Centralni register podatkov o pacientu in zVem
Anonimno 2844, 24.08.2025 ob 18:05
Crpp zvem je nevaren, 24.08.2025 ob 17:26
Tale register bi morali ukiniti.Digitalnost ubija.Meni so vnesli napačne podatke,so me skoraj začeli napačno zdraviti.Kljub napačno postavljeni diagnozi,vpisu podatkov od neke druge osebe,prepričevanju so me imeli za norca.Dobro da sem priseben,sicer bi bil že mrtev.Odgivornosti nobeden ne prevzame.Vsi valijo krivdo na druzga.Sem v društvu zdravniških napak in je ogromno tega.Sem vložil prošnjo za ukinitev zvem portala.Upam da bo čimprej urejeno.Slovenskemu zdravstvu,zvem sploh ne zaupam.Ko grem na preiskave želim v pisni obliki da preverim točnost.
Omg, saj ne morem verjet no.
In kako si ugotovil, da je prišlo do napake?
Društvo zdravniških napak, prvič slišim.
Ni samostojno društvo. Društvo zdravniških napak deluje znotraj društva nepismenih.☝️?
Ti Si pa res kupu…
Saj v z vem tudi vidiš pisno… kakobpa ti mislis da je tam, ce ne pisno????… sam Lahko vse prebereš… in tudi vse vidiš, kdo dostopa do tvojih podatkov in tudi kaj z njimi počne…
Vse se vidi in beleži.
In se za tisto, ki ji ni jasno za kaj bi bili dobri izvidi lab… recimo en primer: greš na kaksen samoplacniski pregled in so lahko relevantni… ce jih imaš doma, ne rabiš guzve delat v ambulanti osebnega zdravnika, da ti jih posreduje…
Anonim753, 24.08.2025 ob 20:44
Ti Si pa res kupu…
Saj v z vem tudi vidiš pisno… kakobpa ti mislis da je tam, ce ne pisno????… sam Lahko vse prebereš… in tudi vse vidiš, kdo dostopa do tvojih podatkov in tudi kaj z njimi počne…
Vse se vidi in beleži.
In se za tisto, ki ji ni jasno za kaj bi bili dobri izvidi lab… recimo en primer: greš na kaksen samoplacniski pregled in so lahko relevantni… ce jih imaš doma, ne rabiš guzve delat v ambulanti osebnega zdravnika, da ti jih posreduje…
On nima pisno. Zanj narišejo ker ne zna brat.
Forum je zaprt za komentiranje.