Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepivo deluje

Cepivo deluje

Odgovor na objavo uporabnika
Anticepilci in odgovornost, 29.12.2021 ob 19:09

Za svoje odlocitve boste morali prevzeti odgovornost. Dejstvo je, kot je rekel doktor Brecelj, za seboj puscate mrtve in to gre vam na duso, o tem ni dvoma, kakorkoli se zelite izogniti odgovornosti, se ne morete!

Za cepivo sem hvalezna, brez njega marsikdo ne bi prezivel, tudi moja mama ne ❤️

Bodite modri in odgovorni, cepite se.
Srecno 2022 vam zelim.

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

Darmun ni indoktriniran kot ostali! On ve, da zemlja ni okrogla! On ve da se s Triglava ne bi smelo videti morje, če bi teorija o okrogli zemlji držala! Ne daj se Darmune! Globusarji ti samo škodo želijo!

darwindarko, 29.12.2021 ob 19:11

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 19:05

darwindarko, 29.12.2021 ob 19:01

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 19:00

darwindarko, 29.12.2021 ob 18:56

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 18:55

darwindarko, 29.12.2021 ob 18:53

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 18:50

Karel veliki, 29.12.2021 ob 18:46

Vsi cepilci ste budale naivne s spranimi možgani. Če do zdaj niste dojeli poanto ala covid je ne boste nikoli. Torej špikali se boste dokler ne boste po krepali en za drugim. To se bo začelo intenzivno kazat se pred poletjem.

Jaz bi se malo vprašal kdo ma sprane možgane veš. Vse kar vi navajate v tako imenovanih “dokazih” ki jih dobite iz Facebooka in Bitchuta (če kdo ne ve kaj je to pogooglajte kakšna stran in kakšne informacije ponujajo) je ravno zlat primer ljudi z spranimi možgani. Odrasti pa spoznaj da pač živiš v takem svetu in nebo vedno po tvoje.

Kje pa jih ti dobiš iz POP TV, KANALA A, RTV slo???

HAHAHAHAHAHAŽHA

HA

HA

HAHA

HA

HAHA

HA

HA

HA

HA

OD jANSHE? hahahahahaha

———————————

Ja lej dobr zate dobr zate. Če ti paše ti kar uživaj.

Lepo ti naj bo še naprej.

Ne. Niti ne gledam televizije. Politike ne spremljam, janše pa ne podpiram če se že gremo pogovarjat.

Ja od kod pa tebi informacije o teh scenah, preko radia, cajtngov. dej no dej no dej no povej od kod

Ja no to pa treba sprejeti dejstvo da se moraš v življenju tudi sam kaj potrudit da kakšne stvari razumeš pa da nisi totalen idiot ki nima pojma o čem govori. Sam posegam po kredibilnih virih. Ne pa po laičnih in propagandah

Ja suuuuuuuuuuuuuuper lej se zdi, da imaš veliko inteligence. Mi potrebujemo takšne ti samo navedi tiste uf oh in sploh vire, ne pusti nas v temi. Prosim

Daj ne bodi otročji prosim obnašaš se kot petletni otrok ki mu mama noče kupit igrače. Veliko je stvari ki jih lahko tudi sam poiščeš problem pa je vaš ego. Lahko bi ti poslal celotne litanije pa bi vseeno bil bedak ker tega ne bi sprejel.

Oh ja. Vidš, tako kot ti praviš pa mi delamo. Ti praviš in opevaš mi pa to počnemo.

Ti razmišljaš o nečem mi pa razmislimo.

Tvoj “cajtng” je oh in sploh, naš pa je bedarija. Tvoj vir je oh in sploh naš pa je bedarija, TO JE TVOJE STALIŠČE IN ARGUMENT, KI TO NI.

Sej pravim bodi v svojem svetu in vso pravico imaš za to.

Lej čedalje bolj dokazuješ da si patetičen otrok.

Darmunčnio blesava, 29.12.2021 ob 19:18

Darmun ni indoktriniran kot ostali! On ve, da zemlja ni okrogla! On ve da se s Triglava ne bi smelo videti morje, če bi teorija o okrogli zemlji držala! Ne daj se Darmune! Globusarji ti samo škodo želijo!

ej ponavljaš se kot stara lajna, verjetno so te tudi doma siti kot starga boba

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 19:18

Lej čedalje bolj dokazuješ da si patetičen otrok.

