Cena vize za Vietnam
Nič ni lažjega dobit kot pa vizo za Vietnam in Laos, Kambodžo, če greš najprej na Tajsko. Tam lahko urediš vize v vsaki malboljši t. agenciji, pa še cene so nizke, cirka 20-30 USD. Sam sem si uredid vizo za Kabodžo in Vietnam na Tajskem, (55 Usd), skupaj,. V Vietnamu pa sem si uredil vizo za Laos, kjer je bila dvakrat dražja kot pa na Tajskem (65 USD). Zato raje porihtajte te stvari na Tajskem, ker je najlažje: vse kar potrebuješ je nekaj slik, denar in pa 2-3 dni časa.
najbolj se ti splaca,ce boš ze v vietnamu, da to uredis v kateri izmed turisticnih agencij ki obvladujejo vize tudi za kitajsko, kambođo in in vse okoliške drzave.čE BOŠ IMELA CAS PA SI JO RAJE ZRIHTAJ sama saj ti oni zaračunajo provizijo, itaq.. ampak cas je pa tudi denar in ce ga ni.. predvsem pa pazi komu zaupas svoj pasoš.. najbolje je kar preko hotela. Najlažje pa jo dobis v Hanoi-u ali Ho Chi Minh-u.
Uživaj ker Siam je res good ‘n’ cool…..
lp
damjanc
ce mas se kaksno vprasanje pa kr…..
Tudi jaz odhajam(upam) na Tajsko in Laos v januarju, trenutno pa mi največje težave dela letalska karta za Bangkok, saj so tudi čakalne liste tako polne, da ne moreš na njih, ostalo pa je pošastno drago.Kje , kdaj ste si rezervirali karte, vize… Tudi kakšna info o omenjenih deželah dobrodošla!
Hvala,hvala!!
Tinka
Forum je zaprt za komentiranje.