Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cena za implantat

Cena za implantat

Zanima me cena za implantat skupaj z zobno krono. Ali je kdo pred kratkim imel ta poseg, kako ste zadovoljni in koliko ste plačali za celo storitev. Hvala za odgovore že vnaprej in lep pozdrav.

Imam enico, dala delat v LJ, 800€ implantant, 550€ zob, strošek je še slikanje, par €.

Ni ravno tako kot lasten zob, v kar te prepričuje zobar 🙂 je pa definitivno bolje kot karkoli drugega. Mene moti edino dlesen, ki ni enake barve kot tam, kjer je kost, ob zdravih zobeh, na srečo se ob mojem smehu dlesni ne vidi 🙂

Zdaj se pripravljam na še enega, šestico, me že zvija 🙁

Jaz imam sestico in naj te ne zvija 🙂 Meni je v Radovljici pulila ven zob in mi je neki zasustrala, ker ni imela moci in sem po tej travmi sele cez par let dajala notri implantat. Stal je sicer tja v 2000EUR, sem pa super zadovoljna, sedaj ne vem vec, da ga imam in ne cutim razlike. So mi pa delali prvic operacijo in kost dodajali, pa so po 6 mesecih ugotovili, da ni ok, mi je dal vijak ven in spet operacija, baje da celo zelo zanimiva za zobozdravnike. To drugo mi je delal na svoje stroske. Potem pa se krono notri. Od vsega nastetega je bilo najbolj bolece, ko mi je vzemal odtis za krono :-)) Sem pa po vseh treh posegih ( dva notri in en ven) dva dni pila tablete, da ni niti zacelo bolet in tako prisla cez brez bolecin.

Tudi meni so dajali novo kost v enico in potem implantant in ostalo … in tako kot ti sestica … najhuje mi je zaradi tega odtisa, tista pasta v ustih … zadnjič mi je komaj ratalo da nisem bruhnila 🙁
Tega se najbolj bojim 🙂

Pa saj vem da bo potem bolje 🙂

Jaz imam 2 in sem dala 2000€ v Postojni, dr.Bubic v Zdr.domu. Zelo zadovoljna, so mi pa dlesni precej težav delale, tako da sem bila skeptična kako bo s temi implantati, ali jih bodo sprejele ali ne…za zdaj je vse ok. Pa tudi jaz sem imela grozen strah pred zobarjem nasploh in na začetku vsa trda sedela na stolu, ta zobar mi je pa s svojo potrpežljivostjo in nežnostjo pomagal premagati ta strah.. v glavnem, same pohvale z moje strani. Srečno!

Belinaa, ali je bil eden 2.000 eur ali oba skupaj?-

Oba 2000€ ampak sem delala še druge stvari in mož tudi in otrok aparat za zobe..pa smo se dogovorili za ceno. Priporočam, da se zglasiš pri njemu in vprašaš, ker je tudi odvisno kateri zob pa še sto drugih dejavnikov.. Preverjeno se da dogovorit za vse, je zelo odprt, korekten in ti pove na začetku kako bo potekalo, koliko bo stalo, kaj se da še narediti…meni so namreč drugi dr. želeli izpuliti vse kar mi je ostalo in vstaviti navadno protezo ker so obupali nad dlesnijo in hb se nisem odločila za to varjanto.Vedno je dobro imeti še kakšno mnenje. Še posebej kar se zob tiče. LP

Implantat je bil 800 eur, protetika (krona) še 900 eur, rezultat je odličen, ne vidiš nikjer, da je umeten zob. Z inplantatom nimam težav, pomembna pa je ustna higiena (raba nitke, interdentalnih ščetk, redno umivanje). Tudi kontrole po posegu pri svojem zdravniku so nujne.

LP, srečno.

Jaz sem šla v Ljubljano, Zobna hiška d.o.o., Ambrž Andrej. Za implatant sem plačala 600 €, zobna krona je bila 500 €. To je bilo 2 leti nazaj. Sedaj grem še 2 urediti, pa še neko akcijo imajo sedaj

Jaz sem na netu našel Zobna hiška d.o.o. v Ljubljani. In mi ni žal, prijazni, hitri, sem delal mostiček in mi je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close