cene javnih prevozov in potrebscin v UK
Zivjo,
postavila bom malo vec vprasanj, upam da dobim odgovor na vsaj nekatera
zanima me prvo kje kopujete vozovnice za vlak in avtobus, ce potujete v VB, ali je kaj razlike kje kupis sploh?
Kaksne so cene javnih prevozov avtobusa na kratke razdalje, predvsem na podezelju?
Sedaj pa me se zanima glede cen nujnih potrebscin. Dostikrat slisim da govorijo, kako gromozanske so cene, pa vendar sem se presnji teden po internetu pogovarjala z nekom, ki je trdil, da sploh ni velike razlike, ce gres v prave trgovine. Tako je nasel v veleblagovnici TESCO hrano se ceneje kot v Merkatorju v Ljubljani, enako je za oblacila odstev mnogo manj. Pa tudi za milo in podobne zadeve, je odstev normalno vsoto, kot pri nas.
Sedaj sem pa zares zmedena, komu verjeti. Prosim, ce se malo razpisete glede cen v Veliki Britaniji.
tnx
Lidija
Ojla,
po mojih izkušnjah je avtobus ugodnejši od vlaka, ki je res nezaslišano drag. Konkretno pa ne znam povedati. Ampak tukaj je Google, tako da problemov ne bi smelo biti!
Oblačila utegnejo biti res cenejša, kar naprej so neke razprodaje in če si potrpežljiva in imaš nekaj kondicije, se ti bo letanje po trgovinah gotovo izplačalo. Definitivno pa so cenejše knjige – in tukaj se moram zares brzdati, kadar skočim tja gor. Ponavadi jih prinesem celo potovalko!
Forum je zaprt za komentiranje.