Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cena rent-a-cara na Mallorci

Cena rent-a-cara na Mallorci

Pozdravljeni,

čez nekaj dni se odpravljamo na Mallorco. V planu imamo tudi izlete po otoku. Ali ve mogoče kdo, kakšne so kaj cene rent.a.cara na licu mesta. Kaj se bolj splača – najet prej preko interneta ali na licu mesta? Na internetu smo zasledili ceno za 4,5 dni 205€ vključno z zavarovanji. Gre pa za Seat Ibizo oz. podoben avto.

Hvala že vnaprej.

Mi zmeraj vzamemo avto na licu mesta. Pač pogledaš ponudbo na ene dveh koncih in izbereš najbolj ugodno zate.
Mallorco je fajn celo prevozit, je ogromno za videt. Pejte se peljat tud s starinskim vlakom iz Palme v Soller. Ko sem bila jaz tam, zanj nisem vedela (še pred “internetnimi” časi), sem pa enkrat gledala po TV in mora bit super.

Jaz sem šla z vlakom iz Palme v Soller. Ravno par dni prej, preden sem šla prvič na Mallorco sem to gledala na Travel channelu in izgledalo je fantastično.. No, pa v resnici ni tolk fascinantno. Name je veliko večji vtis napravila vožnja s tramvajem iz Sollera v Port de Soller.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close