Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Celulitno, ploskorito, iksastonožno babovje že povzroča bolečino v očeh

Celulitno, ploskorito, iksastonožno babovje že povzroča bolečino v očeh

Odgovor na objavo uporabnika
Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 14:01

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 13:48

Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 13:42

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 13:17

Si bolj glup, kot lahko dojameš.

Žensko tudi boli ob prvih spolnih odnosih.Imamo menstruacijo, ki poleg smradu in bolečine, še denarbico zažre.Za reprodukcijo imamo v sebi 9 mesecev parazita, ki si totalno podredi naše telo.Porod ni neboleč.To je psihična moč, ki jo moški nimajo so maskularni, kar je drugo. Me moramo uporabiti več energije za polovico primerljivega rezultata. Moj cepi drva za šalo, jaz se ženem.Ženske smo bile zatirane vrsto let in ta pogled imaš ti še vtetoviran v glavi.ker pa si gnusen peder z ženskimi kretnjami, piskajoče potrebno zganjaš živžav tu in ne poveš, kva bi rt dosegu.verjamem, da tega sam ne veš. Piskaj dalje

Ti nisi bila nič zatirana, rojena si bila v času, ko ženski ni potrebno več nič koristnega počet, vse samo od sebe prileti k riti. Postala si pa popolnoma nesposobna zavožena, zblojena smrdljivka, jezna na cel svet. Kako to?

A se poznama? Jaz mislim, da ne. Mimo si ustrelil.

Razumeš, da pišeš, da se ne moreš nosit z biološkimi procesi, ki jih imaš naravno dodeljene? Zraven pa blodiš o neki zatiranosti, a rojena v času priviligiranosti babje riti po spolu, kjer babi ni potrebno več čisto nič, lahko samo še nori in prismoduje ob polni riti?

Tebi mozag ne laufa.

Sklicuješ se, da je nekaj od narave dano opravičeno. Tebi je narava pozabila vkomponirati možgane, a zdaj ti naj vsi skozi prste gledamo, ker si pač invalid na tem področju?

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 14:08

Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 13:56

Ja, tako je, kaj bi rada povedala? Tista, ki piše o parazitih v trebuhu bi resno potrebovala klinično in psihiatrično pomoč. Pa ni mogla bit zatirana kot piše, ker je rojena v času feminizacijske priviligiranosti.

Naj je še tako kruto, je resnično. Poduči se malo.takoj celotno telo prevzame vlogo gostotelja, hormoni estrogen, progesteron, relaksin skrbijo za prilagoditev maternice, dojk, sklepov, še srce spremni svojo lego. Pride do sprememb v dihalah, žilnem sistemu, spremeni se prebava, drža………. Da, parazit. Zažira žensko, kaka, lula v njo. Družbeno gledano čudež. Mali čudež, res so lepi, krasni. Dejstva pa so kakršna so. Bodi realen. Tudi ubije/iznakazi nas lahko. A vse to prenesemo. Ker smo ženske močne ponos vsem. Ti bedak pa verjameš, da štorklja prnese otroka.

Težko bi zatiranost kriva, da je šlo v glavi vse narobe, če je nisi bila deležna. Najbolj jamraš nad svojimi bioološkimi organi. Kaj bi si omislila pravico, da izbiraš s kakimi organi se rodiš in izbereš le tiste, ki ti pašejo? To je patološko kar ti blodiš, krivo je pa to ker te ni nihče v rit nasuval, da bi se ti bilo treba za kaj trudit in bi se ti tudi glava normalno razvila.

Še tok nisi m od moškega, da bi si ne izmišljeval.jaz ne govorim čez našo naravno danost, z njo se zagovarjam in ponašam.Tukaj izpostavljam v bran ženskam, da smo lahko ponosne, ker smo močne, sposobne.Nekaj kar ti nikoli, nikoli ne boš imel.Vse si pomešal in debilno komentiraš.bo šlo zdaj?nisi sposoben konstruktivnega pogovora.pglej no. Zatežiš,dobiš nekaj dejstev, po pljuvaš,ko nimaš več nič pa vse sam v vzratno in gremo. Idiot

Tipičen primer zafrustriranega alkoholika. Tuki ni nič za dodat.

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 14:20

Še tok nisi m od moškega, da bi si ne izmišljeval.jaz ne govorim čez našo naravno danost, z njo se zagovarjam in ponašam.Tukaj izpostavljam v bran ženskam, da smo lahko ponosne, ker smo močne, sposobne.Nekaj kar ti nikoli, nikoli ne boš imel.Vse si pomešal in debilno komentiraš.bo šlo zdaj?nisi sposoben konstruktivnega pogovora.pglej no. Zatežiš,dobiš nekaj dejstev, po pljuvaš,ko nimaš več nič pa vse sam v vzratno in gremo. Idiot

Nehaj mentalna jalovka zblojena in zafrustrirana do konca. Nisi sposobna živet, ker se glava ni niti toliko razvila kot se čisto vsaki živali. In za to je krivo to, ker se nikoli ni bilo treba trudit niti za eno stvar.

