Cepljena, se lahko vseeno bojim?
Sem se že pred poletjem cepila, ker so zatrjevali, da cepljenje varuje pred hudim potekom bolezni. Zdaj berem, da je na Hrvaškem umrlo več cepljenih oseb:
Pa kaj je zdaj to?? Sem čist prestrašena, jaz se ne znajdem več :(((((((
-
Tako kot od korone vecinoma umirajo stari in bolni necepljeni, enako je s cepljenimi, ki zbolijo za korono. Starega in bolnega lahko ibije navaden prehlad, nerabi biti korona. Umiri se in ne razmisljaj o tem. Zasciti se, skrbi za higijeno in se ne izpostavljaj po nepotrebnem, sploh zdaj ko so okuzbe v porastu. Pojdi samo tja kamor je nujno.
yram, 20.10.2021 ob 13:11
-
Tako kot od korone vecinoma umirajo stari in bolni necepljeni, enako je s cepljenimi, ki zbolijo za korono. Starega in bolnega lahko ibije navaden prehlad, nerabi biti korona. Umiri se in ne razmisljaj o tem. Zasciti se, skrbi za higijeno in se ne izpostavljaj po nepotrebnem, sploh zdaj ko so okuzbe v porastu. Pojdi samo tja kamor je nujno.
Mala..!
Pa dzes ti meni?
Kaj zdaj, 20.10.2021 ob 13:01
Sem se že pred poletjem cepila, ker so zatrjevali, da cepljenje varuje pred hudim potekom bolezni. Zdaj berem, da je na Hrvaškem umrlo več cepljenih oseb:
Pa kaj je zdaj to?? Sem čist prestrašena, jaz se ne znajdem več :(((((((
Nimas se ničesar bati. Več cepljenih umira, kar je več starejših cepljenih. Simpsonov paradoks. Vredu si.
Glej… Mary ima prav. Paziš nase – pa je. Narediš kar lahko, nad končno usodo pa nimaš absolutne kontrole.
Cepljenje ti izboljša možnosti, da tudi če fašeš to zadevo, bo zelo verjetno nežnejše. To drži v velikem %, ne more pa preprečiti vsega. Če si že itak v slabem stanju, je s cepljenjem nekaj bolje, ne pa absolutno dobro.
Rutko, 20.10.2021 ob 13:30
Nimas se kaj bati. Najmanj pol leta ne bos zbolela, potem pa , ce zbolis , bos v lazji obliki. V bolnici je 90 procentov anticepilcev. In 10 procentov cepljenih – starcev in s pridruzenimi boleznimi.
trenutno od 10 cepljenih, 7 okuženih, eden leži priklopljen na respirator. Obračajte besede, potvarjajte dejstva. Vedite, da dejstvo je, da zbolevajo, umirajo, prenašajo virus izključno cepljeni sedaj, zdaj v tem trenutku. Tem ljudem, je potrebno takoj omogočiti svetovalne centre, takojšen dostop do zdravil, zdravstvene oskrbe. Prenehat z zavajanjem, laganjem, ko se bo plaz bolezni, smrti vsul. Kako se bo to prikrilo?!
Kolikor jih poznam, da so zboleli in da imajo moznost, gredo v Srbijo na privat klinike, kjer jim za par 100€ naredijo vse mozne krvne preiskave, slikajo pljuca, predpisejo enormne doze vitaminov, zraven pa se zdravila glede na izvide.
Pri nas pa, ce zbolis, si samo stevilka v Jansevi in NIJZ statistiki!
nimaš pojma, 20.10.2021 ob 14:19
trenutno od 10 cepljenih, 7 okuženih, eden leži priklopljen na respirator. Obračajte besede, potvarjajte dejstva. Vedite, da dejstvo je, da zbolevajo, umirajo, prenašajo virus izključno cepljeni sedaj, zdaj v tem trenutku. Tem ljudem, je potrebno takoj omogočiti svetovalne centre, takojšen dostop do zdravil, zdravstvene oskrbe. Prenehat z zavajanjem, laganjem, ko se bo plaz bolezni, smrti vsul. Kako se bo to prikrilo?!
V moji okolici pa trenutno prebolevajo korono sami necepljeni. Logično, saj so otroci. 21 trenutno potrjenih. Osnovna šola in vrtec.
Seveda so tudi cepljeni med vsemi okuženimi, tudi med tistimi v bolnišnici, samo če res prenašajo virus samo cepljeni, potem so cepiva res dobra, ker zboli dejansko jih pa zelo malo. Zgleda, da niti ne vedo, da so okuženi. Kar je super, ker lahko s tem komot normalno živimo, a ne? Kdaj se greš cepiti?
Zartrose izven profila, 20.10.2021 ob 16:34
Zakaj ste tako presrani in mislite, da kot necepljen fases tezko obliko??
Veliko je blage oblike do bolezni brez znakov. Pa kjes to vidu bolezen brez znakov ejjj…. mi pa ze dve leti pod tiranijo zaradi bolezni brez znakov.
Poglejte celotno sliko bolezni ne zgolj 1 procent!
Ti še kar tiščiš glavo v pesek? Celo vaš Kulldorff priznava učinkovitost cepivom pri blažjem poteku pri ljudeh nad 50. 22 milijonov ljudi je vključevala zadnja študija. Velika razlika med cepljenimi in necepljenimi pri hospitalizaciji in smrti.
The research published Monday — focusing on prevention of severe Covid and death, not infection — looked at 22 million people over 50 and found those who had received jabs were 90 percent less likely to be hospitalised or die.
Kdaj boš spregledala, da je za tvojo starost cepljenje izredno koristno?
Bikica748, 20.10.2021 ob 17:01
Ti še kar tiščiš glavo v pesek? Celo vaš Kulldorff priznava učinkovitost cepivom pri blažjem poteku pri ljudeh nad 50. 22 milijonov ljudi je vključevala zadnja študija. Velika razlika med cepljenimi in necepljenimi pri hospitalizaciji in smrti.
The research published Monday — focusing on prevention of severe Covid and death, not infection — looked at 22 million people over 50 and found those who had received jabs were 90 percent less likely to be hospitalised or die.
Kdaj boš spregledala, da je za tvojo starost cepljenje izredno koristno?
Debilno bikasto nehaj že širiti svojo debilnost in laži.
Zbolevajo v glavnem le cepljeni.
Metka662, 20.10.2021 ob 17:19
Prebolela pred letom dni praktično brez simptomov. Hči pa bila simptomatska pred mano vendar negativna. Od ostalih v družini ni zbolel nihče. Sprašujem se že od kar je cepivo ali lahko imam še blažji potek, če je to res edina indikacija za cepljenje
Tisto ni bila delta. In če si imela blag potek imaš manj protiteles.
Tisti, ki so najprej preboleli in se kasneje cepili, jo bolje odnesejo.
Cepljenje bo pa za doslej cepljene potrebno z novim cepivom za vsak nov sev, vse tako kaže.
Razlaga je tukaj:
https://market-ticker.org/akcs-www?post=243905
Forum je zaprt za komentiranje.