Cepljena dedi in babi z otrokoma na HR mogoče so +
Vsako leto vzamemo hiško za 3 tedne.
Prvih 10 dni sta tam dedi in babi z vnuki (vsi mlajši od 10 let).
Drugih 10 dni sva midva.
Šli so včeraj.
Pred tem smo par dni vsi že smrkali kihali, mene je en dan bolelga glava, mož je jamral, da ga je klima napihala.
Danes je šel mož testirat, ker rabi za poslovno pot. Pozitiven.
V primerjavi z vikendom sva danes že dokaj ok.
Dedi in babi in otroci malo kihajo malo smrkajo ampak morska voda spere vse.
Nazaj bodo prišli brez problema, ker se itak ne rabi noben testirat.
Edino midva morava sedaj 10 dni čakat da gre karantena ven, potem sva kao prebolevnika spet.
Karantena je 10 dni od prvih simptomov. Bi bilo pa zanimivo, če bi se šla babi in dedi testirat. Me prav zanima, kaj pokaže cepljenim in kako se jih pol tretira. Cepljene ali prebolele?
Mi pa se čudimo, kdo prenaša virus po HR, če se moramo vsi necepljeni za vstop v HR testirat!?!?
🙂 – kaka komedija – naša stroka je odpovedala na celi črti!!!
dvannajst, 10.08.2021 ob 13:10
Karantena je 10 dni od prvih simptomov. Bi bilo pa zanimivo, če bi se šla babi in dedi testirat. Me prav zanima, kaj pokaže cepljenim in kako se jih pol tretira. Cepljene ali prebolele?
Mi pa se čudimo, kdo prenaša virus po HR, če se moramo vsi necepljeni za vstop v HR testirat!?!?
🙂 – kaka komedija – naša stroka je odpovedala na celi črti!!!
Potem, če rečem, da imam že od petka simptome, mi ravno gre 10 dni ven en dan preden bi morala mi2 na dopust.
naš butas primer, 10.08.2021 ob 09:32
Vsako leto vzamemo hiško za 3 tedne.
Prvih 10 dni sta tam dedi in babi z vnuki (vsi mlajši od 10 let).
Drugih 10 dni sva midva.
Šli so včeraj.
Pred tem smo par dni vsi že smrkali kihali, mene je en dan bolelga glava, mož je jamral, da ga je klima napihala.
Danes je šel mož testirat, ker rabi za poslovno pot. Pozitiven.
V primerjavi z vikendom sva danes že dokaj ok.
Dedi in babi in otroci malo kihajo malo smrkajo ampak morska voda spere vse.
Nazaj bodo prišli brez problema, ker se itak ne rabi noben testirat.
Edino midva morava sedaj 10 dni čakat da gre karantena ven, potem sva kao prebolevnika spet.
-
Zaslužite medaljo za res odraslo in odgovorno ravnanje.
Ne boš vrjel – to počne tudi med letom. Konča ob 14:00 in gre po otroke v vrtec in šolo. Jaz se prisvaljkam domov ob 17:00. Ponavdi ji moram vsak večer roko zvijat in ji držat gorečo baklo pod ritjo, da mi obljubi, da bo šla po otroke naslednji dan. Sedaj moram najt še samo način kako jo naj prisilim, da jih bo še zjutraj vozila ob 8:00 v šolo. To da mora bit ob 6:00 na šihtu ni moj problem. Sedaj jih zjutraj vozim jaz pa mi smrdi.
naš butas primer, 11.08.2021 ob 10:42
Tdi jaz +
Simptomi: kihanje smrkanje glavovobol
Danes je že bolj znosno kot včeraj.
Dedi in babi sta odsmrkala svoje.
Pa ne moreš rečt da so odsmrkali, morajo okužit še čim več ljudi tam na hrvaškem morju.
Sem mislila da še vedno iščejo stike, ker bi morali biti otroci po vsej logiki v karanteni. Pa naj ti samo namignem, dol niso tako na izi s kontrolami karanten kot tu.
Forum je zaprt za komentiranje.