Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepite se že

Cepite se že

Klinc pa taki ukrepi!!!!

Jaz bi uvedla obvezno cepljenje ali pa nimate kaj hoditi okoli!!!!

Pismo ljudje, dajte malo mislite še na druge, ne le na sebe!!!!

Tocno tako.   Zaradi blesavih anticepilcev trpi cela drzava. Ne se zezat, Takoj bi bilo treba uvest obvezno cepljenje- brez izjem !

tistega, ki bom jaz okužil z korona virusom, me lahko komot toži.

Cepilci bi morali obnavljati dozo vsak mesec. Upam, da vam to sprejmejo. In v vsakem mestu naj bo samo ena cepilna točka, da boste cel dan v vrsti stali.

Odgovor na objavo uporabnika
besna, 06.11.2021 ob 10:12

Klinc pa taki ukrepi!!!!

Jaz bi uvedla obvezno cepljenje ali pa nimate kaj hoditi okoli!!!!

Pismo ljudje, dajte malo mislite še na druge, ne le na sebe!!!!

Točno tako!

Obveznega cepljenja ne bo, bo pa kmalu obvezno testiranje tudi za cepilce. Kar navadite se, kolaboranti. Hoteli ste fašizem in imeli ga boste do smrti.

Točno tako!

Podpis!

Jaz sem cepljena in sem okužila vsaj 10 necepljenih ljudi.

Mene je okužil cepljen partner.

Toliko.

Strinjam se s testiranjem za CEPLJENE.

Ker ni lep občutek, če nekoga okužiš, ker so zraven nosečnice in novorojenčki. Bil pa je pogreb naše babice. Okužila sem družinske člane!!!

Razmišljala sem tudi o samomoru. Od takrat dalje, se testiram vsak drugi dan na lastne stroške – če se imam za dobiti z nekom. ( neglede na to, če je ta nekdo cepljen ali ne).

Jaz sem tudi bil v sredo PCR pozitiven. Znakov nimam. Tudi danes ne. Normalno hodim okoli in se ne sekiram. Jaz sem svoje izpolnil. Zakaj bi zdaj bil še dodatno solidaren?

Saj mislim na druge, zato se ne cepim. Če zbolim, imam še vedno statistično med 95 in 98% možnosti,  da prebolim doma in ne obremenjujem zdravstva. Ker sem odgovoren, ne hodim na druženja, dosledno nosim masko  že od začetka epidemije, se umikam na varno distanco in si umivam in razkužujem roke. Ko vidim cepljene, kako se brezbrižno sprehajajo okrog in kašljajo in smrkajo brez mask, in se ne zavedajo ali jim ni mar, da lahko ravno tako prenašajo virus, mi pa kar slabo rata.

Mimogrede: v UK, ZDA, Avstraliji itd poročajo o polnih urgencah nekovidnih bolnikov. Večinoma gre za težave s srcem in ožiljem, parestezije, spontane splave, bolečine v trebuhu, krvne strdke. Zdravniki poročajo, da še nikoli niso videli toliko hudih primerov skupaj.

nič ni brezplačno, 06.11.2021 ob 10:58

Saj mislim na druge, zato se ne cepim. Če zbolim, imam še vedno statistično med 95 in 98% možnosti,  da prebolim doma in ne obremenjujem zdravstva. Ker sem odgovoren, ne hodim na druženja, dosledno nosim masko  že od začetka epidemije, se umikam na varno distanco in si umivam in razkužujem roke. Ko vidim cepljene, kako se brezbrižno sprehajajo okrog in kašljajo in smrkajo brez mask, in se ne zavedajo ali jim ni mar, da lahko ravno tako prenašajo virus, mi pa kar slabo rata.

Mimogrede: v UK, ZDA, Avstraliji itd poročajo o polnih urgencah nekovidnih bolnikov. Večinoma gre za težave s srcem in ožiljem, parestezije, spontane splave, bolečine v trebuhu, krvne strdke. Zdravniki poročajo, da še nikoli niso videli toliko hudih primerov skupaj.

