Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CENA REDNEGA AVTOMOBILSKEGA SERVISA

CENA REDNEGA AVTOMOBILSKEGA SERVISA

Zadnjič berem, da je cena rednega letnega servisa  za Toyoto .

med 600 in 800€.  Meni se zdi to veliko.

Sama vozim Peugeota 3008 in je cena  (uradnega)  servisa cca 140€.

Ali še vi napišete, kaj vozite in koliko vas stane uradni servis?

Hyundai Kona electric.
Zadnji servis na 5 let je stal okrog 60€.

Odgovor na objavo uporabnika
denarčke štejem, 29.08.2025 ob 19:33

Zadnjič berem, da je cena rednega letnega servisa  za Toyoto .

med 600 in 800€.  Meni se zdi to veliko.

Sama vozim Peugeota 3008 in je cena  (uradnega)  servisa cca 140€.

Ali še vi napišete, kaj vozite in koliko vas stane uradni servis?

Ne verjamem, da imaš tako poceni redni servis.  Vsaj pri pooblaščenem servisu ne. Moj drugi redni servis, ista znamka avta, 550€, brez kakršnihkoli popravil.  Čisto osnovni drugi servis, olje, filter, nekaj malega potrošnega materiala, polnjenje klime, skratka nič od nič.  Avtotehna VIS v Šiški.  O obnašanju zaposlenih na sprejemu za servis pa škoda izgubljati besede.  Ko sem poslušala referentko, neko žensko, ki dela na sprejemu, mi je kot ženski bilo nerodno…. zaradi nje.  Kaj tako primitivnega, nesramnega, ciničnega… že dolgo nisem videla.  Kakšne izjave je imela, kako nesramno je odgovarjala na vprašanja strank, ki so pripeljale avto ali ga prišle iskat…  Neverjetno.  In druga dva referenta zraven sta očitno navajena na njeno obnašanje, ker jima njen ton sploh ni bil čuden.  In tak gnoj imajo zaposlen na šalterju na sprejemu vozil.   Moj referent je bil malce boljši, ampak tudi pod nivojem.  Dogovor o tem, kdaj naj pridem po avto seveda ni držal.  Čakala sem 2 uri, da je bil avto servisiran, čeprav mi je zagotovil, da bo servisiran ob določeni uri.  Zato sem tudi morala poslušati tisto primitivno opico, ki se je izživljala nad strankami.

No, mene so najbrž tudi nategnili, referent nabijal nešteto malih postavk, na koncu pa mi še rekel, da bo treba jermen naslednjič menjati, ker pri “toliko km se že menja in je mehanik rekel da se malo sliši”…. imam pa 25 tisoč kilometrov s tem avtom, čeprav je star 4 leta.  Skratka, samo stran od Avtotehne VIS!

Pardon, tretji redni servis.

prvo kar me intigrira je slovenska mantra….pooblascen servis in nepooblascen servis….drugac pa ja toyote so šrot

Avtotehna VIS, 29.08.2025 ob 19:49

Ne verjamem, da imaš tako poceni redni servis.  Vsaj pri pooblaščenem servisu ne. Moj drugi redni servis, ista znamka avta, 550€, brez kakršnihkoli popravil.  Čisto osnovni drugi servis, olje, filter, nekaj malega potrošnega materiala, polnjenje klime, skratka nič od nič.  Avtotehna VIS v Šiški.  O obnašanju zaposlenih na sprejemu za servis pa škoda izgubljati besede.  Ko sem poslušala referentko, neko žensko, ki dela na sprejemu, mi je kot ženski bilo nerodno…. zaradi nje.  Kaj tako primitivnega, nesramnega, ciničnega… že dolgo nisem videla.  Kakšne izjave je imela, kako nesramno je odgovarjala na vprašanja strank, ki so pripeljale avto ali ga prišle iskat…  Neverjetno.  In druga dva referenta zraven sta očitno navajena na njeno obnašanje, ker jima njen ton sploh ni bil čuden.  In tak gnoj imajo zaposlen na šalterju na sprejemu vozil.   Moj referent je bil malce boljši, ampak tudi pod nivojem.  Dogovor o tem, kdaj naj pridem po avto seveda ni držal.  Čakala sem 2 uri, da je bil avto servisiran, čeprav mi je zagotovil, da bo servisiran ob določeni uri.  Zato sem tudi morala poslušati tisto primitivno opico, ki se je izživljala nad strankami.

No, mene so najbrž tudi nategnili, referent nabijal nešteto malih postavk, na koncu pa mi še rekel, da bo treba jermen naslednjič menjati, ker pri “toliko km se že menja in je mehanik rekel da se malo sliši”…. imam pa 25 tisoč kilometrov s tem avtom, čeprav je star 4 leta.  Skratka, samo stran od Avtotehne VIS!

Olje, filtri, kontrola tekočin in morebitno dopolnjenje…

Rodex.   Radomlje. Odličen servis, odlični fantje.  Sem pa v klubu Moj Peugeot in imam dobre popuste na originalne dele.

Pri 25 000 jermen menjat??!! Beži stran.