Vsaj nekaj vsaj nekaj da sem, kaj si pa ti, DIM?

Kompenzacija, 29.12.2021 ob 18:43

Dej drekač zablojeni ne deli se pametnega, ker si že neštetokrat dokazal kakšen idiot si brez osnovne izobrazbe in logike.

ti si bedak na kubik, ampak ti itak ni pomoči, cepi se še desetkat!!!! JZ ČASTIM

Anticepilci in odgovornost…

…ko berem take primitivne izjave nekaterih (ne vseh!) cepilcev si ne morem kaj, da vam ne bi zabrusila.

Zaradi vaše podlosti, žlehtnobe in brezobraznosti se nimam nobene želje cepit vam v čast, da boste vi zaščiteni. Niste tega vredni. Vas cepljene ogrožajo vsi, nas necepljene noben. Kako je to mogoče? In poglej to ironijo, cepljeni prenašajo okužbo in zbolevajo za korono.

Berite počasi…mi se imamo namen prekužit, če se bomo stegnili, se pač bomo stegnili.

In kaj zdaj, ker nas z ustrahovanjem ne morete manipulirat kot se da vas?

Fakof…

grrrrrr, 29.12.2021 ob 19:22

ti si bedak na kubik, ampak ti itak ni pomoči, cepi se še desetkat!!!! JZ ČASTIM

Kaj lajaš, prokleta čivava? Kaj boš ti častila?

Časti si ti zdravljenje, namesto da bremeniš JAVNO zdravstvo, katerega plačujemo vsi. Javno zdravstvo do katerega zaradi vas že eno leto dni po nepotrebnem nimamo dostopa.

Ne se cepit, ko zboliš se pa privat zdravi, ker v bolnicah ne bo več ne prostora, ne volje da se vas zdravi.

hellyes, 29.12.2021 ob 18:57

Billko, 29.12.2021 ob 18:33

Stotic:  Cepivo zmanjsa moznost hudega poteka in hospitalizacije. Deluje do 6 mesecev, nato je treba cepljenje ponoviti.  Nevem, kaj vam se vedno ni jasno. Cesa se pa tako bojite- anten iz uses in cipov v glavi ?

ne pa ne drži!

poglej dansko:  poglej njihove hospitalizacije in naraščajoče smrti – kljub vsej precepljenosti, tudi v tretji šut jih je privolili že 45% cca – in imajo rastoče okužbe, rastoče hospitalizacije in rastoče smrti… google.

Dovolj je tega natega

Glede učinkovitosti cepiv:

ali zagotvaljajo varnost pred okužbo: NE

ali zagotavljajo varnost pred hospotalizacijo: NE

ali zagotavljajo varnost pred intenzivo: NE

ali zagotavljajo varnost pred smrtjo: NE

ali povzročajo možnost stranskih učinkov: DA

ali nabijanje odmerkov zagotavlja varnost pred okužbo: NE

ali nabijanje odmerkov zagotavlja varnost pred BOLNICO: NE

ali nabijanje odmerkov zagotavlja varnost pred SMRTJO: NE

Ali je bilo nabijanje odmerkov v nedogled-  v katerikoli študiji  V ČASU RAZVOJA CEPIVA IN SKLADNO S TEM PRIDOBLJENEGA POGOJNEGA DOVOLJENJA preizkušeno: NE

sklep – cepivo je popolnoma neučinkovito, se sploh ne bi smelo uporabljati, povzroča dodatno škodo, in poganja epidemijo. PIKA! Ljudje, ki nekritično samovoljno lažejo in šutirajo ljudi s tem, bi morali kazensko ovaditi. PIKA!

zamenjaj besedo “zagotavlja” z “zmanjša možnost”, pa bo odgovor Da. Tako kot pri vseh cepivih in zdravilih. Tako kot pri varnostnem pasu v avtu. Tako kot pri skoraj vseh stvareh v življenju. Nič ni 100%, razen smrti in davkov (včasih so rekli smrt in ošpice, pa so cepiva to postavila na laž.)