Debilom ni pomoči.

Debili menijo, kako so zaščiteni, ker so se cepili. Je pa tako, da tisti, ki nima stranskih učinkov ali jih ne bo imel, lahko srečen, da je dobil placebo.

Je že bilo povedano, da je tega placeba največ bilo poslanega v promet na začetku tega genocida. Zato, da bi si fašistične korporacije zagotovile dovolj debilov, ki bi se hvalili kako so oni zaščiteni in nimajo nobenih stranskih učinkov in niso zboleli. Debili dejansko samo delajo reklamo in privabljajo več strank. A ker je to ruska ruleta in ker prihajajo vedno močnejše doze, bo teh debilov vedno manj. Samo takrat bo za večino že prepozno.

Tudi jaz sem besna. Na cep(il)če, ki so mislili, da so s tem, da so nastavili ramo, kupili skoraj nesmrtnost. Celo poletje laufali naokoli, nato kofetkali po vseh vogalih, itak brez mask, ker oni so skoraj božji izbranci…

V septembru in oktobru sem naredila kar precej nadur,  saj so pocepali po bolniškah. Necepljeni, ki smo prebolevali pozimi in spomladi, smo v povprečju imeli lažji in krajši potek, nihče od nas se ni znašel v bolnišnici. Necepljeni smo se redno testirali, če je le šlo, delali od doma, tudi nismo rinili v družbo in hoteli ravno v tem letu obetati vse od zadnje zidanice do mehiških piramid.

Gre za oddelek cca 20 ljudi.

Cepljen, 06.11.2021 ob 10:57

Jaz sem tudi bil v sredo PCR pozitiven. Znakov nimam. Tudi danes ne. Normalno hodim okoli in se ne sekiram. Jaz sem svoje izpolnil. Zakaj bi zdaj bil še dodatno solidaren?

Očitno le s čipom in v glavo.

Nope. Zdaj težijo, naj ne bo diktatura PCT, ampak diktatura T.

KJe pa to poročajo? Na fb predvidevam?

A mi hoces ti povedat, da cepljeni nimate izolacije?

Budale.Cepljeni ste pa paničarite…Ne bomo se cepili sploh če smo preboleli ne! Isto smo zaščiteni vi cepljeni in mi preboleli,sam da boste vi imeli še trajne posledice zarad cepljenja.

Robi917, 06.11.2021 ob 11:08

Debilom ni pomoči.

Debili menijo, kako so zaščiteni, ker so se cepili. Je pa tako, da tisti, ki nima stranskih učinkov ali jih ne bo imel, lahko srečen, da je dobil placebo.

Je že bilo povedano, da je tega placeba največ bilo poslanega v promet na začetku tega genocida. Zato, da bi si fašistične korporacije zagotovile dovolj debilov, ki bi se hvalili kako so oni zaščiteni in nimajo nobenih stranskih učinkov in niso zboleli. Debili dejansko samo delajo reklamo in privabljajo več strank. A ker je to ruska ruleta in ker prihajajo vedno močnejše doze, bo teh debilov vedno manj. Samo takrat bo za večino že prepozno.

Kaj se maš pa ti debilen Robi sploh še za oglašat. Ti si itak od začetka proti vsemu. Proti maskam, razkuževanje, distanci. Tu nas je pa veliko necepljenih, ki vse te tri preproste ukrepe upoštevamo in normalno peljemo naprej brez okužbe.

Nelly228, 06.11.2021 ob 12:19

Budale.Cepljeni ste pa paničarite…Ne bomo se cepili sploh če smo preboleli ne! Isto smo zaščiteni vi cepljeni in mi preboleli,sam da boste vi imeli še trajne posledice zarad cepljenja.

Jaz pa poznam prebolele s trajnimi posledicami. Enega imamo v družini. In kaj zdaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close