Ti si res mentalno nesposoben. Natolcuješ nesmisle brez repa in glave.pojma nimaš.»tvoji« otroc se lahko radostijo, če niso tvoji,tako zabitost nesposobno bi nemara še dedovali.cim dalj stran od tako okvarjene gnilobe, ki zazira zrak.

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 15:00

Ti si res mentalno nesposoben. Natolcuješ nesmisle brez repa in glave.pojma nimaš.»tvoji« otroc se lahko radostijo, če niso tvoji,tako zabitost nesposobno bi nemara še dedovali.cim dalj stran od tako okvarjene gnilobe, ki zazira zrak.

Ja, vse prav, paraziti v trebuhu, pa jalovki so odveč njeni naravno dani biološki organi in procesi, ona bi pravico da to ureja in ibira le tisto kar njej paše, da je slučajno ne bi kaj obremenjevalo.? Ni kaj, si normalna v glavi, da bolj ne moreš bit. To je splošna  slika današnjih zavoženk v zatonu’ ko je vsaka žival sposobnejša od vas in z več razuma..

Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 15:16
    Ja, vse prav, paraziti v trebuhu, pa jalovki so odveč njeni naravno dani biološki organi in procesi, ona bi pravico da to ureja in ibira le tisto kar njej paše, da je slučajno ne bi kaj obremenjevalo.? Ni kaj, si normalna v glavi, da bolj ne moreš bit. To je splošna  slika današnjih zavoženk v zatonu’ ko je vsaka žival sposobnejša od vas in z več razuma..

Daj še, pojma itak nimaš.sklepaš po sebi? Zavozen, ogaben, sramak,ki je vse zgubu na koncu tudi razum. Ne išči  pomoči, ker za tako brezupeen primer ni pošteno tratiti časa.raje sam zaključi,jst verjamem, da bi na tvojem mestu še koklja sama sebi izruvala oko.

Vsa prihodnost stoji na današnjih jalovkah, ker so “napredne”.

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 15:23

Daj še, pojma itak nimaš.sklepaš po sebi? Zavozen, ogaben, sramak,ki je vse zgubu na koncu tudi razum. Ne išči  pomoči, ker za tako brezupeen primer ni pošteno tratiti časa.raje sam zaključi,jst verjamem, da bi na tvojem mestu še koklja sama sebi izruvala oko.

Nisi ti pisala o nebodigatreba parazitih v trebuhu in nesprejemljivih  bioloških procesih? Kaj smo zdaj mi krivi????

Eto, še kar lapaš v prazno, bi se vsaj potrudil razumeti napisano? Preveč pričakujem? PISALA SEM O TEM, DA BITI ŽENSKA TUDI TERJA SVOJ DAVEK IN TA DAVEK PLAČUJEMO NAJMANJ S PSIHIČNO MOČJO, NI VSAKA NARAVNA DANOST LAHKA SAMO ZATO KER JE NARAVNA, NARAVA NAM JE NALOZILA VEČ  KOT TEBI NECENJENI PEDER. Bo zdaj mogoče šlo? Rabiš slikanico?to kar zdaj ti lažeš sam sebi v spahjeno brado je povsem izven konteksta. Beri in razmišljaj ne samo brat. To dvoje je že preveč ali kako?

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 15:32

Eto, še kar lapaš v prazno, bi se vsaj potrudil razumeti napisano? Preveč pričakujem? PISALA SEM O TEM, DA BITI ŽENSKA TUDI TERJA SVOJ DAVEK IN TA DAVEK PLAČUJEMO NAJMANJ S PSIHIČNO MOČJO, NI VSAKA NARAVNA DANOST LAHKA SAMO ZATO KER JE NARAVNA, NARAVA NAM JE NALOZILA VEČ  KOT TEBI NECENJENI PEDER. Bo zdaj mogoče šlo? Rabiš slikanico?to kar zdaj ti lažeš sam sebi v spahjeno brado je povsem izven konteksta. Beri in razmišljaj ne samo brat. To dvoje je že preveč ali kako?

Ja,jalovka, prihodnost jer na trpečih jalovkah. Mama je zagotovo “ponosna nate”, če ni enako useakna kot ti. Vse smo razumeli. Živiš pa točno za kaj? Aja, sploh ne živiš, travmiraš in blodiš, ker se glava ni normalna razvila ob priviligirani riti, kateri se nikjer ni bilo potrebno za nič trudit.