Pojasnilo ovcam, 29.12.2021 ob 19:24

Anticepilci in odgovornost…

…ko berem take primitivne izjave nekaterih (ne vseh!) cepilcev si ne morem kaj, da vam ne bi zabrusila.

Zaradi vaše podlosti, žlehtnobe in brezobraznosti se nimam nobene želje cepit vam v čast, da boste vi zaščiteni. Niste tega vredni. Vas cepljene ogrožajo vsi, nas necepljene noben. Kako je to mogoče? In poglej to ironijo, cepljeni prenašajo okužbo in zbolevajo za korono.

Berite počasi…mi se imamo namen prekužit, če se bomo stegnili, se pač bomo stegnili.

In kaj zdaj, ker nas z ustrahovanjem ne morete manipulirat kot se da vas?

Fakof…

Vredu vse lepo in prav. Samo ne jamrat ko boste vi enkrat na bolnišnični postelji.

Potem bo večina zdravnikov in pediatrom šla rakom žvižgat in nas ne bo imel kdo zdraviti?

Skrbi me, ker bo enako v jedrski elektrarni. Kdo jo bo potem upravljal, je v JE dovolj anticepilcev, da bo še vedno delovala?

Tako je.

To opažam že skoraj dve leti. Bolj je nekdo žleht, poln neke zlobe in sovraštva, bolj zagovarja ta covid fašizem.

Itak imamo dokaz, da za tem covidom stoji eno samo zlo, psihopati katerim je mar le za denar, zdaj pa so si zamislili še malo poigrati s človeško družbo in ustvariti popoln nadzor.

To je bilo za “pojasnilo ovcam”.

Jahno, 29.12.2021 ob 19:28

zamenjaj besedo “zagotavlja” z “zmanjša možnost”, pa bo odgovor Da. Tako kot pri vseh cepivih in zdravilih. Tako kot pri varnostnem pasu v avtu. Tako kot pri skoraj vseh stvareh v življenju. Nič ni 100%, razen smrti in davkov (včasih so rekli smrt in ošpice, pa so cepiva to postavila na laž.)

Pa ravno beseda ZAGOTAVLJA JE KLJUČNA…

saj za statistično zmanjšanje možnosti jaz ZDRAVA SE NE MISLIM CEPIT IN TVEGAT MOREBITNE STRANSKE UČINKE… ZA BOLEZEN PRI KATERI IMAMO ŽE BREZ CEPLJENJA KAR 99,7% MOŽNOST DA JO PREBOLIM MIMO BOLNICE IN Z LAŽJIM POTEKOM.

zato ravno zagotavlja je ključno pri cepivu za tako bolezen, s tako visoko verjertnostjo lažjega poteka že itak brez cepiva… ČEP PA DODAMO ZRAVEN ŠE VERJETNOST,DA ČLOVEK CEPLJENI TVEGA STRANSKE UČINKE IN HOSPITALIZACIJO ALI SMRT ZARADI NJIH, IN ŠE DODATNO, DA TVEGA TUDI OKUŽBO IN S CEPIVOM PRAV POVEZANO MOŽBNOST HUDEGA POTEKA, KER TUDI TO JE REALNO – POTEM PA TAKO CEPIVO SPLOOOH NE SME IN NE MORE BITI OBVEZNOST…

Še posebej  če upoštevamo DEJSTVO da imamo zdaj zunaj že kar nekaj zdravil s katerimi ZDRAVIMO BOLNE, S KATERIMI OKUĆŽENIM PREPREČUJEMO LAHKO HUDI POTEK – torej je naravnost kriminal POSILJEVATI ZDRAVEGA ZARADI VERJETNOSTI LAŽJEGA POTEKA OB HIPOTETIČNI OKUŽBI…

namesto tega BI SE MORALO ZDRAVSTVO ZAVZEMATI, ZA ZGODNJE ZDRAVLJENJE – KI JE NJIHOVA DOLŽNOST, IN S TEM ZMANJŠANJE HOSPITALIZACIJ… EEE KER TEGA ŽE DVE LETI NE POČNO….

