“cena” za imeti prav
Z descem greš na pir in mu dopoveš kaj in kako. Torej ni problema! Pri ženskah je stvar precej drugačna, da ne bom rekel brezupna!
Moje izkušnje pravijo, da SKORAJ vedno ko postavim neko trditev, dobim odgovor, da ni tako. Večinoma je dokazovanje brezpredmetno, tudi pri stvareh, o katerih nimajo pojma.
Čast in slava izjemam!!
So to retorična vprašanja ali želiš, da ti odgovorim na vse? Zveniš kot jaz namreč. :))[/quote]Kako misliš da Spider zveni kot ti? To se ti verjetno samo zdi, ker ga ne razumeš dovolj in si negotov, ampak za svoje počutje ni odgovoren spider temveč ti sam. Če misliš, da spider to počne, da bi te prizadel, se ne spoštuješ dovolj. Ko boš nehal tako misliti, boš osvobojen (teh občutkov). Če ti ni všeč, kar počne, mu poveš, kako se ob tem počutiš in potem se skupaj odločita o morebitnih spremembah. Mogoče te je samo strah, da bi bil prizadet. Mogoče se pa motim.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
So to retorična vprašanja ali želiš, da ti odgovorim na vse? Zveniš kot jaz namreč. :))[/quote]Kako misliš da Spider zveni kot ti? To se ti verjetno samo zdi, ker ga ne razumeš dovolj in si negotov, ampak za svoje počutje ni odgovoren spider temveč ti sam. Če misliš, da spider to počne, da bi te prizadel, se ne spoštuješ dovolj. Ko boš nehal tako misliti, boš osvobojen (teh občutkov). Če ti ni všeč, kar počne, mu poveš, kako se ob tem počutiš in potem se skupaj odločita o morebitnih spremembah. Mogoče te je samo strah, da bi bil prizadet. Mogoče se pa motim.[/quote]
:)))
So to retorična vprašanja ali želiš, da ti odgovorim na vse? Zveniš kot jaz namreč. :))[/quote]Kako misliš da Spider zveni kot ti? To se ti verjetno samo zdi, ker ga ne razumeš dovolj in si negotov, ampak za svoje počutje ni odgovoren spider temveč ti sam. Če misliš, da spider to počne, da bi te prizadel, se ne spoštuješ dovolj. Ko boš nehal tako misliti, boš osvobojen (teh občutkov). Če ti ni všeč, kar počne, mu poveš, kako se ob tem počutiš in potem se skupaj odločita o morebitnih spremembah. Mogoče te je samo strah, da bi bil prizadet. Mogoče se pa motim.[/quote]
Hahaha, še ena dobra danes… 🙂
Od kje pa tebi ideja, da jaz mislim, da on to počne, da bi me prizadel? Da nisi ti tista, ki koga narobe razume? :))
Spider.
Čestitke, si me nasmejal. Še se splača kaj prebrati.
Glede na to, da pa nas/jih res znate citirat oz. predvidet, kaj bi kdo znal napisat, pa lahko zaključujem, da je še upanje, da bodo tudi drugi stopali po poki k samozavedanju.
Jaz preveč. Manj, kot kdo drug, a še vseeno dosti. No, zdaj se bo še to spremenilo. Bo časa še manj, pa tako ali tako se mi zdi, da sem že vse povedala in da se samo še ponavljam.
Kako misliš da Spider zveni kot ti? To se ti verjetno samo zdi, ker ga ne razumeš dovolj in si negotov, ampak za svoje počutje ni odgovoren spider temveč ti sam. Če misliš, da spider to počne, da bi te prizadel, se ne spoštuješ dovolj. Ko boš nehal tako misliti, boš osvobojen (teh občutkov). Če ti ni všeč, kar počne, mu poveš, kako se ob tem počutiš in potem se skupaj odločita o morebitnih spremembah. Mogoče te je samo strah, da bi bil prizadet. Mogoče se pa motim.[/quote]
Od kje pa tebi ideja, da jaz mislim, da on to počne, da bi me prizadel? Da nisi ti tista, ki koga narobe razume? :))[/quote]
Marko, vprašanje na vprašanje od vprašanja vprašnje…. Zelo dosti veržinih postov, ampak vsi so vprašanja. Nekdo(trditev) – Marko(vprašanja_na_trditev), Nekdo(replika_na Markova_vprasanja) – Marko (nova_vprasanja_od_replike_na_vprašanja), Nekdo(replika_na_vprasanje od_Markove_replike_vprasanj), Marko (vprasanje od replike_replike_Markovih_vprasanj) itd….