Anonimno 2060, 29.08.2025 ob 19:45

Hyundai Kona electric.
Zadnji servis na 5 let je stal okrog 60€.

to ni bil servis…..to je bila zgolj menjava protiprasnega filtra..

cene so Nemške. Pojdi rajši v BIH napravit servis. Je pol ceneje.

denarčke štejem, 29.08.2025 ob 19:57

Olje, filtri, kontrola tekočin in morebitno dopolnjenje…

Rodex.   Radomlje. Odličen servis, odlični fantje.  Sem pa v klubu Moj Peugeot in imam dobre popuste na originalne dele.

Pri 25 000 jermen menjat??!! Beži stran.

ti tud bluzis da glava boli….ka so ti dofilalu?pamet v prazni buci,?glede na cenoo delovne ure in materiala je 140 eur olje in oljji filter ter poceni albanski klima filter iz sekret papirja

Julij Cezar, 29.08.2025 ob 20:02

ti tud bluzis da glava boli….ka so ti dofilalu?pamet v prazni buci,?glede na cenoo delovne ure in materiala je 140 eur olje in oljji filter ter poceni albanski klima filter iz sekret papirja

Še žarnico so menjali, da mi po prazni buči sveti!

Kaj pa ti, kateri šrot voziš in koliko te ocolajo za servis?

denarčke štejem, 29.08.2025 ob 20:07

Še žarnico so menjali, da mi po prazni buči sveti!

Kaj pa ti, kateri šrot voziš in koliko te ocolajo za servis?

kokr si skrta si si lediko montirala v buco….šrot vozim?pa nimam peugeota da bi vozil šrot hehe….daj povej baba vsekana…ksko nsj servis placa mehanike in stroske ce tebi rcuna 140 eur za servis? a ti ves kok servisov mora nardit mehanik v 8 urah da si zasluzi placo?

denarčke štejem

to je tko malo brez veze pisat.  toyota je vedno imela mal odražje servisee. je pa sam  avto skonstruiran z milijo na ženske , ki ne vozijo redno avta na servis. torje da preživi marsikaj.  saj vw  gruša, mb. bmw, saj znajo naredit isto. samo pač ne.   pa toliko tudi ne stane.  kaj imaš ti. peug. 3008 če bi to sedaj bil 2.0 hdi. 1.6hdi  bi to tudi za vlki servis stalo 500 evrov ziher. za 140 evrov , realno gledano e moreš dobi kakovostnega dela in servisa. ker ne gre.

vprašaj chat gpt. to ti bo dokaj realno napsial cene za delo.

ja, saj . grem raje chat vprašat.

Je vsaj ušlifan.

Anonimno 3469, 29.08.2025 ob 20:10

denarčke štejem

to je tko malo brez veze pisat.  toyota je vedno imela mal odražje servisee. je pa sam  avto skonstruiran z milijo na ženske , ki ne vozijo redno avta na servis. torje da preživi marsikaj.  saj vw  gruša, mb. bmw, saj znajo naredit isto. samo pač ne.   pa toliko tudi ne stane.  kaj imaš ti. peug. 3008 če bi to sedaj bil 2.0 hdi. 1.6hdi  bi to tudi za vlki servis stalo 500 evrov ziher. za 140 evrov , realno gledano e moreš dobi kakovostnega dela in servisa. ker ne gre.

vprašaj chat gpt. to ti bo dokaj realno napsial cene za delo.

teslo fuknjeno…pol ti naj se chat servis naredi…kreten bi chat gtp spraseval kok stane servis avta …budalo

Redni servis c-hr toyota, zdaj trretji 130€ na pooblaščenem, nevem kje vi dobite 500 in 600. lp

Saj vem.  Nategnili so me.  Sprejemnik je pozabil na to, da sem spomladi imela samo 25 000 kilometrov.  Zato je ob mojem vprašanju glede visoke cene začel nabijati o jermenu.  “Baba itak nima pojma, jo bom malo prestrašil”.

Plačani so po prometu, bolj nategnejo, večje dodatke dobijo.

Torej, Avtotehna VIS never again.

Mercedes 220 E diesel, redni servis -olje, filtri – 170€. Dolgoletni mehanik.

Hyundai i30N bencin – 260€ na uradnem servisu

VW passat diesel-180€, zasebnik

Honda accord bencin – 250€, zasebnik

Očitno so japonci še vedno dragi za vzdrževanje, nemci pa poceni

Peugeot 207 – 370 eur zasebnik

Pa kam to vozite, lupijo vas ko banane…

Jaz še nisem ču da kdo da za redni servis več ko 200€. Pa to so ja samo filtri, menjava olja, voda za šajbe, pa mogoče zategne ročno. Če sam olje prineseš je  100€. Realno 1h dela

Za clio je bil mali redni servis-300€( Pleško cars) in 300 € tudi na servisu v Logatcu

Omg, 200, 300 in še več € zato, da vam tam nek polpismen jugovič zamenja olje in filter. A se ljudje zavedate kako vas lupijo? Material za mali servis je cca 70€. Pa naj bo delo še toliko, več kot eno uro pa nima kaj delat na avtu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close