Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Celulitno, ploskorito, iksastonožno babovje že povzroča bolečino v očeh

Celulitno, ploskorito, iksastonožno babovje že povzroča bolečino v očeh

In se je začelo poletje in z njim razgaljene grozote babje grdosti!

Kako ogabno je gledati to zašpehano babovje iksastih nog in povešenih ploskih riti, fuuj! Pa kako je mogla narava tako katastrofalno mimo udarit, ko je spacala skup babo??! Take grde kreature še globokomorksa črna tema ne premore!

Prav nevarnost za oči je postalo babovje s svojo zašpehano, povešeno, menstrualno-vaginalno zaudarjajočo grdoto!

… da ne govorim, kako ogabno dedovje hodi po plažah. Debeli, pirlampasti, plešasti, rigajoči, ki na ves glas smrčijo na plaži in še kaj bi se našlo, pa se mi ne da. Najprej pred svojim pragom pometi, ampak ti si najbrž gej in ti je to všeč.

moje povešeno babovje je meni kar všeč deda. … a si ti morda zavisten nam povešencem?!

Še vedno je bolj švoh vse skupaj. Nema prometa. Tak je to, ko stručnjaki urejajo stvari. He he

Odgovor na objavo uporabnika
Sore for the eyes, 02.07.2021 ob 21:56

In se je začelo poletje in z njim razgaljene grozote babje grdosti!

Kako ogabno je gledati to zašpehano babovje iksastih nog in povešenih ploskih riti, fuuj! Pa kako je mogla narava tako katastrofalno mimo udarit, ko je spacala skup babo??! Take grde kreature še globokomorksa črna tema ne premore!

Prav nevarnost za oči je postalo babovje s svojo zašpehano, povešeno, menstrualno-vaginalno zaudarjajočo grdoto!

Jaz pa uživam ko jih gledam, ker si predstavljam, kaj morajo njihovi desci gledat vsak dan 🙂

Pa jih pač ne glej, saj imaš na tone fletnih dedcev v kratkih hlačah pod svojimi napihnjenimi trebuhi kot da trojčke nosijo, se seksi sprehajajo, trebijo tiste škrbaste zobe v javnosti, čohajo jajčka ker so zašvical tam….ne štekam res zakaj gnusne ženske gledaš. Tolk seksi dedov! Ti pa čas zgubljaš z grdimi ženskami. Hecn si mal. Glej dede. Pridruži se jim na pivu in klobasi, bosta kkšno rekla pa kupčka skup podrla.

Viharc spet v elementu. Težko je, ko taka zasmrajena zguba do peechke ne pride, a ne, Milanček?

In še vedno so kljub vsemu naštetemu predobre zate, viharni … Katera te je spet zavrnila? Po možnosti niti obritih nog ni imela in si si mislil, da je vsaj ta tolk obupana?

Viharni je enkrat priblodil sem gor, da ga je osvajala ena mlada v FKK kampu, kjer je on seveda bil oblečen … Včasih ima kar kakšno zanimivo poletno zgodbico.

Da ne omenjamo tistih visečih jošk, kot dva odvratna viseča tumorja pod oprijetimi majicami. Pa kilo fasade na grdavšasti faci, ki se na vročini topi, da obraz izgleda kot neki abstraktni zmazek. Pa tisto harpijsko vreščanje ko se kolegice dobijo na kavi v kafiću. Žaljenje dedovja pa na žalost nima istega učinka kot žaljenje babjega šusa, ker deci niso tako usekani, da so obremenjeni s svojim videzom in da bi jih ljudje morali dojemati kot lepe in jim dajati pozornost. Narcistični babji šus pa kar ponori. 😉

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/05/NINTCHDBPICT000489448906.jpg

Usekan nestabilen babji šus je vir vsega kiča in šunda in izumetičenosti na tem planetu. In kljub temu na koncu dedci bolje izgledajo navznoter in navzven, kot tudi pri  vseh drugih živalskih vrstah. 😉

Odvisno, res je so debeli, preveč poraščeni tudi preveč briti, rigasti, smrdeči šusi, z neurejenimi nohti, trdimi podplati, obolelo prostato itn. So debele babe, s trdimi podplati, grdo urejene, avšaste, prešvicane in so urejeni ljudje, skromni, večinoma naravni, nasmejani, malo obremenjeni, vsem pa nam je skupno, da smo vsi prišli iz tega smrdljivega tunela, s pomočjo mlahavih klobas, vsem nam je včeraj spomin in tako pisanje je odraz vas samih, povsem brez pomena, čisti podenj. V glavah pa res nismo vsi gladki, legenda mona to dobro ve. Vsekakor dokazuješ, da samega sebe nisi sprejel, ker imaš probleme in nisi niti približno pomirjen, tebi osebno in avtorju svetujem, da si najdeta pomoč, če vajino pisarjenje ni neumna provokacija, sveti rdeč alarm. V kolikor vajino sranje za razliko nas ostalih diši, pa kapo dol. Lp, en stari, rahlo trohneči.

