk okol gonjo. Mislijo da je leto 2018.

T TUDI ZA CEPLJENE.

Res je.

Zdaj pa so še bolj agresivni, ko vidijo, da so ravno cepljeni največji prenašalci okužb in ravno cepljeni zbolevajo.

Kebab, 07.11.2021 ob 12:41

Saj ne, da če bi se vi idioti že cepili enkrat, ne bi imelo veze kdo širi virus in zakaj, ker bi pač preboleli in bi to bilo to.

Ampak vi ste tako zaostali, da tega pač ne dojamete in raje filate intenzivno nego. Osebno bi intenzivno za vsa zapru.

Ti si cepljen v glavo proti razumu in presoji.

Zate ni bolnica zate je Polje prava resitev.

Kebab a ne razumeš: če bi bili vsi cepljeni, bi pa samo cepljeni zasedali postelje. Kapiš??!

Ja in kaj potem? Zasedli bi 90 % manj postelj. Jebemti ej.

Gugu, 07.11.2021 ob 12:47

Ti si cepljen v glavo proti razumu in presoji.

Zate ni bolnica zate je Polje prava resitev.

Zate pa krsta o.z. neki jarek.

Anticepilci ste mentalno zaostali, zato je vsaka debata z vami popolnoma odvec. Nikoli ne boste dojeli, da ste krivi , da smo najbolj koronsko nasrkali na svetu- ravno zaradi anticepilcev.

Berger650, 07.11.2021 ob 12:01

Večina vseh ljudi, ki so se cepili so postali izredno arogantni in napadalni. Motijo jih necepljeni in mislijo, da so zdaj nekaj več kot tisti, ki se niso. Po moje so izredno jezni, ker vedo, da niso nič na boljšem, le strup so si dali vbrizgat in jih je strah kaj jim bo to prineslo čez čas. In zdaj jim seka vsa zlehtnoba ven.

Brcaš v temo.

Se vidimo na urgenci 😀

Kebab, 07.11.2021 ob 12:51

Ja in kaj potem? Zasedli bi 90 % manj postelj. Jebemti ej.

Vsi cepljeni bi 100% zasedli vse postelje.

Rutko, 07.11.2021 ob 14:14

Anticepilci ste mentalno zaostali, zato je vsaka debata z vami popolnoma odvec. Nikoli ne boste dojeli, da ste krivi , da smo najbolj koronsko nasrkali na svetu- ravno zaradi anticepilcev.

Rutko, a dežurstvo trolanja je plačano dvojno? ? Cccc res ste neverjetni ?

Rutko, torej anticepilci obstajajo samo v Sloveniji, v drugih državah jih ni?

@ Rutko

Jst mislim, da je kriv virus, če te napade in ne necepilec. Smo te oborožili z maskami, razkužili, cepivi… pa ajde v boj z njim. OK smo ti prodali, če smo bolj natančni. Kaj bi sedaj še ti… mogoče tank, podmornico? Če boš kupil… nabavimo. ?

Znanstvena fantastika v vsej svoji veličini:

“Slovenski anticepilci krivi, da so cepljeni (zaščiteni pred težjim potekom) na intenzivni.” ?

Epilog – pa dajte odrastite že in se nehajte smešit, ker to ne pelje več nikamor.

Resno se sprašujem ali so cepljeni, poleg tega, da so napadalni in žaljivi, sploh se kredibilni in kompetentni?

Kolikokrat si bil pa ti avtor cepljen, da si tako žleht in napadalen?

Žal tudi sama opažam neko spremembo, pa ne gre le za vprašanja cepljenja. V povprečju lahko rečem, da so bolj živčni, nestrpni, hitreje jih nekaj spravi iz tira. Opažam pa že lep čas, a z veliko večino o cepljenju sploh ne govorimo. Vsak pač po svoje razmišlja.

Žal tudi sama opažam neko spremembo, pa ne gre le za vprašanja cepljenja. V povprečju lahko rečem, da so bolj živčni, nestrpni, hitreje jih nekaj spravi iz tira, več stvari gre na živce. Opažam pa že lep čas, a z veliko večino o cepljenju sploh ne govorimo.

Anticepilci smo mentalno zaostali??!!! Bomo vidli,če boš istega mnenja čez leto,dve tri…

Ne maram butlov, 08.11.2021 ob 08:17

Kolikokrat si bil pa ti avtor cepljen, da si tako žleht in napadalen?

!!!!

Dejstvo je, da bi ob visoki precepljenosti bile bolnišnice bolj prazne. Dejstvo je, da bi vsi bolnišnični programi v tem primeru delali nemoteno. Dejstvo je, da se gospodarstvo zapira glede na zasedenost postelj. Dejstvo je, da večje in daljše kot bo zapiranje, večje posledice bodo pri zaposlovanju in revščini ljudi. In dejstvo je, da več kot petina Slovencev misli, da so ljudje živeli v času dinozavrov ter da tretjina ne verjame v evolucijo. (vir: Eurobarometer)

Zdaj, če ta dejstva razumsko ovrednotiš, je slika jasna. Tako glede dometa anticepilcev kot stanja šolskega sistema v Sloveniji. Ministrica, ki je tako ali tako daleč najslabša v zgodovini Slovenije, bi se morala pošteno zamisiti nad kvaliteto našega šolstva, ki producira ljudi s tako omejenim razmišljanjem. Dodatne besede glede anticepilcev so odveč, zato bi morala svoje narediti država in uvesti obvezno cepljenje. Za Slovence demokracija ni najboljša opcija, vsaj glede (javnega) zdravstva ne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close