Najdi forum

Zanima me, kje dobiti cene za Ryanair, ker bi se glede na ceno odločila za datum odhoda in prihoda. Kolegica je dobila 3,5 € v London in 8,5 € nazaj. Karkoli gledam za poletje, nikoli ne najdem take ali vsaj približno take cene. Oboje je letela z Ryanair. Predvidevam, da je seveda cena odvisna od sezone. Torej, kdaj so leti najcenejši in kako priti do te informacije da bi se dalo leteti tako poceni? Hvala za odgovor.

Da dobiš ugodno ceno je dosti odvisno od ”sreče”. Cena se stalno spreminja, glede na povpraševanje, zasedenost letala, datum leta…
Predlagam ti da vsake toliko časa greš na internet in pogledaš kakšne so trenutno cene. Če sta ti datum odhoda & prihoda vseeno, potem malo glej za različne datume (enega za drugim). En dan je cena lahko 70 EUR, naslednji dan majo pa akcijo pa je cena 0,02 EUR (ni napaka!).
Veliko sreče 😉
LP, Samo

Cene za Ryanair dobiš kar lepo na tem forumu in sicer poglej e-rezervacije.
Tudi sam sem si tukaj naročil karto za London in sem za dve povratni karti z taksami plačal
le nekaj manj kot 30.000 SIT. Pogledaš si približne datume odhoda in prihoda, izbereš najugodnejši dan in potrdiš rezervacijo.
Glede vseh informacij pa jih dobiš pri prijaznem osebju Aviatic d.o.o.

Res je, tudi na tej strani se da rezervirat karte. Samo glede cene ni vse jasno. Zgleda, da pri Aviaticu zaračunavajo provizijo (po nekih naših izračunih/ocenah nekaj tisoč sit).

Joe: preberi si še tole temo: http://www.travel.over.net/forum/read.php?f=24&i=29&t=29
Aviatic sploh noče dati konkretnega odgovora glede provizije. Se samo zgovarja na neke zakone.
Pa tut zlo prijazen ni bil.

pinceta: ti rajš rezerviri karte na RyanAirovi domači strani. Vsaj veš pri čem si in kam gre denar. Postopek je pa na obeh straneh enak.

OK, zgleda da znajo biti nekateri pri Aviaticu tudi prijazni. Pohvalno!

Poskusite prijaznosti nauciti tudi druge zaposlene.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close