Cepilni centri bodo odprti preko noči -dva meseca ste prepozni
Timing 3 odmerka v Sloveniji se ne sklada s priporočili EME.
EMA priporoča poživitveni odmerek od 3 do 6 mesecev po PRVEM cepljenju proti covidu, pri nas pa cepijo šele po 6 mesecih po drugem cepljenju.
Janši je v interesu, da ljudje zbolevajo in tako ohranja zaprtje države – ljudje se ne smejo zbirati, to ga ogroža. Aktivirani so tudi vsi mogoči troll plačanci (tule gor so to Robi, Ludi, cepec Darko najbrž ni plačanec, je samo zabit sanjač), ki poskušajo ljudi odvrniti od cepljenja in posledično odprtja države in združevanja ljudi. Dalj časa ko bomo omejeni, bolje je za SDS, ki nemoteno rovari in uničuje državo ter si jo podreja.
Cepilni genocid je samo dokaz človeške debilnosti.
https://www.facebook.com/100000367421386/videos/290614669681345/
čefurček mehurček, 15.12.2021 ob 08:50
Moji pogoji so sledeči:
1. Zahtevam dokukent na katerem bodo podpisani zdravniki in ti strokovnjaki, ki velevajo, da se cepim. Ta dokukent bi moral vsebovati razloge zakaj bi se cepil.
2. Kdor koli bi me cepil bi moral meni predložiti osebno in jaz bi jo pofotkal. Če bi prišlo do zapletov bi to osebo tožil.
3. Pokazali bi mi morali vialo in kodo viale. Zahteval bi vialo, ki se začne s številko 1 torej placebo.
Kaj ti vse to pomaga, če boš na koncu podpisal, da se cepiš prostovoljno.
kajfffffk, 14.12.2021 ob 23:24
vse po istem kopitu, 14.12.2021 ob 13:11
.https://www.24ur.com/novice/korona/dnevi-cepljenja.html
pa kaj jim ni jasno – na vrhuncu razvitih okužb se pa ja ne cepi -ker traja vsaj 1m da se imunost razvije…
A se spomnike, kako so nam v preteklostih plozali – pred epidemijo npr. gripe se je treba cepiti vsaj 2 meseca? Torej če je gripa v navalu decembra, oktobra najkasneje 🙂
A je cepivo morda due to date, da se tako mudi?
In ja, komentarji pod člankom:
“genir
14.12.2021, 13:06:49
Nihče ti ni branil, da bi se cepila prej, kaj zdaj jokaš?
Daj vklopi malo možgane:
nočno cepljenje, torej izven delovnega dnevnega časa s temi cepivi , bi bilo edino upravičeno, če bi to cepivo delovalo tako, da ko bi zbolel za kovid virusom, dobil simptome in se šel takoj pošpontat, da bi tako kot že okuženi preprečil, da dobiš hujši potek. Edino v tem primeru bibilo smiselno; tako je pa BZVZ, da odtrgavajo osebje od njihovih družin, za kaj – nočne višje dodatke?
In kot je že nekdo napisal, hodili se bodo verjetno gret brezdomci.
Morda pa je drug trik, ki hoče preslepit trezno presojo Slovencev: Ponoči so ljudje v predprazničnem času malo dobre volje ( beri opiti po kakšnem druženju zunaj na prostem)- kaj a pričakujejo, da bodo v netreznem stanju hodili se špontat, potem pa še na štacjon na burek?
Problem je verjetno drugje- rok uporabe cepiv v skladiščih.
Stevo, 15.12.2021 ob 06:58
Super ideja. Omikron je zelo nalezljiv, se imate sanse, da se ga izognete. Cepite se, zdaj vam je cepljenje se bolj dosegljivo. Stroka je enotna: cimvecja precepljenost bo edina koncala to moro.
Tako nalezljiv, da mu je od marca uspelo okužit celih 10 ljudi. :))))))))))))
Cepljenje je samo za debile. Tudi pri nas imaš takšne, ki promovirajo cepljenje, sami pa so necepljeni.
https://www.facebook.com/groups/202215498310545/permalink/308851220980305/
Joj, jaz pa ponoči spim, pa tako sem si želela po 1. dozo.
Seveda bodo nočne izmene za cepljene, še zobarji so se javili, da bodo pomagali, v dopoldanskem gosposkem del. času pa ne prideš skoraj nikamor.
Če imaš kako dolgotrajno bolezen, si naročiš zdravila, hop, dobiš obnovljiv recept in boli jih kako si.
še malo, pa si bomo diagnoze sami iskali in odrejali pa v ambulanto javili, katera soseda, ki ima podobne znake ali bolečine, mi je povedala kaj naj naročim.
Ostaneš brez besed. Kdaj ste svojega zobarja nazadnje videli? Če ne, pozanimajte se kje bo cepil, pa ga pojdite pozdravit.
Brezveze, ta ful precepljene države se že zapirajo in nima veze nič s cepljenjem.
Pri nas pa tudi če gledaš, okužbe zelo hitro padajo. Kmalu nas bo zmanjkalo, ker nas je samo 2 milijona. Veliko jih bo pospravilo še cepivo in prepozno odkriti raki in kardiovaskularne bolezni. Številke so grozljive in te ljudi so umorili tisti ki predpisujej neke “ukrepe” ki očitno ne delujejoi, če niti enega seva ne zaustavijo skupaj z vsemi cepivi.
Kdor do zdaj ne vidi natega in kriminala, je ehm. Čiv čiv.
Forum je zaprt za komentiranje.