Cepimo se zaradi pritiska in ne zaradi sebe
Predpogoj, 15.09.2021 ob 07:21
nezrelost, 15.09.2021 ob 07:13
Jap jap, v Sloveniji deluje samo prisila. A ni to žalostno… Še zelo daleč smo od zrelosti za demokracijo in svobodo. 🙁
Predpogoj za demokracijo je demokratična vlada in primeren odnos do množic. Zanimivo je, da so se v državah, kjer imajo voditelji spoštljiv odnos do državljanov in kjer je stroka zaupanja vredna, cepili v visokem deležu. Pri nas pa česa drugega kot groženj in žaljenja ter nekonsistentnih izjav ne poznamo. Imamo vladi poslušno “stroko”, tako da sama sem pred odločitvijo, ali se cepiti, prebirala tuje znanstvene članke, in se na tej odločila za. Otrok pa cepila ne bom, tudi na podlagi mnenj tujih strokovnjakov.
Ni zaupanja pri nas, ne v vlado, tudi ne v stroko. Ne da se pričakovati zaupanja pri takem odnosu.
nizaupanja863, 15.09.2021 ob 10:07
Ni zaupanja pri nas, ne v vlado, tudi ne v stroko. Ne da se pričakovati zaupanja pri takem odnosu.
Ce bi politika in stroka nastopila drugace in stvar predstavila kot skupni projrkt v dobro vseh nas ter posteno povedala, da je cepivo poskusno, da bodo stali za vsemi zapleti zaradi cepiva, da se vedno lahko fases virus in zbolis, lahko tudi umres zaradi kovida, ceprav si cepljen, ce bi res vse po resnici in posteno povedali, koliko prebolevnikov ima trajne tezave in zakaj, koliko je umrlih zaradi drugih bolezni, ne zaradi same okuzbe s kovidom,…,
skratka, ce bi nastopili z resnico in empatijo, bi danes bilo po vsem svetu ceoljenih 90% ljudi!
Tako pa ob vsem tem sprenevedanju nihce vec ne verjame stroki, ker ta deluje prodano in prodanemu cloveku pac ne mores zaupati!
Kam gre, 15.09.2021 ob 06:22
Kaj ni žalostno, da se zdaj ljudje cepijo zaradi pritiska in ne zaradi zaupanja v cepivo in zdravstvo 🙁
pa sem cepljena že od poletja, da se ne bo kdo spuščal v to
Žalostno? Tragedija kje živim…
Ko sem videl tiste vrste na TV včeraj… mi je šlo pa res čez pisker in prisiljen sem bil še malo poslabšati svoje mnenje o splošni populaciji.
papir si podpisala, da si odgovorna ti in ne proizvjalec cepiva, ki je še v testni fazi sicer – če bo kaj narobe? Ne, nism proti cepljenjem, samo takih papirjev pa žal ne mislim podpisovati – ker mi jih pri vsakem predhodnjem ceepljenju v zadnjih 30ih letih ni bilo treba in cepiva s katerimi so me cepili, niso bila v testni fazi. Spoštujem tvojo odločiteev brz zgražanja in omalovaževanja, ti pa spoštuj mojo gled eteh cpiv proti kovid19, brez zgražanja in omalovaževanja.
epidemije pri nas uradno ni od junija, 15.09.2021 ob 11:45
papir si podpisala, da si odgovorna ti in ne proizvjalec cepiva, ki je še v testni fazi sicer – če bo kaj narobe? Ne, nism proti cepljenjem, samo takih papirjev pa žal ne mislim podpisovati – ker mi jih pri vsakem predhodnjem ceepljenju v zadnjih 30ih letih ni bilo treba in cepiva s katerimi so me cepili, niso bila v testni fazi. Spoštujem tvojo odločiteev brz zgražanja in omalovaževanja, ti pa spoštuj mojo gled eteh cpiv proti kovid19, brez zgražanja in omalovaževanja.
za avtorico “Normaln lajf”, ni scitiralo…
probaj razmišljati, 15.09.2021 ob 11:45
Normalen lajf so ti najprej vzeli, a ne? In namesto razmisleka si raje pohlevno sklonila glavo in zavihala rokav.
