Celovški dvori
hehe. Pa še kako je potrebna vejica. Poleg tega imaš pa zelo zelo zelo kratkoročen spomin. Nikoli nisem napisal, da so mi stanovanje kupili starši. Napisal sem, da sem kupil stanovanje s pomočjo staršev in nič drugega. Pa zakaj to sploh pišem, ko boš čez pet minut pozabil in spet isto sral. :-))
LP
P.S.: Naj te še spomnim, ker si pozabil :), da se mi prav smiliš, ko si se moral odrekati, da imaš sedaj stanovanje in kje že počitnikuješ? Aja, na balkonu polkletnega stanovanja.
Krentam, jaz ti lahko v obraz povem da si debil,kreten in velik blefer.
Samo povej kje,kdaj in se dobiva.
Ce rabis moje podatke mi napisi mail,pa ti jih posljem.
Bleferji oziroma mesalci dreka so=krentam,borg,olala (morda so to celo iste osebe)
Uzivam v branju prispevkov in se smejim vasim bedastim nepremicninskim foram…
Dovolj je dovolj ,mislim da se nima smisla prepirati z ekonomskimi nedonošenčki in bleferji.
Jaz sem se omejil na limanje uradnih podatkov in tv prispevkov.
Temu se reče utiranje soli v rano,njih pa pece in se dolgo bo peklo!
TheMan
Najprej. V stavku ti manjka vejica. Sem si pa kar mislil, da sta “kr en tam” in “dejstvo/a” ista oseba. Če nista ista oseba, sta pa sodelavca ali pa sorodnika. “krentam & Co.” vedite, da bom spremljal vaše poste in vas poskusil razkriti bralcem nepremičninskega foruma.
LP[/quote]
Ja, vse je ena sama teorija zarote 🙂 Se ti v življenju premalo dogaja ali kako? Poskušal boš nekoga razkriti bralcem nepremičninskega foruma??? Pa ti bi komot zasenčil si samega Mela Gibsona, da nekaterih slovenskih politikov z bujno domišljijo sploh ne omenjam.
Očitno sem naredil celo zgago tukaj na forumu.
Rad bi samo povedal, da sva midva z ženo vzela 100.000 eur kredita, nekaj denarja sva imela privarčevanega. Da bi vzela kredita 250.000 eur mi ne pade na pamet, pa še banke ga ne dajo več.
250.000 eur kredita pomeni 1400 eur kredita na mesec, kar je absurd in naravnost smešno, bolano.
Obilo užitkov v novem bodočem getu Celovški dvori vam želim;).
Na tole poglejte TTX stran 302
http://www.rtvslo.si/strani/teletekst/10
TheMan – vem, zakaj si nehal z objavljanjem svojega mnenja in zaradi tega sem si rekel, da moram to pokvarjeno druščino preganjati. Samo, da nekdo napiše nekaj o visokih cenah nepremičnin, ga še isto sekundo napadejo, ponižujejo, nagovarjajo k selitvi v tujino itd. Kaki moroni!
“kr en tam & Co.” ne sprejmem povabila na pivo, ker vem, da bi me skušali s svojimi spletkami pridobiti na svojo stran, verjetno bi mi ponudili še kak posel (berite kakor hočeš), a ne?
za krentam – Bi ti pa z velikim veseljem v fris povedal, da si KRETEN.
TheMan – mislim, da lahko dopolniš seznam mešalcev dreka še z dejstvo/a, jojtebe, tvoja soseda,… Vsak nov dan novo ime. So pa slike.
Enkrat sem vam že rekel/napisal, da mi ni treba laskat. :))
Vegrad mora od 833 stanovanj v Celovških dvorih prodati še približno 250 stanovanj, drugo je prodano. Od tega sta Javni stanovanjski sklad MOL in Stanovanjski sklad RS skupaj odkupila 419 stanovanj.
(pa u 3PM z nasim denarjem kupujete stanovanja za socialce!!!)
Kvadratni meter okoli 2.200 evrov
Na vprašanje, po kakšni ceni bodo prodajali stanovanja v Celovških dvorih, je Tovšakova odgovorila, da cena ne bo takšna, kot so sprva pričakovali. Zagotovo pa se bo vrtela okoli 2.200 evrov za kvadratni meter pri standardnih stanovanjih, pri nadstandardnih pa bo nekaj višja.
VIR:http://www.finance.si/274674/Tov%B9akova-S-prodajo-Celov%B9kih-dvorov-si-bomo-opomogli
2200€ na m2 je absolutno prevec za geto,kje je (bo) 75% stanovanj socialnih…
Tam ni nadstandardnih stanovanj,ne po lokaciji,legi,materjalih,sosedih,povezavah,itd…
No za zacetek je,vendar glede na tempo prodaje ta stanovanja ne bodo prodana v naslednjih 2-3letih.
Brez brige hilda,sej bo nas zupan orangutanovic kupil se par 10stanovanj,ti pa mu bos v zameno se neprej gradila hise za sinovo podjetje…
TheMan
V Dnevnikovem objektivu je danes en tak fajn intervju s Tovšakovo Hildico. Če bi ga bral kdo, ki nima pojma o razmerah v Sloveniji, bi mislil, da gre najmanj za reinkarnacijo matere Tereze.
Jaz sem medtem začela kar zbirati hildizme 🙂
Tistemu iz prejšnjega tedna: “Cen stanovanjem ne bomo nižali, ampak jih bomo kupcem ponudili po atraktivni ceni” se od danes pridružuje: “Delavci niso brez plač zaradi nelikvidnosti podjetja, ampak zato, ker je bila letos huda zima.”
Kera humoristka…
Mene je bolj presunilo, kako grozno jo skrbi za mlade družine brez stanovanj in kako jo njeni delavci neskončno obožujejo. Svašta. Mislim, pa mene bi bilo na njenem mestu sram…
Še link, če mogoče koga zanima: http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042346296
Najbolj mi je zanimivo kako ti slovenski nepremičninarji kvadraturo stanovanj navajajo. Garsonjere imajo kar 45 in več kdvadratnih metrov. Ja, seveda, ko po zraven prištejejo teraso, shrambo in garažo. Bivalne površine je pa 25 kvadratnih metrov. Če gledaš bivalno površino in upoštevaš faktor 1/4 kdvadrature terase(ki mimogrede ni noben atrij, kot ga oglašujejo naši vrli ceglarji), pride kvadratni meter tudi več kot 4500 evrov(tudi, če odbijemo extra precenjeno parkirno mesto)!
Forum je zaprt za komentiranje.