Izhod iz te neskončne zanke? :)))
Marko ne dobi replike. Markova zadovoljitev? “Ima prav”, ker mu nihče ne replicira. 😀
Matjažko, pa ne da te vprašanja in replike “motijo”? Vseeno pa ti je uspelo svojo repliko zaključit z dvema vprašanjema. :))
Pa ne, da si spet postavil vprašanje, in vprašanje, in spet vprašanje, in vprašanjei, in vprašanje…..? ;)[/quote]
a imata vidva oba tako kratke tiče, da lahko drlata z eno roko z drugo pa še tipkata 🙂
Kako misliš da Spider zveni kot ti? To se ti verjetno samo zdi, ker ga ne razumeš dovolj in si negotov, ampak za svoje počutje ni odgovoren spider temveč ti sam. Če misliš, da spider to počne, da bi te prizadel, se ne spoštuješ dovolj. Ko boš nehal tako misliti, boš osvobojen (teh občutkov). Če ti ni všeč, kar počne, mu poveš, kako se ob tem počutiš in potem se skupaj odločita o morebitnih spremembah. Mogoče te je samo strah, da bi bil prizadet. Mogoče se pa motim.[/quote]
Od kje pa tebi ideja, da jaz mislim, da on to počne, da bi me prizadel? Da nisi ti tista, ki koga narobe razume? :))[/quote]
Fletno.
Meni se zdi predvsem žalostno, kako se nekateri ( nebom sploh omenjal oseb ) tu gor neznajo čist nč pohecat. Pa še takrat, ko se želijo, deluje čist preveč prisiljeno in neizvirno. Humor je v k* , malokateri avtor me zna nasmejat, tako kot me je danes Spider. No, pa sej me je tud že prej dostkrat 😀
Eh, važno je samo to, da si ti že zdavnaj dobil titulo najbolj duhovitega tu gor.
Pa nebom in neznajo se narazen piše. Tudi na maturi. 😉
To je pa samo še en lep primer tega, kar sem pisal zgoraj. In ja vem, da se piše ne bom narazen, pa ne znajo tudi. Samo me boli k. za tvoje mnenje o moji slovnici, zato se pa niti trudim ne pravilno sestavljat stavke / besede. Na testu bi se pa že izkazal, tudi v angleščini, če je potrebno.
Tisti nekateri je kar ednina, ki ne šteka niti, ko se mu nastavi tisti isti špegl, ki misli, da ga on postavlja drugim in to neumorno od jutra do večera dolgih sedem let…perpetuum mobile.press
anyway ive given up, my friend..vsaj midva sva se še včasih razumela, sadni… ali je tudi to samo še spomin…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
To je pa samo še en lep primer tega, kar sem pisal zgoraj. In ja vem, da se piše ne bom narazen, pa ne znajo tudi. Samo me boli k. za tvoje mnenje o moji slovnici, zato se pa niti trudim ne pravilno sestavljat stavke / besede. Na testu bi se pa že izkazal, tudi v angleščini, če je potrebno.
http://www4.slikomat.com/13/0412/jub-9888.jpg%5B/quote%5D
Priznam, tale Happy cow je vsaj bolj zabaven kot Michael Jackson, medtem ko sem v napisanem delu posta opazila znaten primanjkljaj smisla za humor. Ja, tudi najboljšim se zgodi.
Tisti nekateri je kar ednina, ki ne šteka niti, ko se mu nastavi tisti isti špegl, ki misli, da ga on postavlja drugim in to neumorno od jutra do večera dolgih sedem let…perpetuum mobile.press
anyway ive given up, my friend..vsaj midva sva se še včasih razumela, sadni… ali je tudi to samo še spomin…[/quote]
Brez skrbi, da zašteka. Težava je, da ti ne tega ne poštekaš, ker je ta vedno korak ali dva pred tabo. :))
SEj ga tudi nisem uporabljal. Kar sEm hotEL povedatI je to, da če nekomu napišeš, da je naredIL par slovničnih napak, da s tem ne izpadeš lih kot nek car, prej kot nekdo, ki mu hitro zmanjka argumentov.
Ocena : 1 ( nezadostno )
by šica senza
Forum je zaprt za komentiranje.