Kako to misliš, da je pohlevno sklonila glavo in zavihala rokav? Delati nekaj, kar je prav, nima zveze s pohlevnostjo, kajne? Zakaj se pa ti upiraš nečemu, kar je prav? O tem raje razmisli.
jao riti potopane, 15.09.2021 ob 12:06
Kako to misliš, da je pohlevno sklonila glavo in zavihala rokav? Delati nekaj, kar je prav, nima zveze s pohlevnostjo, kajne? Zakaj se pa ti upiraš nečemu, kar je prav? O tem raje razmisli.
Debilno seveda ne razmišlja.
Najprej ti zločinci nekaj vzamejo, potem pa s svojo pohlevnostjo podpreš zločince, ob tem pa jamraš, da to počneš zato, ker hočeš tisto, kar so ti zločinci vzeli.
petrol zapira ročke, 15.09.2021 ob 10:04
Mag. Stanko Pušenjak, dr. med. – odgovor Alenki Bratovšek, na FB: “Vsi ti ukrepi generalno nimajo popolnoma nič opraviti s skrbjo za zdravje prebivalstva. Gre izključno za testiranje ubogljivosti in upogljivosti. Prav noben od ukrepov nima znanstvene podlage. In prosim, ne se pretvarjat, da pri tem ne sodelujete. Prav vsi pri tem sodelujete od prvega do zadnjega, ne glede na nebesno stran političnega prostora. Če bi koga skrbelo zdravje, bi ga prav tako skrbeli vzporedni učinki ukrepov na zdravje že od marca 2020 dalje, ko so morda ukrepi še bili posledica nevednosti, kaj, kako in koliko ta p(l)andemija ogroža sisteme kot je npr. zdravstveni, gospodarstvo, družabno in kulturno življenje, finančni sistem ipd. in kolikšen delež prebivalstva in kateri je bolj na udaru. Najkasneje od junija 2020 dalje pa gre za načrtno sprenevedanje in pristransko selekcioniranje informacij na način, ki prikazuje le temno stran in potencialne grožnje corone, od katerih se pravzaprav nobena ni uresničila in ta izostanek uresničevanj groženj seveda ni posledica nobenega nesorazmernega ukrepa, ki so se ves čas stopnjevali z občasnimi premori in ukinitvami represije in niso imele drugega učinka kot izgubo spomina, kaj vse od svobode smo si pustili odvzeti in nad čimer se niti več ne zgražamo. Ne manjka več veliko in žaba bo skuhana! Tudi po vaši zaslugi.”
Bravo!! Odlično je Pušenjak napisal Alenki.???
Da ne bo t.i. “leva opcija” mislila, da ni nič kriva za to strašenje, tiranijo, grožnje in posiljevanje s cepljenjem!! Pa še kako vsi po vrsti držijo štango zraven tej naši oblasti!
Srečo imajo, da ima slovenski volivec spomin zlate ribice.
robi567, 15.09.2021 ob 12:15
Debilno seveda ne razmišlja.
Najprej ti zločinci nekaj vzamejo, potem pa s svojo pohlevnostjo podpreš zločince, ob tem pa jamraš, da to počneš zato, ker hočeš tisto, kar so ti zločinci vzeli.
Jaz predlagam, da virus SARS-COV2 za vse večne čase spravimo v samico v najstrožjem in najbolj varovanem zaporu na svetu. Ker so res pravi zločinci ti virusi.
kaj je prav?, 15.09.2021 ob 12:34
Tebi se zdi prav, da nas vse pozaprejo zaradi bolezni, ki je okuzila 12% ljudi in zaradi katere je umrlo 2% okuzenih?
Potem pa nam vsilijo cepljenje za bolezen, ki je mocnejsa gripa?
In cel svet se ukvarja s tem!
Pa dobro, ali se lahko prosim prostovoljno nekam zapreš? Da imamo cepljeni mir pred tabo in tebi podobnimi in spet normalno zaživimo po dveh letih…
Forum je zaprt za komentiranje.