Pa kaka jalovka degen.grem rajši na koktejl s frendicami, ogabno se menim tu s redardiranim pijancem, ki ne poveže točke a do točke b in alko se virtualno voha. Maš lavor poleg ali si vajen imeti ciganijo doma, si ne.mrš cigan smrdljivi.parazit družbe in duha vseh prisotnih. Pfujpfej

Nismo mi krivi za ves tvoj obup.

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 15:48

Pa kaka jalovka degen.grem rajši na koktejl s frendicami, ogabno se menim tu s redardiranim pijancem, ki ne poveže točke a do točke b in alko se virtualno voha. Maš lavor poleg ali si vajen imeti ciganijo doma, si ne.mrš cigan smrdljivi.parazit družbe in duha vseh prisotnih. Pfujpfej

Ja, s frendicami?. Otročička cucka nimaš? Nisi ponosna mamica štirinožcu brez da bi 9 mesev trpela parazita v sebi??

Jaz pa sem jalova kot da bi bila mama takemu premetencu.

Stara sem 24 in ne nimam še otrok. Boš drkal na to?se ti še dvigne? Veš kakšen je občutek?ne ane? Dolgo je že. Bedak. Adijo.

Mimogrede, vzdevek si popravi iz gejzir, v nepretočno sekret jamo, bo ti bolj ustrezal.?

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 15:52

Stara sem 24 in ne nimam še otrok. Boš drkal na to?se ti še dvigne? Veš kakšen je občutek?ne ane? Dolgo je že. Bedak. Adijo.

Ja, 2x 24 si pozabila napisat.???

Jah da so ženske zafustriranke in da jih he narava zatrla z menstruacijami in porodom ter šibkotelesnim telesom niso moški krivi ne. Na naravo se ne morejo spravit, zato pa uporabljajo moške kot boksarske vrečke. Moški pa niso dolžni tega prenašat. Take se šlepajo na moški račun in pretvorijo moške v delovne konje ter prodajajo froce kot neki sveti gral kar pomeni še en par lačnih ust za katere mora moški fizično garat. In potem se mučeniku tako skrajša življenjska doba da crkne pred žensko.

Današnja družba pa funkcionira tako da je razvrednotila fizične garače da ti delajo za minimalca. Babji šus z neuporabnimi diplomami družbenih ved pa po pisarnah cuzajo denar. Pa še babavju moški plačujejo porodniške medtem ko doma afne guncajo. Babji šus še tisto malo kar je nudil prej, zdaj ne daje več. Se pa rade hvalijo kako so neodvisne in samostojne 😉

Bravo za zapis. Pozabila si še dodati, kako nekateri še načrtno iščejo točno določeno maternico, kamor želijo vtakniti prav svoj genetski material, jo izrabijo, uničijo, ker mislijo, da lahko. In na koncu mislijo, da izrabnine niso dolžni poplačat.  🙂

na koncu se izstavi pa račun, 04.07.2021 ob 10:26

Bravo za zapis. Pozabila si še dodati, kako nekateri še načrtno iščejo točno določeno maternico, kamor želijo vtakniti prav svoj genetski material, jo izrabijo, uničijo, ker mislijo, da lahko. In na koncu mislijo, da izrabnine niso dolžni poplačat.  🙂

Zapis je bil scitiran  za avtorico “bruhajoči gejzir” – ker ni prilepilo njenega sporočila.

no ja, 02.07.2021 ob 22:07

… da ne govorim, kako ogabno dedovje hodi po plažah. Debeli, pirlampasti, plešasti, rigajoči, ki na ves glas smrčijo na plaži in še kaj bi se našlo, pa se mi ne da. Najprej pred svojim pragom pometi, ampak ti si najbrž gej in ti je to všeč.

Hahaha…da best kontra!

Pa sm desc.

Da best, 04.07.2021 ob 10:36

Hahaha…da best kontra!

Pa sm desc.

To ni noben kontra, ker dedovje še zdaleč ni toliko obremenjeno s svojim videzom , kot so to ženske. Nimajo bolestne potrebe da bi bili videni kot lepi in se izumetničili. Ko pa skritiziraš babji izgled ja pa to že hudi udarec za njihov krhek ego. Moški pa vedno bolje izgleda kot babji šus, kot povsod po živalskem svetu.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/p6PbwMeU1K828mKdpx_vMjutSbS6HoQPUJ28MV42BZHxtwVQ2V5sfIkBKYNabw9VNvxS_zVrC2CG8_gdOQK9OF81ddRw-t0ZoYDwo0HiQXSgqjPJsxdRhMbR7FkAJrflhxuQxkqRziqlTOIl9mcrN7DaCdHDdhQydglQ33he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close