cene bazenov v sloveniji
zadnja tri leta sem precej v raznih bazenih , a opažam vedno isto: če nisi penzionski so cene bazenov vsaka pol leta višje za 10 % !
čehi tipično zaračunavajo 10 , 20 kron na dan , hrvati 10 , 15 kun , a pri nas pa 5 , 10 , 15 evrov ?
potem se ni za čudit last minut ponudbam:
– terme zreče 2 penziona 15 , terme olimija 20 jurjev , z vsemi dodatki še 50 % več.
občutek imam da postajamo pri cenah švica , pri plačah pa balkan !
pripravil na vaše želje ” najceneje “
Lord, a si se končno zbudil. Dobrodošel na planetu Zemlja !!!
Cene so relativna zadeva.
Poznam tudi hotel ki ima Vikend paket:
2 x polpenzion v hotelu + 3 x kopanje v termalnem bazenu bazenu,… za samo 9.990 SIT
In enaka ponudba je za smučanje na enem izmed slo. smučišč:
2 x polpenzion in 3 x celodevna sm. vozovnica za neverjetnih 9.999 SIT
Samo na žalost ti tega nikoli ne boš izvedel, ker ne hodiš nič v tur. agencije, jaz pa delam tam 🙂
Ajde lepo se mej v Topolšici
Ne me vikat Lord.
Ni ta ponudba od naše agencije.
SKI BOOM VIKEND NA KOPAH samo 9999 SIT
2 x polpenzion
3 x smučarska vozovnica
http://www.pohorje.org/default.asp?id=750&hotel=GRMOV%C5%A0KOV+DOM+KOPE
HOTEL JERUZALEM TERME BANOVCI samo 10.900 SIT
2 x polpenzion
neomejeno kopanje v Banovcih
http://www.radenska-zdravilisce.si/jeruzalem-hotel.htm
Veš Lord – tut turistični delavci smo samo ljudje. In delno smo plačani tudi od informacij ki jih imamo. Upam da to razumeš, ko tolko agencije kritiziraš.
LP AGENT
Še ena klasična slovenska. Terme 3000. V soboto se pripelješ v kamp, v nedeljo popoldne se odpelješ, in ker avtomatično dobiš karte za bazene za 2 dni, tudi plačaš dve nočitvi v kampu. Tako praktično za en dan plačaš dva in nobena pritožba ne pomaga. Za družino sem plačal za en dan toliko kot bi za enega en teden v Turčiji. Sram naj jih bo, a jih ni. Direktor mi je odgovoril, da se jim tako najbolj splača. A res? Nas tam na ta način ne vidijo nikoli več.
odgovor mihipr: tip ki ki je težil 20 minut je bil težki kaliber , teženje kar tako pa je sestavni del službe v turizmu , in kljub enim in istim vprašanjem me to delo zelo veseli.sploh pa so turisti če znaš z njimi zelo prijetni sogovorniki………………………
in hvala fani za pesmico , slovenija gre pri talentih naprej !
Forum je zaprt za komentiranje.