Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepivo jannsen

Cepivo jannsen

V petek sem bila cepljena z jansenom, ki je dovolj le en odmerek. Glede na propagando v smislu, kako te preč ujame vročina, mrzlica, slabo počutje, lahko rečem le to, da ne verjamem več nikomur nič. Do zdaj nobenega stranskega učinka, morda pa je bila moja doza razredčena in nič ne prime. Morda pa me kaj zgrami čez teden ali dva. Kakšne izkušnje pa imate ostali, ki ste se cepili s tem cepivom?

počakj dobri teden.potem se oglasi.mene je po 5 dneh…grlo… nato še slabot(siljenje na bruhanje)

Zelo različno je. Mi smo vsi cepljeni in vsak je imel drugačne znake, nekateri pa čisto nič. Enako kot bolezen. Nekdo preboli ne da bi vedel, drugi konča na respiratorju.

kaj pa če so eni placebo? ker še teče raziskava?

Vibracije in tresenje takoj po cepljenju, ki je trajalo deset, petnajst minut.

Odgovor na objavo uporabnika
no2, 20.09.2021 ob 18:56

kaj pa če so eni placebo? ker še teče raziskava?

V štabu vedo kdo je dobil placebo kdo pa specialni koktail.

Pri cepivu je glavni podatek številka serije.

A ima vsak stranske učinke?

Meni ni bilo nič sem pa po cepljenju šel 4x pivo

Nič ne skrbite, 4,6 milijarde doz vas še čaka v naslednjih letih. Evropska komisija časti.

En dan po cepljenju vročina do 38,5, drugi dan v redu, šla v službo. Mož ni imel nobenih težav. Je pa svak zbolel en teden po cepljenju z visoko vročino in nekimi aftami v ustih. Bilo baje kar hudo 10 dni.

Moz je nekje 10 dni po cepljenju zbolel, pa prej 10 let ni bil bolan, pa so otroci nosili viroze iz vrtca, pa nic od njih ni dobil nikoli..

Zdaj pa po tem cepljenju ga je pa napadlo, sem prepricana, da zaradi cepiva, da njegov imunski sistem ne bo vec tak, kot je bil..

Vbhfd, 20.09.2021 ob 20:18

Moz je nekje 10 dni po cepljenju zbolel, pa prej 10 let ni bil bolan, pa so otroci nosili viroze iz vrtca, pa nic od njih ni dobil nikoli..

Zdaj pa po tem cepljenju ga je pa napadlo, sem prepricana, da zaradi cepiva, da njegov imunski sistem ne bo vec tak, kot je bil..

Je bil z jansenom cepljen?

Moj sodelavec je bil s tem johnsonom cepljen 14 dni nazaj. Prve dni je bil bled in  švoh. Pa roka ga je bolela.

Ta cepiva so za en drek. Zbolevajo ravno cepljeni

Nicodnc, 20.09.2021 ob 23:02

Ta cepiva so za en drek. Zbolevajo ravno cepljeni

po bolnicah so 80% necepljeni. cepiv te ščiti pred hujšim potekom. ti pa ne nud 100 imunosti

Blamaža, 20.09.2021 ob 18:36

V petek sem bila cepljena z jansenom, ki je dovolj le en odmerek. Glede na propagando v smislu, kako te preč ujame vročina, mrzlica, slabo počutje, lahko rečem le to, da ne verjamem več nikomur nič. Do zdaj nobenega stranskega učinka, morda pa je bila moja doza razredčena in nič ne prime. Morda pa me kaj zgrami čez teden ali dva. Kakšne izkušnje pa imate ostali, ki ste se cepili s tem cepivom?

Če ni bilo nobenega odziva po cepljenju, to pomeni da ste temu virusu bili izpostavljeni že v preteklosti in da že imate nekaj protiteles. Tako je odziv minimalen ali pa ga skoraj ni in ga ljudje velikokrat niti ne opazijo ( rahel glavobol, mogoče en dan boleče žrelo in to je to). Je pa cepljenje vseeno dobro, ker se potem zviša vaša raven protiteles.

Nekdo ima 60kg, drugi ima 120kg. Oba dobita isto količino cepiva?

🙂

Anonimno 9591, 20.09.2021 ob 23:11

Če ni bilo nobenega odziva po cepljenju, to pomeni da ste temu virusu bili izpostavljeni že v preteklosti in da že imate nekaj protiteles. Tako je odziv minimalen ali pa ga skoraj ni in ga ljudje velikokrat niti ne opazijo ( rahel glavobol, mogoče en dan boleče žrelo in to je to). Je pa cepljenje vseeno dobro, ker se potem zviša vaša raven protiteles.

Kakšna znanstvena obrazložitev. Kot iz tržnice s papriko.

nisem robot, 20.09.2021 ob 23:40

Nekdo ima 60kg, drugi ima 120kg. Oba dobita isto količino cepiva?

Cepivo se ne aktivira na kile, ampak pamet. Ta je pa ne glede na kilažo enako kratka.

Desperadodajka, 21.09.2021 ob 00:04

Cepivo se ne aktivira na kile, ampak pamet. Ta je pa ne glede na kilažo enako kratka.

Razumem.

In čedalje več ljudi po bolnicah cepljenih.

Anonimno 8449, 20.09.2021 ob 20:37

Je bil z jansenom cepljen?

ja seveda, drugače ne bi pisala pod to temo.

hahahaha, svašta res. A to si slišal/a od Beovičeve ali Logarce.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close