Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine cena zemljišč na obrobju Domžal

cena zemljišč na obrobju Domžal

Počasi bomo začeli iskati parcelo za gradnjo hiše. Mika nas okolica oz. bolje rečeno obrobje Domžal. Mi kdo lahko pove v kakšnem rangu se gibljejo cene parcel (iščemo kakšnih 400-500m2), pa da ni v okolici kaj zelo motečega (vem, da je to subjektivno; sem je zajeto npr. parcela pod/zraven daljnovodov, zelo zanemarjeno, nedostopno, problem s sosedi)? Da lažje presodim, če imamo sploh kaj šans …

odvisno koliko od Domžal in v katero smer.
Imaš na strani nepremičnine.net vse kar te zanima pa si oglej.

lp

Cene parcel v okolici Domžal (se pravi: Radomlje, Jarše, Preserje) so okoli 250€ na m2.

A v okolici Domžal je še kaj parcel, kjer ni v bližini nečesa motečega? :))))))

Sama sem Domžalčanka že od samega rojstva, pa sem obupala nad iskanjem normalne parcele po normalni ceni, bi si raje večje stanovanje privoščila…

Za moje pojme so cene absolutno previsoke glede na številne moteče dejavnike- hrup avtoceste na enem koncu, papirnica in Helios na drugem koncu (in smrad), smrad na Ihanskem koncu. In še kaj bi se našlo.

A da smrdi?? Kje? Ihan in od Heliosa. A na Pšati tudi smrdi – je to pogosto? Mi tudi malo razmišljamo v o nepremičnini v tisti smeri… domžalski…

Kaj pa proti Trzinu? V bližini Depale vasi? Sicer ne vem, če se trenutno prodaja kaka parcela, sem pa zadnič ko sem šla na obisk h kolegici v Depalo vas opazila da se kar dosti gradi tam oz. je kar nekaj na novo zgrajenih hiš. Meni je tam super lokacija. Center mesta je blizu a vendar si na obrobju in obdan z naravo. Povezave z Ljubljano so tudi dobre… Kako je pa z motečimi zadevami pa ne bi vedela 🙂 Je tam nekaj kmetij še, verjetno da kdaj tudi kaj prismrdi 🙂

Lp

Dajte nehajte flancat, da smrdi. Smrdi edino od čistlne naprave, pa še to samo kadar je nizek pritistk in kakšno urco, dve. Cene parcel so pa res previsoke. Imaš pa vse pri roki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close