CELULIT
Pozdravljne!
Zanima me kakšne izkušnje imate z kremo VICHY-LIPOSYNE in LIPO-FACTOR gel za odstranjevanje celulita.
Ali so te zadeve resnično učinkovite po kolikem času je viden rezultat?
Koliko stane ena ali druga zadeva?
Kaj mi priporočate, lahko tudi kakšno drugo zadevo, ki je resnično učinkovita?
Naj povem, da sem telesno zelo aktivna veliko kolesarim, tečem, hodim v hribe in doma telovadim a se je kljub temu pojavil ta neprijetni celulit, ki ga ni prav ogromno a me moti.
Hvala in lep sončen dan!
oj!
Se lipo faktor še sploh dobi? Bila je krema in sprej. Meni je prvič ko sem ga uporabljala full pomagalo, čeprav se nisem lih veliko gibala in sem ga nanašala 1x na dan. Nazadnje ko sem bla v lekarni je ena pred mano ga želela kupit, pa ga niso meli, jer rekla da je bla že v 4 lekarnah prej in ga nikjer ni bilo. Upam, da prehodna faza. Sama tut razmišljam, da bi kuro ponovila.
Lp, Sara
Kreme delujejo le dokler se redno mažeš, pa še to samo tako da ti poboljšajo izgled kože – na videz, celulita pa zaradi te kreme ne boš imela nič manj!!
Jaz sem uporabljala ta LIPO FACTOR GEL + tisto koncentrirano zadevico, saj je izgledalo boljše ko pa sem nehala uporabljati je bila koža še bolj zgrbančena. Tako da 1000000X boljša je varianta ki ti jo predlaga andreja:
VELIKO, VELIKO VELIKO GIBANJA, VODE pa vsakodnevna masaža – čeprav je to lahko navadna Nivea – bodo vsekakor naredili več koristi!!!
Če pa že hočeš nekaj “anticelulitnega” pa poskusi z Afrodito – cecropia gela ali pa Dove firming. V primerjavi z Lipofactorjem (in verjetno Liposyne) ni razlike!! LP
Vnos vode v telo je zelo pomemben,ker sicer lahko dehidriramo.Z vodo iz telesa odplavljamo tudi strupene snovi…sicer pa tako pravijo,da človek lahko preživi brez hrane,brez vode pa ne.Tudi kreme niso larifari.Sicer ne morejo vplivati na globoko podkožje,vplivajo pa na zgornjo plast kože,njeno prekrvavitev in lepši izgled.Najpomembnejša pa je kombinacija pravilne prehrane,gibanja in skrb za kožo.
Tudi jaz se ubadam z celulitom, veliko se gibljem hodim, tečem, rolam… ter spijem na dan cca. 2 litra vode in se mažem vsak dan s kremami. Celult imam na zadnji strani stegen in nad koleni. Poleg zgoraj navedenih aktivnosti proti odstranitvi celulita ( rada bi ga izgubila saj toliko, da se mi ne bi videl ) me zanima ali je ročna limfna drenaža tudi primerna za odstranitev in koliko obiskov bi morala narediti in koliko stane en obisk?
Pozdravljena Mia,
kot je Lollita rekla mislim, da kar drži (razlike je pretežno samo v ceni in blagovni znamki). Sama redno (vsak dan kakšna 2 meseca) uporabljam Aforditin cikorijin gel in sem z njim zadovljna. Res pa je potrebno narditi še kombinacijo hujšanja, povečanja pitja vode in vssak dan vsaj 20 minut izvajati vadbo za krepitev mičic tam kjer maš celulit.
Prepričana sem da se ti bo trud obrestoval.MIA napisal:
Forum je zaprt za komentiranje.