Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Cenik laserja!!!

Cenik laserja!!!

Zanima me, kakšna je cena za lasersko odstranjevanje po celem telesu (pazduhe, podlaht, cele noge, bikini). Je kakšen popust za vse skupaj?
LP, Klavdija

Pozdravljena!

Ker se bliža poletje bi,če bi se odločila lahko začele s pazduho in bikini predelom.Glede na to , da bi potem po poletju, ko bi zgubila barvo delali še noge in roke se bi dalo seveda zmeniti za popust!
Najlažje bi bilo, če bi se naročili in oglasili na posvetu, kjer vam bi se vse dogovorile!

Lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zanima me tudi vaš delovni čas! Sem s Prekmurja! Ali delate v soboto?
LP, Klavdija

Žal v soboto ne delamo.
Smo pa od ponedeljka do petka od 8 do 20h!
Tako da upam , da vam bo uspelo priti!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

ei v Nm maš ful pocen. če te zanima kje povej, upam, da novjo mislni da delam reklamo sam imenuje se KS Jure.

Tud v Lj na Viču so ugodni
L. -) B

ja v Ljubljani mislm da sem najdla najcenejšga, za dlake Majo res dobre cene
pa lahko plačaš tud na obroke, punce mislim da so tri so ful prijazne

Sem bila najprej mal tko tko zarad cene, sam je bla frendica tm za bikini brazil, zadovoljna
jaz sem zdej bla enkrta za brazil

energomed, pa reč za Sanjo, taka natančna, pa cist vse ti pove kako pa kaj
prej sem bila 2 x v sensu, pa so me opili za tri obiske tko kt tukej za cel paket, tam imajo res nore cene. pa mi je delala, ena Polona, ful mi ni bla všeč, al pa stvar kemije, lohk pa tud slab dan.
pa sem tud na facebuku vidla da so jih pohvalil za nohte

a.s.

Kakšna pa je kaj cena paketa? Ve katera za ugoden in dober salon na štajerskem koncu?

Rogaška Slatina, proti Ljubljani super ugodne cene!

Na štajerskem koncu je ugoden in dober salon Perfect body iz Mb. Ljubljana pa je tak v vseh storitvah dražja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close