celulit
lep pozdrav, mene pa zanima kaj menite o ultrazvočnem aparatu za odstranjevanje celulita. (excell)
ali ga mogoče poznate in kakšne so prednosti in slabosti tega aparata.
mogoče me zanima kakšna je cena 1/ura pri kozmetičarkai in kakšni so učinki.
po vsej verjetnosti mogoče vam še ni poznan saj se je pravkar pojavil na tržišču in baje ga nekateri zelo pohvalijo kot da je najbolj učinkovit aparat proti celulitu do sedaj?
hvala za mnenje.
Baje da niso dobri. Sem se pozanimala na enem forumu. Tisti, ki so ga probali, so rekli, da je brez ucinka. Sicer pa ne gre za profesionalno napravo, torej tako, ki bi bila rabljena v salonih, ampak za domaco uporabo. Drugac pa ze sama cena pove, da ne gre za kvalitetno napravo, ker tiste, ki se uporabljajo v salonih, so 10 ali 20 x drazje.
Čeprav je bila ta tema odprta že davno, bi rada napisala nekaj o aparatu Challange, ker imam drugačno mnenje. Aparat sem si sposodila od prijateljice za 14 dni ter ga vsak dan skrbno rabila 30 minut na problematičnih delih stegen. Učinek zelo dober-fantastičen!Kljub temu, da nimam preveč kg, imam problematične nogice. Še nikdar nisem imela tako lepih stegen kot sedaj po uporabi….nevem pa koliko bo zadeva trajala….razmišlajm o nakupu….Kar sem gledala po netu imajo nekateri kozm.saloni tudi enak aparat.
Sem pa prepričana da je aparat za oblikovanje postave idealen, ne pa da bo katera zdaj shujšala z njim 20 kg…torej najprej kg dol in potem za preoblikovat telo pa to:)
Forum je zaprt za komentiranje.