Okuženim morajo začeti nuditi takojšnje zdravljenje , preglede in zdravniško pomoč in bomo še kako zmanjšali naval na bolnice in predvsem obvarovali zdravje ljudem – brez trpljenja zdravih in posiljevanje le-teh s cepljenjem.

pika!!!!

Še tukaj prilepim dejstva o naši stoki, ki izvaja genocid.

SPIRALA LAHKO GRE IN GRE SAMO NAVZGOR: To so take …, taki … (vstavljajte samostalnike in pridevnike) …, to je taka ANTIMEDICINA, da … !!

darwindarko, 29.12.2021 ob 19:19

ej ponavljaš se kot stara lajna, verjetno so te tudi doma siti kot starga boba

Samo pritrjujem ti! Odkril si zaroto neslutenih razsežnosti! Povej nam še enkrat svoje utemeljitve proti globusarski zaroti.

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 18:56

Grenivka422, 29.12.2021 ob 18:54

Anonimno 10216, 29.12.2021 ob 18:48

Anticepilci so v povprečju manj izobraženi, to je dejstvo. Pa še primitivni zapovrh.

Jaz sem dokaj visoko izobražena in se ne bom cepila. Kaj pa zdaj? Veliko iz javne uprave se ni cepilo ker delajo od doma oziroma če bo prisilno cepljenje, bodo dali ljudje odpoved. A je v redu?

Sej ni finta v tem ali si izobražen ali ne. Lahko si visoko izobražen pa nimaš pojma o osnovnošolski biologiji.

Vse pride ob svojem času. Vsaka stvar mora dozoreti, tako so nas učili.

seveda cepivo deluje:

Pathology results show 93% of people who died after being vaccinated were killed by the vaccine

https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results

Anonimno 5153, 29.12.2021 ob 19:29

Vredu vse lepo in prav. Samo ne jamrat ko boste vi enkrat na bolnišnični postelji.

O tem, kdo je ovca, ne bom, ker to ni moj nivo komuniciranja, veliko pa pove tvoj zapis o tebi. Zal tudi to, da ne zmores sirine in videti dlje od sebe in svoje sebicnosti, saj nimas v mislih bolnih, ranljivih, rakavih bolnikov, zdravstvenih delavcev … vseh, ki so v tej situaciji izpostavljeni in so delezni posledic – od cakanja na zdravljenje, ker so bolnice polne, do izgorelosti zaposlenih.
Poslusi preseci svoj egoizem, verjamem, da se bos pocutila bolje.
Lepo bodi!

Odgovor zgoraj je namenjen avtorici Pojasnilom ovcam

Još jedno u nizu istraživanja objavljeno u @TheLancet koje pokazuje funkcionalno oštećenje mozga nakon COVID-19. Molim vas čitajte pažljivo sljedeći niz, ovo nisu mala kognitivna oštećenja ??? 1/4 pic.twitter.com/FLKt2mXblf

— Almir Aljović (@AlmirAljovic) December 29, 2021

Dj Pero? Rabite se vec primerov.

a si ti slučajno jelinčič. je isto to včer govoril po tv. naj odgovorim tebi in njemu, pri današnji nano tehmnologiji, kaj je namno, si preber v strokovni znastveni literaturi, to lahko čiš z najmanjšim problemom vgradijo v telo čez cepivo. jaz osebno ne mislim, da to počnejo, govorim o tem da je to za današnjo tehnologijo mala malica.jelinčuču pa predlagam naj se znanstveno izobrazi o imunologiji in še o čem, če že o tem govori. da bo vedel, da vsak človek na enako špiko reagira drugače, da te špika nujno ne vodi v zaščito in tak dalje, lako pridte tudi k meni pa vas peljem pa preglede tistra protiteles, plačate sami, jaz pa se bom smejal vašim rezultatom. nekateri,mogoče pa mnogi,  ste namreč po špikah zaščiteni enako nič ali malo nad nič.

Strupeni zvarki res delujejo. Popolno orožje za depopulacijo.

https://stevekirsch.substack.com/p/yet-another-independent-study-confirms

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close