En stari, 03.07.2021 ob 11:31

Odvisno, res je so debeli, preveč poraščeni tudi preveč briti, rigasti, smrdeči šusi, z neurejenimi nohti, trdimi podplati, obolelo prostato itn. So debele babe, s trdimi podplati, grdo urejene, avšaste, prešvicane in so urejeni ljudje, skromni, večinoma naravni, nasmejani, malo obremenjeni, vsem pa nam je skupno, da smo vsi prišli iz tega smrdljivega tunela, s pomočjo mlahavih klobas, vsem nam je včeraj spomin in tako pisanje je odraz vas samih, povsem brez pomena, čisti podenj. V glavah pa res nismo vsi gladki, legenda mona to dobro ve. Vsekakor dokazuješ, da samega sebe nisi sprejel, ker imaš probleme in nisi niti približno pomirjen, tebi osebno in avtorju svetujem, da si najdeta pomoč, če vajino pisarjenje ni neumna provokacija, sveti rdeč alarm. V kolikor vajino sranje za razliko nas ostalih diši, pa kapo dol. Lp, en stari, rahlo trohneči.

Jaz za sebe nimam problema priznat da sem gej.

Tebi če pa je to všeč kar vodi kući:

https://i.insider.com/5a57bd3d402764d4078b4601?width=1000&format=jpeg&auto=webp

Vsem je znano da je usekan babji šus izvor vsega kiča, šunda, izumetničenosti in usekanosti.

Če bi se v svoji koži počutil dobro, ne bi venomer utrujal s svojimi pogledi, ki so vse prej, kot na nivoju zrele osebe. Še vedno lahko avtor to hudo krivico, ki se mu godi popravi s tem, da si izdolbe oči in preveri, če se bo njegovo trpljenje umirilo.

Uf ti pa si zrela oseba u PM. Kaj a te špika kaj pišem? Argumentov pa nimaš nobenih.

Dejstvo da babji šus od ranog jutra samo razmišlja kako se bo izumetničila, da bo iskala pozornost na ulici, online, cuzala denar od moških, da si lahko v glavo utupi da je nekaj več od drugih in se obnaša kot kreten.

In babji šus nori že od pamti veka. Pa jamra kako je zatiran in podrejen. A od babjega šusa nič pametnega.

https://hips.hearstapps.com/mac.h-cdn.co/assets/16/28/1280×853/gallery-1468438137-mc-071316-oldhollywood05.jpg?resize=480:*

Verjetno se sliniš po teh iznakaženih nenaravnih kobilah. Motijo pa te naravni geji kot kažejo znanstvena dejstva. Zdaj pa spat.Babji narcistični šus si je čisto zaslužil da se hebe v glavo.

LEGENDA MONA, 03.07.2021 ob 11:58

Uf ti pa si zrela oseba u PM. Kaj a te špika kaj pišem? Argumentov pa nimaš nobenih.

Dejstvo da babji šus od ranog jutra samo razmišlja kako se bo izumetničila, da bo iskala pozornost na ulici, online, cuzala denar od moških, da si lahko v glavo utupi da je nekaj več od drugih in se obnaša kot kreten.

In babji šus nori že od pamti veka. Pa jamra kako je zatiran in podrejen. A od babjega šusa nič pametnega.

https://hips.hearstapps.com/mac.h-cdn.co/assets/16/28/1280×853/gallery-1468438137-mc-071316-oldhollywood05.jpg?resize=480:*

Verjetno se sliniš po teh iznakaženih nenaravnih kobilah. Motijo pa te naravni geji kot kažejo znanstvena dejstva. Zdaj pa spat.Babji narcistični šus si je čisto zaslužil da se hebe v glavo.

https://i.pinimg.com/originals/22/1f/bf/221fbf923878fc66987a4b67127c99c0.jpg

Norenje babjega šusa se spodbuja že od rojstva, z organizacijo valet in matur  v katerem moram biti u fulu zrihtana in center pozornosti, soplesalec je pa bolj privesek oziroma pomemben če je tisti najbolj zaželjen, da se lahko babji šus važi pred drugimi. Če je nek drugi je baba že cela zafustriana.

Vrhunski dogodek pa je seveda poročni dan, na katereme je babjem šusu še posebno dovoljeno da se obnaša kot idiot in razkrije svojo notranjo lepoto 😉 Za moške pa je to pogreb s torto.

Valetninovo že spet neki ženski praznik, da se ji da pozornost in neki kupi.

Dan žena na veliko opevan, kot da so nekaj ekstra in posebnega ker so babji šus. Dan mučenikov skoraj nič opevan, pa še ime pa ustrezno, ker so hetero kastrirani beta samčki res eni mučeniki.

Potem imaš pa že spet materinski dan, kot da so nekaj esktra, očetovski dan skoraj nič omenjan.

O pa obletnice, pa je ogenj v hiši če beta samček na to pozabi in babjega šusa ne postavi na piedestal.

