cene stanovanj čez kako leto
In to se je zgodilo ravno v marcu? Res si neverjeten, pravzaprav že patetičen, kako se z vsemi kremplji trudiš scati proti vetru…
Če že ne razumeš statistike, vsaj poslušaj tiste, ki jim to ni španska vas…vsak marec v letih 2006 – 2009 so plače zrasle za 2-3%, kar po tvoji razlagi pomeni, da ljudje z minimalno plača so množično odpuščani vsak februar.
Ali pa ima čisto po naključju število delovnih dni kaj opraviti s tem kot že ves čas trdi naš stari dobri olala?
PA kdo kaj zanika debil blesav…
Saj znam prebrat statistiko!!!
Rast plac se je zgodila zaradi rasti plac v javnem sektorju—virant…
V gospodarstvu so se place znizale…
Padec cen nepremicnin se bo zgodil,lahko se tako pihate in zanikate…
Masimo je pravilno napovedal—naslednja petletka bo pokazala da cene ne morejo samo rasti…
Smo ze na -20% proti letu 2007,se 30% pade v letu in pol in smo ze na 50% proti letu 2007…
Se cujemo ob novih analizah in podatkih.
THEMAN
Ti so šele najebal…
Ti so šele najebal…
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8022578.stm%5B/quote%5D
Imaš kakšen podatke še za luno ali mars?
@Naključni, theman in ostali :
Ne zagovarjam teze, da bodo cene padle, kot tudi ne zagovarjam teze, da bodo cene ostale kot so, ker enostavno tega ne vem. Če pogledate moje oglašanje v tej temi, nisem nikjer ničesar pisal, kaj se bo dogajalo s cenami.
Opozarjam samo na neumnosti o katerih pišete, saj verjetno v goreči želji da izpadete bolj pametni in razgledani, podatke mečete kar na pamet. Precej bolje boste izpadli, če boste pisali manj ter samo o tistih temah, ki jih poznate oziroma razumete.
Nista brezposelna, sta pa gotovo zelo zanimiva za brat, včasih zelo poučna. Odkar berem Themanove prispevke, sem se naučil zmerjat na nivoju. Naključni me je naučil, kako se obnašat v skladu z ekonomsko logiko. Če je trenutno cena ledvic na trgu visoka, prodaj eno nemudoma! Odkupil jo boš pozneje, ko cene padejo.
izbrani izvod arhivski izvodi iskanje po arhivu tiskanih izdaj rezultati iskanja Delo, 14.05.2009html pdf
kazalo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Delo, 14.05.2009Industrijska proizvodnja
Po vsej Uniji še kar navzdol
…
Slovenija je med petimi članicami Unije, kjer industrijska proizvodnja počasi narašča: marca se je povečala za 0,2 odstotka. Od držav, ki po nepopolnih podatkih izboljšujejo statistiko skupnosti, pa sta na vrhu Portugalska in Finska.
V treh mesecih -6%,hahah
Se vidimo na -50%
THEMAN
Dokazal sem da je moj izracun in trditv da bo prislo do obcutnega padca cen nepremicnin pravilna!!!
Smo pa sele na zacetku padca…
Se ne bom cudil ce pride v Ljubljani tudi do -40,-50% na povprecni m2…
Olala ti pa odjebi s tem podjebavanjem in lajanjem,imas uradno statistiko in tam ti pise da je v samo 3 mesecih cena padla -6%…
In to samo v treh mesecih,toliko o vasem trgu nepremicnin ,ki je neunicljiv…
Se 40% dol v naslednjih 2letih pa bomo na priblizno normalnih cenah…
Ta tema pa bo vrjetno se dolgo zivela,ce seveda ne bodo zaprli serverja…
Sedaj pa res lep pozdrav,se umikam iz debate.
THEMAN
Forum je zaprt za komentiranje.