Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Celulit, (pre)majhne prsi, (pre)velika zadnjica

Celulit, (pre)majhne prsi, (pre)velika zadnjica

Ej ti NMW ali kaj že si, tebi se pa res na daleč vidi, da si samski že od nekdaj.
Koliko si pa star, da še nisi imel nobene partnerke?

wau … impresivna “diagnoza” … a to ti razbereš iz otipa in vonja črk na ekranu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, NMvjček, iz tvojih postov to razberem.

Jaz sem sorazmerna.

to je pa kot pohvala, da znam tipkati v stilu nicka … [sub]hvala[/sub]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kako pa ti skrivaš pred ženskami, da imaš kratki penis? Kako pa skrivaš svoj pivski trebuh? Kako pa skrivaš svojo nastajajočo plešo?

Kako pa ti skrivaš pred ženskami, da imaš kratki penis? Kako pa skrivaš svoj pivski trebuh? Kako pa skrivaš svojo nastajajočo plešo?[/quote]
če si bejba lahko izveš v živo ☺
če te pa zanima, ker bi rad tudi sam kaj skril … je pa svetovanje 10.000€ za vsako od vprašanj.
[sup]Plačilo v naprej,[/sup] [sub]rezultati pa niso zagotovljeni[/sub]

NM, vprašanje je bilo retorično.

Povprečen fehtar ga vtakne tja, kjer pač lahko, kaj prida izbire nima. Res je, da se večina fehtarjev po internetu širokousti, kako imajo stroge kriterije za žensko postavo, ampak po mnohig letih mastrurbiranja ga vtaknejo v prvo, ki jim pač da. Taki, ki še posebaj povdarjajo svoje vsemogočne kriterije, pa itak samo teoretizirajo, v praksi si pa kriterijev ne morejo privoščiti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Upam, da te dotični ne bodo prišli ubit…..

Upam, da te dotični ne bodo prišli ubit…..[/quote]…lahko bi ga fentale dotične, ki si le na tak način privoščijo “greh”…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jah, eni smo sorazmerno mladi in nam ni treba fehtat za pozornost žensk…Ti si pa stara ovela starina s prevelikim vampom, ki skrit za računalnikom gradi svojo virtualno podobo kvazi-humorističnega nesramneža. Ostalo ti je samo še fantaziranje. kdo največ razpravlja o seksu? Tisti, ki ne seksajo, seveda.

Ne skrivam in ne prekrivam in če mu ne paše da sem takšna lahko gre. Jaz sem sama sebi všeč taka kot sem.

Ženske se pehate za čimboljšo postavo zaradi drugih žensk. Uživate, ko hodite po plaži in vidite, da ste lepše od drugih in da vas moški bolj gledajo. Ker dober samec rad obdela več žensk, tudi marsikatera malo slabša pride pr njem na vrsto. Srbi imajo čudovit pregovor: ko ne jebe svašta, ne jebe ništa. Eni samci jebejo svašta, eni pa ništa. To, ko samci čvekajo, da ne marajo celulita, tega ne smete jemati resno, to so le obupane obšankovske ocene nezadovoljnežev s samimi sabo.V resnici bi taki ocenjevalci poseksali karkoli, samo da bi bilo. In na koncu poseksajo, akr pač dobijo, tudi grdo žensko, če druge ni.

Nekje sem prebral še enkaj hujšega o nas ubogih avtohtonih prebivalcih Marsa.
Moški menda vtaknemo svoje tiče vsepovsod, celo tja, kamor ženske ne bi vtaknile niti dežnika. In: številni moški bi pokavsali kar koli, če je le še toplo in diha, in šele potem prešteli noge.
Glede velikosti riti pa imam še enkaj za pripomniti. Imam znanca, ki je ljubitelj ogromnih sedal, vse njegove punce so imele riti za dve karjole. Poročil pa se je z lastnico največje…čudna so pota gospodova…

Ta komad čist paše v to temo :

http://www.youtube.com/watch?v=kY84MRnxVzo

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne domišljaj si, da lahko razmišljaš kot ženska – blodiš po zelo zapletenem labirintu. Če bi hotel razmišljati kot ženska, bi moral biti ženska vsaj od enega do drugega menstrualnega ciklusa, v več različnih življenjskih obdobjih.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne domišljaj si, da lahko razmišljaš kot ženska – blodiš po zelo zapletenem labirintu. Če bi hotel razmišljati kot ženska, bi moral biti ženska vsaj od enega do drugega menstrualnega ciklusa, v več različnih življenjskih obdobjih.[/quote]
emmm … on je “pičkež” ☺ … nima “bench mark” opore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close