Najdi forum

cenik

pozdravljeni!

jaz bi vas pa še rada vprašala ali je možno dobiti vaš cenik storitev- katere vrste storitev ponujate in cene posameznih?

najlepša hvala.
maja

Pozdravljena!

Na spletni strani http://www.cosmetic-line.si si lahko ogledate cenik!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301
lp, ewy

Pozdravljeni, pogledala sem vas cenik na internetu, ampak nikjer ne pisejo cene za lasersko odstranjevanje dlak, navajate pa v forumu, da to tudi opravljate, zato me zanima priblizna cena, za odstranjevanje na trebuhu (tudi okrog prsi).

Pozdrav!

Ta lajnovejši, pulzirajoči laser, šele prihaja v Slovenijo, mi smo se n njim seznanili in ga bomo zagotovo imeli!V začetku naslednjega meseca, se bo dalo laser že dobiti, ampak, ker se bljiža poletje, ko se laser ne sme uporabljati za odstranitev dlačic (potrebujemo pet ponovitev v razmaku štiri do šest tednov), to ne bo sedaj izvedljivo!Tako, da smo se pri nas odločili, da bomo dejansko laser imeli v septembru in bomo lahko začeli izvajati te posege!Stranke pa bomo seznanili z njim že sedaj, da bodo vedele njegove prednosti, pred drugimi laserji!
100%ODSTRANITEV VIDNIH DLAČIC
SAMO 4 DO 5 PONOVITEV JE POTREBNIH ZA REZULTAT
BREZ MOŽNIH POSLEDIC

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

A se odstranijo tudi svetle dlacice in puh? A se pred postopkom moras pobrit?To me zanima zaradi tega, ker me je strah, da ce bi si pobrila svetle dlake in laser na njih ne bi deloval, bi mi le te postale bolj ocitne.

Pozdravljena!

Vaš strah je nepotreben, kljub temu da je tak postopek, je na koncu zelo lepa neporaščena koža na tistem mestu!

LP!

na vaši spletni strani nisem zasledila cenika??

Pozdravljena!

Cenik na naši spletni strani obstja, na vsaki strani je nakoncu besedica cenik, kjer se klikne in se odpre cenik!

http://WWW.COSMETIC-LINE.SI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close