Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Cena frizerja

Cena frizerja

Pozdravljene!

Glede na to, da imam v načrtu kmalu obisk frizerja, me zanima, koliko pa ste ve sploh pripravljene odšteti za frizuro? Recimo pranje in striženje?

Sama bi si rada malo ostrigla lase in pa naredila pramene, pa ne vem kje bi se to v Lj najbolj splačalo. Mi katera od vas koga posebej priporoča? Imajo slučajno kje popust za študente ali pa kaj podobnega?

Hvala za vse inf.!

V Trzinu v industrijski coni (v Piramidi) so nekje sredi marca nov frizer. salon Healthy Hair, ki ima program Joico in so dolgo časa nudili 30% popust (če pa ga še, pa ne vem).

Tel. 070284114

Jaz sem šla in sem zelo zadovoljna. Strigel me je pa Matjaž. Sem pa takrat plačala 7 jurjev (že s popustom), s tem, da sem se barvala s tremi barvami (ne pramena) in se ostrigla čisto na kratko (prej sem imela dolge lase). Pozanimaj se za cene po telefonu.

jaz sem začela hodit v Interspar na Viču-… Hip al neki podobnega se imenuje. Glede na to, da postrižem sam konice, se mi zdi 3,5 jurja cist zadost. nardijo pa zelo v redu. jaz sem z njimi zelo zadovoljna.

ti ne priporocam MEGA salona v MERCATOR CENTRU v Siski- lj.

za pranje, strizenje in 2 pramena sem odstela 10.000!!!!
+ to da sem morala poslusat 2 uri gobcno frizerko kaj se dogaja v njenem lajfu!!

halo! kaj pa mislujo da so : mic stayling al kaj

Studio VL na Poljanski je ZAKON!!!
Mladi so, pa simpatični, pa dobri, pa POCEN!!!!

Najbolš da spoznas kakšno frizerko, ki striže na črno. Pride k teb domov, pa poceni je, kr ne more računat polne cene!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close