Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › cepljen necepljen

cepljen necepljen

Ne grem se te igre in mi je vseeno za druge samo pojasnilo bi rada, je necepljena, ker se je redno morala testirati in je bentila nonstop o tej krivici in diskriminaciji, ker ji pač delodajalec ni kril časa in testov, ko so bili plačljivi. No sedaj preboleva in piše po FB, da je kljub cepljenju zbolela. Sicer nisem njena prijateljica ampak sem vseeno oddala komentar v smislu komu laže in zakaj. Pa kar trdi, kao da to ni ona, pa si nekaj zmišljuje, sledilci in frendi pa vso s podobnimi zgodbami in……

No zakaj nekdo tako laže, bodisi sodelavcem bodisi FB občinstvu?

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj eni lažejo in zavajajo, 28.01.2022 ob 08:55

Ne grem se te igre in mi je vseeno za druge samo pojasnilo bi rada, je necepljena, ker se je redno morala testirati in je bentila nonstop o tej krivici in diskriminaciji, ker ji pač delodajalec ni kril časa in testov, ko so bili plačljivi. No sedaj preboleva in piše po FB, da je kljub cepljenju zbolela. Sicer nisem njena prijateljica ampak sem vseeno oddala komentar v smislu komu laže in zakaj. Pa kar trdi, kao da to ni ona, pa si nekaj zmišljuje, sledilci in frendi pa vso s podobnimi zgodbami in……

No zakaj nekdo tako laže, bodisi sodelavcem bodisi FB občinstvu?

Antivakserska pripagandna mašinerija.

Sicer pa je še hujše, ko imajo tesla ponarejena potrdila o cepljenju, potem pa so najbolj glasna kako da cepljenje ne pomaga ko zbolijo. Kar strašljivo je koliko je takih ponarejenih potrdil o cepljenju. Ne vem, res cepljenih je mogoče 2/3 tistih uradnih številk. Vse ostalo so fejk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close