Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cena apartmajev v Dalmaciji

cena apartmajev v Dalmaciji

A morda veste, koliko bo letos cena po glavi v apartmajih? Nazadnje, t.j. leta 2001 smo dali na Korčuli po 25 mark, menda pa so potem 25 mark elegantno spremenili v 25 evrov? Je to res?

Pa še to: če se odločate za Korčulo, edinstveni zaliv Bačva. Mislim, da tam cca 7 vikendov domačinov, to pa je tudi vse. Aja, pa ena, kao, gostilnica, skratka kr neki. Krasna, prodnata plaža, na katero pa so takrat, leta 2001 že zahajali tudi ostali turisti, leto prej pa je bila samo naša. Super.

Za apartma za dve osebi (tipa studio) na dan se cene v Kvarnerju in Dalmaciji v začetku julija gibajo med 30 in 40 eurov, večinoma med 35 in 40, razen Pelješac je cenejši in dobiš tudi za 25 ali celo 20 eurov na dan za apartma, če imaš srečo. Ampak meni je 60 jurjev definitivno preveč za apartma studio! pač oba sva študenta in še nisva pri denarju.

No, midva z mojim sva imela srečo in sva tudi na Pagu dobila za 25 eurov(najem apartmaja na dan), a sva res imela srečo, da nama je ženska dala malo popusta pač zato, ker je začetek julija, pa ker je imela to še fraj in je raje dala ceneje, kot pa da bi ji apartma ostal prazen.

Midva sva dala lani v Prižbi na korculi za studio za dve osebi 35 EUR, hisca pa je bila cisto zraven morja.
Lucy ali lahko napises prosim kaj vec o teh apartmajih v zalivu Bacva. Imas mogoce kaksno telefonsko? Lahko mi posljes tudi na mail:kejka@travel.over.net
Lep pozdravcek,
Kejka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close