Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ceplenje za malarijo

ceplenje za malarijo

Koliko stane ceplenje za malarijo?

Cepljenje ZA malarijo je brezplačno. Samo pravemu komarju se nastavi, pa bo. Malo dražje bo, ko boš hotela to potem pozdraviti.

PROTI malariji pa mislim, da ni cepljenja ampak samo tablete (tudi preventiva). Katere so prave je odvisno od tega, kam potuješ. Pozanimaj se pri zdravniku, nekaj govora na to temo je bilo pa v zadnjih dneh tudi tukaj.

Vem, vem, samo mene zanimajo cene vsega tega in če mogoče veš kje se jih pri nas da dobiti?!

Cena je odvisna od vrste tablet. Najprej se pozanimaj, katere potrebuješ.
Če že točno veš, katere rabiš, je nekaj ponudbe tudi na tem forumu, sicer jih dobiš na Trubarjevi (Zavod za zdravstveno varstvo, ali kako se že imenuje) ali pa na Zaloški (bivša vojaška bolnišnica).

Zivjo,

tako kot je omenil ze Vito, cepljenje proti malariji je brezplačno pri komarjih. Dobi pa se preventivne tablete, LAriam ali kaj podobnega, ce potujes v podrocje okoli Burme ne bo ucinkoval Lariam, mas Vibramicyn za to. NAjvec inf. imas na Trubarjevi, kjer je Zavod za zdravstveno varstvo. Poklices tja,poves kam gres in te narocijo kdaj prides, povejo tudi kaj se mors cepit in koliko stane. Glede Lariama je tkole. Sam grem za 6 tednov na potovanje, zato rabim 10 tablet in stanejo na Trubarjevi cca. 12 jurjev.

lp,Miha

hojla. jst mam antimalarike. nekdo je v rubriki antimalariki napisal mnenje o teh antimalarikih, tako, da si lahko preberes tudi to najprej.
so pa poceni in niso imeli stranskega ucinka na 2 osebka (vkljucno z mano),ki sta jih jedla. Pa tut malarije nisva dobila. odlocitev je na tebi. lahko pa mi pises na mail, pa se zmenva se ostale podrobnosti. lp

Kakšne antimalarike pa imaš ti? Lariam? Rabim še okoli 5 tablet.

Lep pozdrav,
ČRT

NE, imenujejo se Aralen. Moja iskusnja je bila, da sem začela z Lariam tukej, pol sem pa presedlala na Aralen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close