Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek celulit

celulit

Lep pozdarv punce

Mene pa samo zanima, če je katera že bila na kakšni anticelulitni terapiji? V katerem salonu, učinek, koliko je za to plačala in če je bila zadovoljna?

Saj veste poletje se bliža, čez zimo smo se pa polenili,aaaaa!!!

LP

vodka,
nisem bila, ampak a si poskusila lastnoročno ga napast?
Ne boš verjela, ampak nasveti, ki jih ponujajo vse te revije, pomagajo:
veliko vode, gibanje, pazit, kaj ješ, pa maži se vsak dan s kremo (za telo, ker te anticelulitne po mojih izkušnjah nič ne pomagajo). Pa masaža z rokavico. Ubiješ ga sicer ne, ampak začne zginevat. Je pa najbrž odvisno, v kateri fazi je. Poznam punco, ki je sicer kar nekaj denarja zmetala, rezultati so bili vidni, ampak potem se spet pojavi, če “pozabiš” nanj.

Srečno!
J.

Jaz sem dala čez 60.000 sit pa nič.Ko sem popizdila je gospa rekla ; joj, veste vi imate čvrste noge zato gre težje, bla bla. potem sem rekla,da grem še naprej,če mi napiše neko garancijo,da mi bo odstranila celulit(imam ga zelo malo).pravim jaz, saj me z nadaljno terapijo pride skoraj kakor liposukcija,pa je rekla;pojdite raje na liposukcijo,potem pa pridite še na tretman za lepo kožo,,,,lari fari. Za štos vprašate v lepotnem salonu s čim ti garantira,da bo celulit odpravila,ali zmanjšala.Pa ji opazuj faco..

Pa sej sploh ga nimam tok oz.vidi se samo, če stisnem kožo sam vseen me zanima, če ma to kej učinka al pa če je kej lepša koža po tem.

Juliette, ne boš vrjela ampak popijem 4 litre vode na dan, res pa je da se zadnje leto skoraj nič ne ukvarjam s športom, premalo se gibam. Zato ta nadloga postala malo bolj vidna.

LP

jest se veliko gibam, malo masiram, srednje mažem z garnier-jevim body tonic gelom, pa morem rečt, da sem prav presenečena, ker zares na meni deluje, poiskusi………..sploh če praviš da ga imaš bolj malo

lp pilar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close