Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Celulit, (pre)majhne prsi, (pre)velika zadnjica

Celulit, (pre)majhne prsi, (pre)velika zadnjica

nesorazmerna postava …

za ženske -> s kakšnimi triki to prikrivate, skrivate … svojim “dragim”??
Kako jim “perete” možgane, da ste naj, oh in sploh … edine, kamor ga lahko vtakne.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tako prikrivajo da se nikoli ne slečejo pred svojimi (in potem grejo k lubicam) ali pa seksajo v temi in potem SPET grejo k lubicam.

SIMPL!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kar je meni znano, so s celulitom obsedene ženske, in ne moški. Vsaj v tistih “normalnih” okvirih, ko ne gre za odvečno težo in zanemarjenost, ampak zgolj za slabše delovanje linfe, zadrževanje vode v telesu, hormonska neravnovesja, ipd. Iskreno še nisem srečala tipa, ki bi mi razlagal, da mu ena ženska ni všeč, ker ima celulit. Ponavadi se obesijo na “kaj drugega”.

Pa če že postavljaš takšno stereotipno vprašanje, ga je treba dopolniti tudi z obratno varianto.. Kako moški ženskam perejo možgane, da so oh in sploh, najbolje, kar lahko ženski prinese življenje, in ob tem ženski uspešno skrivajo plešo, trebuh, kolobarčke, ki niso ravno mišičnega izvora, in vse sorte obnašanja, o katerih beremo tu na Monu

Jaz mu rečem naj ne gleda v moje majhne joške ampak v moje veliko srceeeee! :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In ti naivec, si mislil, da ti bodo povedale??
Razočaral si me!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ma, ogret moški sploh ne vidi tega, kar ti omenjaš. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj uporabljaš za gretje??

Kakšen smisel ima fejkati svoj videz?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj uporabljaš za gretje??[/quote]

Prepričana, da v tvojih letih ne potrebuješ navodila za uporabo. Ali pač? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prepričana, da v tvojih letih ne potrebuješ navodila za uporabo. Ali pač? :)[/quote]
Morda mi poveš kaj novega!?!?

hahaha bravo.

Prepričana, da v tvojih letih ne potrebuješ navodila za uporabo. Ali pač? :)[/quote]

ccc … vse drugo samo odgovora pa ne ☻ … vsaj vlaganje kislih kumaric bi si zmislila

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Itak da ga imam po bedrčkih,kaj bi zdej rad:))

ccc … vse drugo samo odgovora pa ne ☻ … vsaj vlaganje kislih kumaric bi si zmislila[/quote]

Cccccccc, še nisi doživel, da bi bil ves ogret, predno si jo slekel?
Jah, kaj ti naj jaz. Nekatere imamo še kaj več od ri.. pardon, zadnjic in jo.. no prsi. :))))))))))

ccc … vse drugo samo odgovora pa ne ☻ … vsaj vlaganje kislih kumaric bi si zmislila[/quote]

Jah, kaj ti naj jaz. Nekatere imamo še kaj več od ri.. pardon, zadnjic in jo.. no prsi. :))))))))))[/quote]
aha … možganožderov skelet

Jah, kaj ti naj jaz. Nekatere imamo še kaj več od ri.. pardon, zadnjic in jo.. no prsi. :))))))))))[/quote]
aha … možganožderov skelet[/quote]

Jp, Rožle.

Buuuuuuuuu. :))))))))))))

aha … možganožderov skelet[/quote]

Jp, Rožle.

Buuuuuuuuu. :))))))))))))[/quote]
še odg. za zgoraj: pri tvoji mami sem bil vedno med drugim in predzadnjim … tako, da mi je bilo prihranjeno slekanje ni oblekanje.

Pa še to: Ko se nasmejem in pokažem dve vrsti piškavih zob se me moj takoj usmili in pomisli: pa tole grdo bitje mora imeti tudi nekdo rad in mahoma pozabi na moj celulit :DDDD

če te dobro sledim si oddelala (pre)majhne joške (v zameno za veliko srce) in celulit.
kakšno razvetlitev dobimo za (pre)veliko rit???

btw: si prebrala Notredamskega zvonarja ☺

Nič ne prikrivam, sprejel je cel paket, tako kot jaz pri njem. Opranoglavcev pa ne maram, tako da se izogibanju pranju možganov – raje mu noge umijem, pa še zmasiram zraven. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nič ne prikrivam, sprejel je cel paket, tako kot jaz pri njem. Opranoglavcev pa ne maram, tako da se izogibanju pranju možganov – raje mu noge umijem, pa še zmasiram zraven. :)[/quote]
evo — sem mu fovšljiv … in vama istočasno privoščim vse najboljše.
Še je šansa za ta svet, da bo imel tazumne potomce.
btw: taki jaz prinesem zjutraj kavo na teraso in jo nežno opomnim, da je čas, da se mi pokaže

če te dobro sledim si oddelala (pre)majhne joške (v zameno za veliko srce) in celulit.

btw: si prebrala Notredamskega zvonarja ☺[/quote]

Če bi me dobro sledil bi vedel, da se samo zabavam. Nič mi ni treba oddelati. Imam joške. Imam srce. In celulit. Na riti. Torej imam tudi rit. In še toliko drugih stvari, ki me naredijo posebno. V resnici nisem – najbrž me samo on takšno vidi… Bo to dovolj dobra razsvetlitev moje (pre)velike riti ?

Brala. Davno.

btw: si prebrala Notredamskega zvonarja ☺[/quote]

Če bi me dobro sledil bi vedel, da se samo zabavam. Nič mi ni treba oddelati. Imam joške. Imam srce. In celulit. Na riti. Torej imam tudi rit. In še toliko drugih stvari, ki me naredijo posebno. V resnici nisem – najbrž me samo on takšno vidi… Bo to dovolj dobra razsvetlitev moje (pre)velike riti ?

Brala. Davno.[/quote]

preveč … in zaradi takšnih opisov se ga desci zapijejo …. ampak, to je pač “kizmet” žensk.
še dobro, da desci umiramo cca 7 let preje kot ženske … kdor pa ima precej mlajšo mu je pa še več hudega prihranjenega ☺

[sup]ampak bere se te pa tako, da bi ti moža kar speljal[/sup] ☺

Brala. Davno.[/quote]

preveč … in zaradi takšnih opisov se ga desci zapijejo …. ampak, to je pač “kizmet” žensk.
še dobro, da desci umiramo cca 7 let preje kot ženske … kdor pa ima precej mlajšo mu je pa še več hudega prihranjenega ☺

[sup]ampak bere se te pa tako, da bi ti moža kar speljal[/sup] ☺[/quote]

Zaradi teh opisov se ti počutiš bolj moškega.
In zaradi tega je bolje da ne spoznaš mojega moža.

[sup]ampak bere se te pa tako, da bi ti moža kar speljal[/sup] ☺[/quote]

Zaradi teh opisov se ti počutiš bolj moškega.
In zaradi tega je bolje da ne spoznaš mojega moža.[/quote]
ne more toliko častit, kot jaz lahko spijem, zakurbam, zakockam — če naj-naj za tebe
itak sem pa proti istospolnim porokam

srce — jaz sem samo malenkostno 100% moški/desc. In ni mi ne nerodno, niti me ni sram … sem pa skromen, ko se ocenjujem

-.-.-.-.-.-
pod črto: saj to je že drugi, anede … kokakšen rok trajanja ima???… predvsem pa: ob takšnem tvojem PR se boj babnic – ne mene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close