“cena” za imeti prav
SEj ga tudi nisem uporabljal. Kar sEm hotEL povedatI je to, da če nekomu napišeš, da je naredIL par slovničnih napak, da s tem ne izpadeš lih kot nek car, prej kot nekdo, ki mu hitro zmanjka argumentov.
Ocena : 1 ( nezadostno )
by šica senza[/quote]Sadni a je tista krava na slikci bila za smejat ali samo te tvoje besede sedaj?
Pa kaj q…c ti je tako težko napisat zraven kdaj se naj smejimo?
Daj bodi malo bolj kolegialen, če si že tako brihten, da samo ti to veš…..
Tisti nekateri je kar ednina, ki ne šteka niti, ko se mu nastavi tisti isti špegl, ki misli, da ga on postavlja drugim in to neumorno od jutra do večera dolgih sedem let…perpetuum mobile.press
anyway ive given up, my friend..vsaj midva sva se še včasih razumela, sadni… ali je tudi to samo še spomin…[/quote]
Brez skrbi, da zašteka. Težava je, da ti ne tega ne poštekaš, ker je ta vedno korak ali dva pred tabo. :))[/quote][youtube]-KtFZMN7_Bw[/youtube]
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Brez skrbi, da zašteka. Težava je, da ti ne tega ne poštekaš, ker je ta vedno korak ali dva pred tabo. :))[/quote][youtube]-KtFZMN7_Bw[/youtube][/quote]Kat. ampak ti si zadnje čase postala le še trenje v ležajih prepetum mobila…… 😉 :))))
Zakaj nam ne privoščiš kaj več od tega? 🙂
SEj ga tudi nisem uporabljal. Kar sEm hotEL povedatI je to, da če nekomu napišeš, da je naredIL par slovničnih napak, da s tem ne izpadeš lih kot nek car, prej kot nekdo, ki mu hitro zmanjka argumentov.
by šica senza[/quote]
Moj cilj tudi slučajno ni bil, da bi izpadla kot neka carica, samo zabavno mi je bilo prebrati tvoj zapis, kako si super duper maturo naredil. Res, samo to. Piši, kakor ti paše, kar se tega tiče, si v slovenskem “zlatem” povprečju. Pa brez zamere. 🙂
In takrat te kravica pomiri? :))[/quote]
… njenih 5 seskov :D[/quote]
O, sht, skoraj se mi je zaletelo od smeha… 😀
by šica senza[/quote]
Moj cilj tudi slučajno ni bil, da bi izpadla kot neka carica, samo zabavno mi je bilo prebrati tvoj zapis, kako si super duper maturo naredil. Res, samo to. Piši, kakor ti paše, kar se tega tiče, si v slovenskem “zlatem” povprečju. Pa brez zamere. :)[/quote]
Slovenščino sm jst s 4 izdelu na maturi, če te že tok firbec matra. Pa ni nobene zamere, sej pravm, da mi tvoje mnenje ne pomen kej dost lol
… njenih 5 seskov :D[/quote]
O, sht, skoraj se mi je zaletelo od smeha… :D[/quote]
Škoda, ker se ti ni
Škoda, ker se ti ni
Moj cilj tudi slučajno ni bil, da bi izpadla kot neka carica, samo zabavno mi je bilo prebrati tvoj zapis, kako si super duper maturo naredil. Res, samo to. Piši, kakor ti paše, kar se tega tiče, si v slovenskem “zlatem” povprečju. Pa brez zamere. :)[/quote]
Slovenščino sm jst s 4 izdelu na maturi, če te že tok firbec matra. Pa ni nobene zamere, sej pravm, da mi tvoje mnenje ne pomen kej dost lol[/quote]
Ne, v bistvu me ne (mislim, da nikjer nisem zastavila vprašanja glede ocene).
Škoda, ker se ti ni
http://www4.slikomat.com/13/0413/7vl-piccc.png%5B/quote%5D
Moje mnenje te sicer ne gane, ampak zakaj si potem privoščljiv? Tako, iz navade?
Včasih sem se trudil dokazovati svoj prav in od tistih, ki so trdili, da nimam želel izvedeti, kje ga lomim.
99% zanikovalcev moje resnice je bilo žensk, ampak nobena ni utemeljila svoje resnice, ker ko MON-klja reče to drži, pa ti misli!
Ti komuniciraš samo z ženskami na MON-u? :O[/quote]
Večina uporabnikov MON-a je žensk. :)[/quote]
V prvem delu stavka omeni ženske, zato se je dalo prebrati, kot da govori o njih na splošno, ne samo o uporabnicah MON-a.
Ti komuniciraš samo z ženskami na MON-u? :O[/quote]
Senza, beri še enkrat kar sem napisal in ne postavljaj bedastih vprašanj!
Zihr si depresivka!![/quote]
Hahaha, še en mojster psihoanalize…
Opala, samo moje komentarje citiraš
Forum je zaprt za komentiranje.