Si bolj glup, kot lahko dojameš.

Žensko tudi boli ob prvih spolnih odnosih.Imamo menstruacijo, ki poleg smradu in bolečine, še denarbico zažre.Za reprodukcijo imamo v sebi 9 mesecev parazita, ki si totalno podredi naše telo.Porod ni neboleč.To je psihična moč, ki jo moški nimajo so maskularni, kar je drugo. Me moramo uporabiti več energije za polovico primerljivega rezultata. Moj cepi drva za šalo, jaz se ženem.Ženske smo bile zatirane vrsto let in ta pogled imaš ti še vtetoviran v glavi.ker pa si gnusen peder z ženskimi kretnjami, piskajoče potrebno zganjaš živžav tu in ne poveš, kva bi rt dosegu.verjamem, da tega sam ne veš. Piskaj dalje

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 13:17

Si bolj glup, kot lahko dojameš.

Žensko tudi boli ob prvih spolnih odnosih.Imamo menstruacijo, ki poleg smradu in bolečine, še denarbico zažre.Za reprodukcijo imamo v sebi 9 mesecev parazita, ki si totalno podredi naše telo.Porod ni neboleč.To je psihična moč, ki jo moški nimajo so maskularni, kar je drugo. Me moramo uporabiti več energije za polovico primerljivega rezultata. Moj cepi drva za šalo, jaz se ženem.Ženske smo bile zatirane vrsto let in ta pogled imaš ti še vtetoviran v glavi.ker pa si gnusen peder z ženskimi kretnjami, piskajoče potrebno zganjaš živžav tu in ne poveš, kva bi rt dosegu.verjamem, da tega sam ne veš. Piskaj dalje

Ti pa iamš kar hude težave sama s sabo? Ja, asj smrdljivih popolnoma zavoženih usekank pa danes res ne manjka.

ti pa imaš, 03.07.2021 ob 13:20

Ti pa iamš kar hude težave sama s sabo? Ja, asj smrdljivih popolnoma zavoženih usekank pa danes res ne manjka.

Naj jih imam z teboj? Povem kot je.Tudi nam ni vse postlano.Tiste, ki opevajo nosečost, kot nekaj najlepšega, lažejo.

Hvala za te zapise. Sem jih pokazala svoji najstniški hčeri in njeni prijateljico kot tipičen primer kakšnih moških se je treba izogibat. Povedala sem jima tudi, da se takih starcev, ki se slinijo ob pogledu nanju treba izogibat oz. jih poslat v pm.

Avtor Viharni luzer?

:)))

Ti nisi bila nič zatirana, rojena si bila v času, ko ženski ni potrebno več nič koristnega počet, vse samo od sebe prileti k riti. Postala si pa popolnoma nesposobna zavožena, zblojena smrdljivka, jezna na cel svet. Kako to?

Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 13:42

Ti nisi bila nič zatirana, rojena si bila v času, ko ženski ni potrebno več nič koristnega počet, vse samo od sebe prileti k riti. Postala si pa popolnoma nesposobna zavožena, zblojena smrdljivka, jezna na cel svet. Kako to?

A se poznama? Jaz mislim, da ne. Mimo si ustrelil.

Bruhajoč gejzir, 03.07.2021 ob 13:48

A se poznama? Jaz mislim, da ne. Mimo si ustrelil.

Ja, tako je, kaj bi rada povedala? Tista, ki piše o parazitih v trebuhu bi resno potrebovala klinično in psihiatrično pomoč. Pa ni mogla bit zatirana kot piše, ker je rojena v času feminizacijske priviligiranosti.

Razumeš, da pišeš, da se ne moreš nosit z biološkimi procesi, ki jih imaš naravno dodeljene? Zraven pa blodiš o neki zatiranosti, a rojena v času priviligiranosti babje riti po spolu, kjer babi ni potrebno več čisto nič, lahko samo še nori in prismoduje ob polni riti?

Ti nisi bila, 03.07.2021 ob 13:56

Ja, tako je, kaj bi rada povedala? Tista, ki piše o parazitih v trebuhu bi resno potrebovala klinično in psihiatrično pomoč. Pa ni mogla bit zatirana kot piše, ker je rojena v času feminizacijske priviligiranosti.

Naj je še tako kruto, je resnično. Poduči se malo.takoj celotno telo prevzame vlogo gostotelja, hormoni estrogen, progesteron, relaksin skrbijo za prilagoditev maternice, dojk, sklepov, še srce spremni svojo lego. Pride do sprememb v dihalah, žilnem sistemu, spremeni se prebava, drža………. Da, parazit. Zažira žensko, kaka, lula v njo. Družbeno gledano čudež. Mali čudež, res so lepi, krasni. Dejstva pa so kakršna so. Bodi realen. Tudi ubije/iznakazi nas lahko. A vse to prenesemo. Ker smo ženske močne ponos vsem. Ti bedak pa verjameš, da štorklja prnese otroka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close